Sürekli gittiğim cafede çalışan bir çocuk vardı. Çocuk bana hep kahve falan ikram ediyordu, ben adımı söylemediğim halde adımı bilip adımla sesleniyordu. Uzun zamandır yoktu. Yeni gelen kıza sordum geçenlerde, tanıyor musun nerede diye? Sohbet şöyle ilerledi
-Kovulmuş
-Kovulmuş mu? Neden
-Bir kızla yakalanmış
-Bir kızla mı yakalanmış, nasıl yakalanmış
-Biraz samimi
-...
Arkadaşlar ben akıl veremiyorum bu işe😅 ne kadar samimi yakalanmış olabilir ki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aaaa garson bey ne yapıyorsun sen
Barista beyyy napıyorsunuzzz
Ya işte işbaşı. Bende olmuştu
Ne yaşamış olabilri ya offf gldlfkc
Si kiş
Oha oha iş başında fkskf
Tatilken yapalım gel
Öpüşmeden başlayabilirsin ucu açık ajajaj
Ya iş yerinde
Evet millet neler yapıyor nerelerde
Oral yapılırken
Ya oha işe yerinde fkskfk bir de yani baristasın sen, o ortamı nasıl buldun. Cidden konulacak kadar ne yaptılar ya. Bu nasıl bir iğrençlik
Ya valla arkaya geçmiş olabilirler kdkdld. Öpüşmüşte olabilirler
😪😪Üzücü. Ben de benimle ilgileniyor sanıyordum fkskdka.
Ahahha. Senle öpüşmesi daha korkunç olurdu
Ya anlamadım ki zaten, ben oraya gidince orada çalışan herkes ona yüksek sesle bağırıyordu. O yoksa çağırıyorlardı hemen geliyordu falan. O da bana hep naber, nasıl gidiyor falan diye soru soruyordu ben de garipsiyordum. Bu samimiyet nereden geliyor diye. Ama herkese yapıyormuş galiba, kafam karıştı. Ve ben iyi ki onun arkadaşlarına sormadım nerede diye. Arkadaşları bana bunu demezdi bence. Yemi gelen bir kız vardı ona sordum
Baristayla flört edilmez abla yeni mi öğrendin
Ben safımın galiba ya🥲 etmiyordum da zaten flört. Ben yapım gereği soğuk bir tipim, o bana yaklaştıkça Ben kendimi geri çekiyordum ama arkadaşları falan çok komikti. Ben genelde kahve alıp çıkardım, oturmazdım. Oturduğum zamanlarda hepsi dikilip beni izliyordu fkskfkskf
Bir kere erkek bir arkadaşımla gitmiştim, selam verdim selamımı almadı mesela dkakfk yüzü o kadar düştü ki, kafasını kaldırıp bakmadı falan. Yani bunları yapan birinin bir kızla yakalanmasını cidden aklım almıyor. İnsanlara güvenmek cidden çok zor cidden
Yaş kaç saf hanım sizi
22
Kanks asker polis hukukçu, barista, dj, barmen gibi tiplerle flörtleşilmez. Yapma bir daha
Kimle flörtleşilir peki🥲 ben psikoloji okuyorum, psikolog bir flört bulayım bari kendime
Mühendis bul
Ben biraz erkeklerden uzak durma kararı aldım fkskdks naptıklsrı beni değil çünkü. Kim yüz verse ona gidiyorlar. Ben bu çocuğa yüz verseydim benimle de basılabilirdi kskfkd
Allah korudufjsjf
Dkfkfofp. Oral yapmazdın be
🤢🤢neyse bu konuyu kapatmak en iyisi herhalde ama. Oraya gitmeyi bırakmalı mıyım sence ya? Hâlâ arkadaşları çalışıyor orada çünkü. İlla aralarında muhabbetim dönmüştür. Kendimi kullanılmış hissediyorum dafkskf
Hiçbişe yapmadan böyle hissetmek de
Gitne benceee. Sohbet etmek ister misin