Eskiden bu kültür vardı ya herkesin birbirini tanıdığı selam verildiği ve kimin ne olduğu bilindiği, buram buram samimiyet kokan bir kare olduğu için evet etkiledi diyebilirim :D
Bilemiyorum artık sokakta top oynayan da yok, eskiye özlem duyan biri değilim ben. Huysuz ihtiyarlar ve herkesin birbirinden haberdar olduğu ya da karışma hakkı bulduğu zamanlar bana göre çok da iyi değildi şu an bireysellik daha iyi kimse kimseden haberdar olmaması biraz kötü gibi olsa da eskisi gibi kimse kimseye müdahale edemiyor karışamıyor bu daha uygun bana göre. Herkes kendi derdinde kendi keyfince sadece kötülükler olmasa diyeceğim ama o da her devirde vardır biraz
Öyle, devir fazla somut... İnsanların ne olduğundan çok kişinin ne olduğu önem arz ediyor bana göre keza o dönemlerde de içine kapanık biriysen söylenen oluyordu da değilsen zaten herkes ona göre davranıyordu. İnsanlar bir şeyleri görüp çekiniyordu yani, şu an herkes aklına geleni yapabiliyor. Kısacası mahallenin bile bir kültürü vardı. Şimdi her yer taşlaştı.
Oturmadiktan sonra anlamı yok işte. Benim bu balkonun hayranı çok. Şemsiye masa ile keyif her daim olmalı bu insana büyük huzur. Ben balkonsuz evde yaşayamam. Karşımda manzara ile gece gündüz huzur buluyorum daha ne olsun😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Okul yanında olmak topunuzu keserim bak gidin başka yerde oynayın diye kulakta bir çınlama yapıyor :D :D
Yok ya bahçesi görünüyor ama duvar duvara olan evler düşünsün bana bir sorunu yok😅
Aahah güzel o zaman hayallere daldıran balkon sefası :D
Hem top kesecek nine dedeler de kalmadı sanki, herkes çalışıyor okul saatinde kimse evde değil artık 😅
O zamanlar polise bile şikayet edildiğimiz için böyle şeyler geliyor akla :D :D Ama dediğin gibi cidden o mevzular da eskide kaldı :D
Evet eskiler huysuzdu ve herkes evdeydi evin babası dışında diyelim😅
Sizi çok etkilemiş anlaşılan, o kadar yorumcuların içinde bunu düşünen kimse yok🤣
Güzel zamanlarda yaşamışız vesselam :D
Çok güzel değilmiş demekki siz hala bunları düşünebildiginize göre 😅
Eskiden bu kültür vardı ya herkesin birbirini tanıdığı selam verildiği ve kimin ne olduğu bilindiği, buram buram samimiyet kokan bir kare olduğu için evet etkiledi diyebilirim :D
Yok ya benimki komik yanı :D :D
Bilemiyorum artık sokakta top oynayan da yok, eskiye özlem duyan biri değilim ben. Huysuz ihtiyarlar ve herkesin birbirinden haberdar olduğu ya da karışma hakkı bulduğu zamanlar bana göre çok da iyi değildi şu an bireysellik daha iyi kimse kimseden haberdar olmaması biraz kötü gibi olsa da eskisi gibi kimse kimseye müdahale edemiyor karışamıyor bu daha uygun bana göre. Herkes kendi derdinde kendi keyfince sadece kötülükler olmasa diyeceğim ama o da her devirde vardır biraz
Öyle, devir fazla somut... İnsanların ne olduğundan çok kişinin ne olduğu önem arz ediyor bana göre keza o dönemlerde de içine kapanık biriysen söylenen oluyordu da değilsen zaten herkes ona göre davranıyordu. İnsanlar bir şeyleri görüp çekiniyordu yani, şu an herkes aklına geleni yapabiliyor. Kısacası mahallenin bile bir kültürü vardı. Şimdi her yer taşlaştı.
Afiyet olsun ben ders calışıcam sonra. Ev işleri temizlik
Teşekkürler ama onları dün yaptım bugünde biraz var yine kahvaltı sonrası devam. Kolay gelsin
Çok güzel, mutluluğunuzu bu balkona sahip olan bilir. Daim olsun, hiç kaybolmasın. :))
Çok teşekkür ederim sizlerin de olsun. Gönlü güzel insanlar hep mutlu olsun 😘
Amin diyelim. :))
Bu saatte kahvaltı yapacak 😛😀onları ye sonra şiş 1 saatte yat
Nereye şişiyorum kilo alıp veren yapım yok sabit 😉
😂o nasıl metabolizma o
Bilmem sabit işte
Olmz 😀neresi orası
Benimkinı de sabitlesek 😛😁
O senin bileceğin şey kilolu musun
Snn yaptığından yapsak 🤪.
Değil. Görünüşe göre.
Göbek olduğu ara 😌
Ben bişey yapmıyorum ki herşeyi istediğim gibi yiyorum ama kilom yok sabit
Tm bi dahakıne yemeklerı beraber yiyelim:))
Çok beklersin
😀😀
Çok babasının😒
😀😀..
Afiyet olsun Ama bu manzarayı tamamlayan güzel bir sohbet lazım beraber uyalım beraber o kahvaltı hazırlayıp keyifle yapacağım
Sucuklu yumurtayı önüne çekip diğerlerine üvey evlat muamelesi yapan koca yürekli şahsiyet sen misin?
Ahaha🤣 orası benim önüm değil yalnız ki masada nerede yer varsa oraya koyuluyor her şey
Bizde kahvemizi aldık oturdumm
Çok güzel afiyet olsun
Manzaraya bişe diyemem de kahvaltı süper duruyor bizde çalışalım öylece
Manzara da iyi Deniz var karşıda görebiliyorsaniz, kadraja bu kadar oldu
Gördümde kahvaltı daha çok ilgimi çekti:))) uzun süredir öyle kahvaltı yapmadım
Neden, hazırlamak mi sorun
Ortam müsait değil kaldığım yer konukevi gibi bişe ama denicem başka yöntemle
Bu geçici bir durum o zaman. Neyse kolay gelsin
Biraz öyle biraz değil bakacağız. Teşekkürler afiyet olsun. Neresi burası
İstanbul
Camdan izlemesi de güzel olur bugün de içerden olsun.
Bugün mutfakta mecburi, Cam önünde kitap kahve yapayım
Mantıklı güzel bir yaklaşım
Benim öyle bir keyfim yok
Neden? Çalışma günü mu pazar da
Ders çalışıyorum
Akşama kadar saatlerce mi, bende de var o iş üstüne ev işleri ama keyif de lazım
Saatlerce evet
Ya napıyosun canımı çektiriyorsun şu sofrayı aylardır görmüyorum 😂
Niye. Market yok mu sizin oralarda
Bizim oralarda var benim buralar da market vb şeyler maalesef yok anlamışsındır az çok demek istediğimi
Çok anlamadim ama asker misin dagda vs onu mu kastettiğini düşündüm ama neyse
Bravo tekte vurdun 😂 yerime de ye
Pozitif enerjin o kadar güzel ki
Teşekkürler size de kısmet olsun
Teşekkür ederim biliyor musun sen iyi bir arkadaş olursun
Evet ama kimseye değeri denk gelmiyor umarım size gelir
Gelmiş olabilir mi?
Senin için de sorun olmaz ise
Sorunmuş
Olur benden her şey olur ama kimseyi yanıma uygun bulamıyorum değer denklik yok ise her manada bende yokum
Ön yargılı olmamak gerek dimi gizliden çıksam istek atabilir misin lütfen saçma şeyler düşünmeden
Ön yargı değil ki zaten uzağızdir ne yas ne şehir uymaz boşuna uğraşmayalim. Burası İstanbul seninki uzak kalır
ARKADAŞ? OLMAK İSTİYORUM ZATEN
Ben arkadaş aramıyorum kadınla erkek zaten olamaz
Ohhhh hayat sana güzel
Aynen öyle, herkes kendi keyfini yaratabilir
Bende biraz sonra dışarı çıkıp araçla gezeceğim
O da ayrı keyif bende yapıyorum bazen ama hafta sonu evde olmayı tercih ediyorum
Bu hafta yaylaya gittim. Hava çok güzeldi. Önce görseydim fotoğraf atardım
Bizim mahalleye benziyor la
Tam da oradadır 😅
Yok la deniz var, bize deniz 40 dk
Deniz bana o kadar bile sürmez 15dk da sahildeyim. zaten kadraja da sığdıgi kadar gözüküyor az
Silivri mi burası ufak tahmin başka bir şey sormayım, doğrudur kimse o denli değil işte ama yunan adaları bizden yüzerek 😂
Değil Silivri Anadolu
anlamadım
Silivri değil Anadolu dedim
anladım peki
Bizde annemle yatak keyfi yapıyoruz
Onu da yaptık o yüzden bu saate kaldı ya kahvaltı 😅
burada hava bozuk
Birkaç gündür bende içeri geçmiştim neyseki bugün açtı
Amaaan en guzeli yatmakk sarilirim annisime uyurum biraz daha
Avm de kahvaltı ile
Afiyet olsun
Sağol size de
Eh işte iyi gibi diyelim.
O kısmı hallettim. Salona gideceğim.
Yataktan çıkamadım
Ki😁
Maşallah yanlizmi kahvati
Güzel yemek yedim oturuyorum
Afiyet olsun
Teşekkür ederimm
Balkon denirse ona afiyet olsun
Ne denir? Milletde bu da yok ki gördüğün sadece yarısı 😅
Balkon dediğin 2,40×5.00 aşağı olmaz 😅
Bunu bile bulamıyor kimse diyorum ki dediğinin yarısı yetiyor bana. O dediğin normal evlerde olmaz zaten teras katta olur
https://hizliresim.com/chx6rf2 normal ev ama bir gün oturmuşluğum yok neyse seviyorsan sorun yok
Oturmadiktan sonra anlamı yok işte. Benim bu balkonun hayranı çok. Şemsiye masa ile keyif her daim olmalı bu insana büyük huzur. Ben balkonsuz evde yaşayamam. Karşımda manzara ile gece gündüz huzur buluyorum daha ne olsun😉
Hangi şehir?
İstanbul
Keyifler iyi baya senin
Kendim ettim kendim buldum, herkes bulabilir😉
Kahvaltı daha çok ilişti gözüme
her şey güzel
İyi öyle böyle😅
Sıkıcı
konum atsana
Şimdi yatağıma uzandım 😀
Uzaniyorum
Afiyet olsun canım sucuklu yumurta çekti be 😁😂
Orman havası
O keyf kadıda yok be 😅
Eeee bende özel biriyim çok kıymetliyim ne yapalim. Ayrıca herkes kendi keyfini oluşturur
Evet herkes değerli aynen yaşa hayatiii
her şey bizim elimizde
Nereesin sen