+1 yılSivas'ta olup zengin olmak çok fark yaratacak bir şey değil bence. Gideceğiniz maksimum yer Sivas köftecisi. Fakir olsanız küçük şehir mantıklı olurdu. Ama zengin biri küçük şehirde olunca parasından faydalanamıyor. Mesela masaj salonuna gidip mis kokulu aromatik yağların omuzlarımdaki yumuşak bir elden akmasını deneyimlemedikten, şehirdeki farklı ülkelerin restoranlarını keşfetmedikten, tiyatroya sergiye gidemedikten sonra zengin olsam neye yarar
010 Yorumla- +1 yıl
😅.
- +1 yıl
Asuman Hanım bugün beni 2. Kez onurlandırıyorsunuz :) Galiba şanslı bir günümdeyim 🙃
- +1 yıl
☺️ kıza ne güzel de moral veriyorsun öyle..
- +1 yıl
Kızı çok iyi anlıyorum çünkü daha yeni büyük şehirden küçük şehre taşındım. Neredeyse tüm lükslerimden feragat ettim. Aslında ben kendimi yazdım burada :)
- +1 yıl
Belli. kendine özel masör bul orada da 😅
- +1 yıl
Rastgele bir kişiye güvenemem ki 😃 Bir de masaj sadece fiziksel dokunuslardan ibaret değildir. Salonda çalan hafif müzik, jakuzi, buhar odası, Hint çayı ikram edilmesi vs bunların hepsinin toplamı masaj oluyor bence. O nedenle gayet teşkilatlı bir yer lazım. O yerler de Anadolu'da yok. Burada maksimum göbek taşı var Asuman Hanım 😃
- +1 yıl
Sosyetiksin ☺️
- +1 yıl
Beni herkes hor görüyor böyle şeyler deyince Asuman Hanım :) Ama dışardan bakınca siz benden 1000 kat daha elit görünüyorsunuz bu arada haha
Soran+1 yılGayet faydalanır gezme ve tatilde keyfim şsteyince zaten çıkıyorum
- +1 yıl
Ee sorun ne memnunsanız :)
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Kucuk sehirde de yasanabilir ve mutlu olunabilir. Sana oyle espri arasinda laf syleyenlere ornek olarak herkes istedigi yerde mutlu olur bence herkes kendine baksin gbi gbi bir suru soz ile gecisitirilebilir veya her ne kadar bu sehirde yasasam da istedigim zaman istedigim sehre yere gidip eglenebiliyorum ben bu sehri sakinligi icinde seviyorum isimin yanisira. O yuzden ben nasil saygi duyuyorsam insanlarda saygi duymali seklinde de dusunup benimsenmeli karsindakine soylenmeli ve buna gore de hayatini idame ettirmeli. Insan nerede mutluysa orasa yasamali. Kimseye bakma boyle devam.💪
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Kız arkadaşım Sivaslı, küçük şehirde pekala mutlu olunabilir. Sivas güzel memleket sadece çok soğuk, defalarca gittim! 😅
Mutluluk olduğun yer ile alakalı değildir!
Gönlünce olsun...00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKüçük şehirde yaşamak bir çok kişinin hayali, senin de gayet güzel imkanların var ama mesela benim için büyük şehir o kalabalık, eğlence, imkanlar küçük şehirlerde yok, bırak küçük şehirleri İstanbul’un dışında bile yaşayamam. Belki henüz yaşım genç olduğu için böyle düşünüyorda olabilirim, sen mutluysan ve karakterine uygunsa sakin bir yaşam gayet yeterli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılNereye gidecen ki gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılBir yere gitme niyetim yok açıklamayı oku muyor musunuz
Mutluluk insanın içinde olur. Küçük şehirde mutluysan bu böyledir ve dalga geçen olursa hakiki anlamda arkadaşın değildir. Bence içsel mutluluğu yaşayan bir insan büyük olsun küçük olsun her şehirde yaşayabilir aslında.
Ben Almanya’da bir köyde yaşıyorum ve böyle mutluyum. Herkes büyük şehirde yaşayacak diye bi durum yok. Bir de düşünsene büyük şehrin bir çok dezavantajı da var. Kalabalık, stresli yaşam, mutsuz insanlar çok fazla114 Yorumla
Soran+1 yılKüçük bir yer gayet ama ben seviyorum sakin istanbulu sevmiyorum
Soran+1 yılDoğası yokki gezilecek beton yığını belki tarih seven gezer o ayrı
Soran+1 yılBence büyütüldüğü kadar yok gezi harici yaşanmaz orada
Soran+1 yılO kadar nüfus yok
Soran+1 yılHayır yok araştırabilirsiniz d
Soran+1 yılO tahmini nüfus devamlı dış göç yapan bir şehir şöyle düşün o kadar az insan varki herkes herkesi tanıyor
- +1 yıl
olunamaz. aksi iddia edilemez
Soran+1 yıl@yusramaldir Sen yaşama ergenus
+1 yılEğer düzenin varsa mutluysan hiç dert edecek bir şey yok büyük şehirde insanlar ömür tuketiyor ancak. Örneğin İstanbul'a çok gezmeye gittim ama İstanbul'da yaşayan arkadaslarim 10 yıldır İstanbul'u benim kadar gezmemisler. Sana bu konuda takılan kişiye kulak asma hafif kiskanclikla söylenmiş bir takılma gibi.
20 Yorumla
+1 yılSivas'a daha önce hiç gitmedim ama sen olduğun yerde her açıdan tam, ait, mutlu hissediyor ve huzur içindeysen, diğer sözlere kulak tıka, duyma. Sana zarar verecek olursa da o arkadaşlarınla bağını kopar. Onlar hangi ilde bilmiyorum fakat erkekler küçük şehirden büyük şehire gittiğinde fena afallıyorlar, çünkü yazlık yerlerde çapkınlığı keşfediyorlar veya modern yerlerde özgürlüğü vesaire. Herkesin yolu, durumu ayrı ve farklı. Yani herkes kendince haklı.
10 YorumlaBen uzun süre küçük şehirde yaşayamam. İstanbul'da doğup büyüdüğüm için. Ruhum sıkılıyor küçük şehirlerde kısılıp kalmışım hissi oluyor. Ancak küçük şehirde yaşamayı seven bir insanı yargılayıp küçük görmek tamamen ahmaklık bana göre. Mutlulusun demek ki kimi ne ilgilendirir ki.
10 Yorumla
+1 yılNefret ediyorum küçük şehirde yaşamaktan.
her şey kisitli oluyor ve biriyle görünsen hemen laf çıkıyor normal arkadasn dahi olsa anormal bisy yapiomussn gbı bon bon bakmalari22 Yorumla
Soran+1 yılTınlamıyorum
- +1 yıl
Bnde tinlamiyorum kimseyi benim en büyük dert yandgm kısıtlı imkanlar.
+1 yılKedi ciğer ile alakalı bir söz vardır anladın sen tekrar etmeyeyim Takılma kimseye bir şey söylemek bir şey anlatmak zorunda değilsin Sen hayatını yaşa gerisini boş ver
12 Yorumla
Soran+1 yılBir tek sen anlamışsın işin rast gitsin
- +1 yıl
Cümlemizin inşallah Teşekkür ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an Türkiye'nin en iyi sehirlerinden birinde yaşıyorum. Şehir evet güzel ancak karın doyurmuyorsa anlamı yok. Kazancım yüksek iyi diyorsun çoğu kişiden şanslısın. O eleştiren ahmaklara kulak asma. Sende para ve imkan olduktan sonra Türkiye'nin en iyi iline gitmek ya da Yurt dışına açılmak 2 saat bir uçağa binmeye bakar. Para ( ölüm ve çaresi olmayan hastalık dışında ) her şeyin kapısını açar. Kulak asma. Güzel sehirde yaşıyorsun
10 Yorumla
+1 yıl20 yaşında bu gelir durumu çok iyi kardeşim sen milletin lafına bakmayarın bir gün büyük şehirde çalışırsın ilk hatan olup düştügünde o arkadaşların sana bu sefer de sivası tavsiye edeceklerdir insanların laflarına göre hareket etmek şuna benzer sana su vermez su iç der ondan su istersin suyunu verir tam alıcağın zama da geri alır susuzluktan ölsen niye içmedin diye seni suclar kısaca insanlara pek bakmayacaksın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden mutlu olunmasın gayet de mutlu olunur🥳. İşini eline almışsın gelirin gayet yerinde istesen istediğin yere gider iki gün gezer gelirsin. Sürekli kaosun içinde yaşamak istememekle son derece akıllı davranıyorsun
20 Yorumla Bizde burdan kaçıp küçük bir şehirde yaşamak istiyoruz inşallah nasip olur
12 Yorumla
Soran+1 yılEvren tengri sana güzel istediğin bir hayat nasip etsin
+1 yılSenin tabir ettiğin grup gerçek arkadaşın değilmiş buradan sadece bunu anlayabilirsin. Kıskanç bir grup insan, elde edemeyip senin elindekilere göz dikmiş ve işini düzenini bozmaya çalışıyorlar, gerek yok aynı düzende devam et
10 Yorumla
+1 yılUzuldugun şeye bak orada paranı kazan bol bol gez önce ülkeyi sonra yurt dışını mükemmel bir hayat, gezmek için nerde yasadiginin önemi yoktur bence arkadaşların senin kadar şanslı değilse kiskaniyorlar belki de işini birakma sakın
12 Yorumla
Soran+1 yılÜzülmüyorum fakat saçma buluyorum
- +1 yıl
Aynen çok saçma dedikleri sen onları boş ver
+1 yılSen mutlu oluyorsan bu senin fikrin başkası mutlu olmuyorsa mutlu olanın hayatına karışamaz bende doğma büyüme istanbulluyum küçük şehirde yaşayamam buraya alıştığım için herkesin kendi bencesi..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dalga geçen arkadaşlarin uygun yerleri ile dalga geçsinler serseri ler istedikten sonra mutlu olunur sen aldırma onlara mutlu isen kal mutlu değilsen kalma karar seçim senin
10 Yorumla
+1 yıleğer orada yetişmişsin gayet güzel yaşanır. Büyük şehirde ki bu tanıma uyacak tek şehir İstanbul, yetişene sonradan başka yere taşınmak zor gelebilir sadece
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzel bir hayatın var mutluysan bir problem yok. Çevrelerini elalem söylediklerini takılma. Kendini özverili ve mutluysan sorun yok. Kendini düşün.
20 YorumlaSen arkadaşlarınj ne takıyorsun ya ağzı olan konuşur hem çekemiyor olabilirler seni dikkat et
30 Yorumla
+1 yılTakdir etmek lazım işinde gücünde genç bir kadın olmak kıymetli bişi acaba beni evlat edinir misin 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılArkadaşların senin gibi varlıklı değilse kıskandıkları için diyorlardır.
Sen memnunsan hem kime ne?10 Yorumla
+1 yılOlunabilir, beklentilerini karşılıyorsa tabi.
Başkaları hep bir kulp bulur o yüzden herkesin dediğini umursamamak lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlunur arkadaşlarını neden küçük şehirde kalıp kalmaman bu kadar çok ilgilendiriyor onlara ne sen istiyorsan şehir değişikliği yaparsın istemiyorsan yapmazsın onlar memnun değilse kendileri şehir dışına gitsinler
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı. Kıskançlıklarından diyorum. Başka bir şey olamaz çünkü.
20 Yorumla
+1 yılKangalın yoksa mutsuz olabilirsin kangal lazım al bitane
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah rabbim daha çok versin boş ver o diyenelrş
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılArtık Sivas’tan İstanbul’a direkt tren seferi olacak haberin olsun.. günübirlik takıl İstanbul’da bence burada hayat çok zor.. İşsiz kaldım bu şehirde ve kiralar yükseldi ayrı eve çıkamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılUçak denenbir şey var zaten
- +1 yıl
Uçuyorsun çok uçma ayağın yere değsin😂😂😂
+1 yılOlunur belki biraz adaptasyon sorunu yasarsin ama ulasim sikintisi pek yok insanlar samimi oluyor sosyal olanaklar az tabi. Kisiye bagli sanirim daha cok
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten burada doğdum
- +1 yıl
Anladim ben buyuksehirden kucuksehire yerlestim zorluk yasadim oyle bisey sandim. Yasanir ya kime ne hayat standartlarina bagli mutluluk sehir farketmez bence
Sivas gibi şehir mi var yemek kültürü olsun gidilecek yerler konusunda hic sıkıntı yaşamıyorsun ben çok seviyorum memleketimi ama işimden dolayı mecbur gurbetteyim Nasip olursa ilk tayinde sivasa geçiş yapcam.
00 Yorumla
+1 yılO şehirde doğup büyüdüysen alışıyorsun yaşayan yaşıyor
10 Yorumla
+1 yılKadın varlıklı olması kimsenin zoruna gitmiyor senin omayan şeyin burada benim diye paylaşman garip
20 yaşında bu ekonomi ile bırak araba almayı bisiklet bile alamazsın10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Alışmışsın, maddi olarak güçlenmişsin niye gidesin.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan senin mutluluğun boş ver onları mutluysan sorun yok
10 YorumlaKüçük yerleri bilmeyenler için zor gözüküyor ama 5-12 yaş arası köyde yaşadım çok mutluydum harika zaman geçiyordu bağ bahçe ceviz ağaçları derelerde yüzme...
00 YorumlaŞehir değil de ilçeleri ben daha çok severim. Küçük sakin kafa dinlemelik. Sivas'ın 400 bine yakın nüfusu var küçük sayılmaz.
Bayburt falan olsa tamam derim 80 bin nüfusu varmış.00 Yorumla
+1 yılYaşanır sevdiklerin eşin dostun varsa büyük şehir stres trafik boş kalabalık daha çok yorar insanı
12 Yorumla- +1 yıl
Burdakilere bişey sorulmaz boş insan çok
Soran+1 yılGerçekten çok rahatsız hissettim soruyuda süper seçmişler ne soru silebiliyorum ne yorum
Aile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Sevdiğin insanlar varsa mutluysan sırf İstanbul'da yaşıyorum demek için taşınmanın anlamı ne, büyük şehir cesetlerle dolu
10 Yorumla
+1 yılgayet güzel bir yaşamın var bende diyarbakırlıyım eskiden buraları sevmezdim şimdi seviyorum insanlar en azından misafirperver
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılAslında küçük şehirde ekonomik olarak mutlu olunur daha çok. Keyifçi bir tipsen ve paran keyfine yetecek derecedeyse gayet mutlu olunur 🫠
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük şehirde olursan ismin ünvanın daha çok duyulur haklılar bence
016 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bi isteğim yok
- +1 yıl
Zamanla sende buna ister istemez kabul edeceksin teknoloji ve zaman hızlı ilerliyor
Soran+1 yılİstemiyorumdan ne anlıyorsun demekki ihtiyacım yok
- +1 yıl
Hayatta her şey para değil kariyer ve ileriye doğru gitmek bir çok sektöre yönelmek holding gibi sivas'ta sadece karnını doyurursun ne uzalır ne kısalırsın
Soran+1 yılSivasta olmak bunları yapamayacağın anlamına gelmiyor bence sisinki hasetlik d
- +1 yıl
İstanbul gibi hayatta olmaz. Boğulacaksan büyük denizde boğul demişler. Sivas'ta bir arabayı 3 ayda İstanbul 1 günde 3 araba satarsın
Soran+1 yılİstanbuldada subem var d sadece hayatımdan mutluyum çok istiyorsan sen yap
- +1 yıl
Sen mantıklı karar veremiyorsun. şu an yaşın itibari ile sivas'ı İstanbul 'dan yönet İstanbulu sivastan yönetene kadar
Soran+1 yılBiz nesillerdir ticaret yapıyoruz senden öğrenecek değilim ben istediğim hayata sahibim çalışanlarım kordine oluyor zaten her şeye burnunuzu sokmayı kesin
- +1 yıl
Çalışanlarına biraz daha faydalı biraz daha rahat yaşamaları için bişeyler daha yap bence
Soran+1 yılBana ne? Hayır yapacaksam başka yere yaparım
- +1 yıl
Sen bencil olduğun için sivas'ta yaşamak tam sana göre
Soran+1 yılorada burada gösterişle hayır yaparak insan olunmaz büyünce öğrenirsin
- +1 yıl
Hayırla ne alakası var konumuzun nasıl buralara geldin. Seninle konuşulmaz hem asabi hem bencilsin
Soran+1 yılAynen öyleyim git czn burak felan takip et sen d
- +1 yıl
Sivas geldiğimde bir çayını içecem ama czn burak mekanından daha keyiflidir. Görüşürüz
Aile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. Millet büyükşehirlerde kaçıyor.. bence sana ozeniyorlardir kendileri yapamadıkları için kafana takma gayet iyi bir yasantin var
00 Yorumla
+1 yılDeniz kenarında bir küçük şehir gayet güzel ama deniz yoksa berbat
03 Yorumla
Soran+1 yılBen deniz sevmiyorum ki
Soran+1 yılHavuz seviyorum onada sahibim
- +1 yıl
Harika o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl mutlu oluyorsun öyle yaşa kimseyi umursama bile
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yaşta böyle bir başarı herkese nasip olmaz şanslı ve akıllı insansın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük yerin küçük adamı olacağına. Küçük yerin büyük adamı ol👌
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen takılma kimseye onlar çok bilen tipler her daim konuşurlar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur yahu neden olunmasın, saçma arkadaşların. Bence kıskanıyorlar.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Mıtluysam o şehri bırakmazdım ben şahsen ayrıca başkasının dediği de önemli değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olup olmayacağını senden başkası belirlenemez ki niye insanlara takılıyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Belirleyemez*
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen kendim türk değilim. Sivas hakkında bir şey diyemicem. Amma işle ilgili izin verirseniz soru sora bilirmiyim? Bende 20 yaşındayım. Kendi işimi kurmak istiyorum. Verebileceğiniz bir tavsiye var mı?
00 Yorumla
+1 yılKucuk sehirde yasamayi seviyorsan niye mutlu olamayasin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGaleri bananin galerisi. Evi de baban aldi. burada itiraf etmeni beklemiyorum ama kimse yemiyor bu numaralari onu da bilmeni isterim.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada orada kalman daha iyi kucuk sehirler daha iyidir. Senin düzenin buyuk sehirdekinden cok daha iyi..
Soran+1 yılSoeunlu musunuz yoruma yazdım bunu zaten ayrıca kime ne
Cevap sahibi+1 yılYorumu gorup cevap attim zaten. Millet essek degil. Gerseyi anliyor onu anlatiyorum. O parayi binde bir kendi kazanan vardir ama o kazananlar KızlarSoruyor a girrmez hadi girdi diyelim. Boyle anlatmaz senin modelin belli babasinin amcasinin malini kendisininki gibi anlatan keko stayla
Soran+1 yılBabam benim için çalıştı ve benim malım onunda babası çalışmıştı sizin babanız fakirse benim suçum değil
Cevap sahibi+1 yılBak millet bosuna laf etmemis demek ki. Bu kadar kolay itiraf edecegini dusunmemistim😂 bu arada galericiler zengin degil ki. Bence arkadaslarin seni buyuk sehire cagirmakta hakli git biraz dünya gor belki zihnin. acılır.
Soran+1 yılBence sen biraz oksijen al
+1 yılAksine daha mutlu olunur bence büyük şehirde farklı ne yapıyor insanlar
00 YorumlaKüçük şehirler daha iyi keşke bende küçük şehirde yaşasaydım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemin ediyorum bak cidden hayalim de ki yaşam ayrıca küçük Şehir daha güzel bence sessiz sakin ne güzel ya boş ver sen onları artık kimlerse keyfine bak
00 YorumlaBence kimseye aldırış etme 20 yıldır bende istanbuldayım memleketteki arkdaşlarım ne zaman istanbuldan kurtulacaksın diyor haha herkes aynıymış meger
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen mutluysan insanları neden takıyorsun? Arkadaşların sana saygı duymuyorsa hayatından çıkar lüzum yok öyle arkadaşlara
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNamusuyla yaşamak istemeyen o tip tutucu şehirde mutlu olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıkcası ilişki yaşamış biriyim ama clup ortamları vb vs ortamları sevmem bana ne zaman kabuğundan çıkacaksın diyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de Sivastayım ve bu şehir oldukça iyi bana göre. Şu an piknik yapıyorum hatta 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılHahah paşada mı
Cevap sahibi+1 yılYok geçen çermikte yaptım şimdi Aksu tarafı 😀
Gizli Üye(18-24)+1 yılMaşallah kardeşim. Gelişmeni istemeyenlere aldırma
Sivas çook güzel bir il ayrıca 😍
Ben de gitmek istiyorum hayırlısı00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSivas merkezde mi yaşıyosun? Yaşanılır ye r mi? Sivaslıyım bende ama hiç yaşamadım orada
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat