AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sıkıntını giderecek şeyler yapabilirsin mesela birşeyler yazabilirsin vs. Hoş insanlarla sosyalleşmek istiyorsan burada pek konuşacak biri çıkar mı bilmiyorum. Benim sohbetim iyidir ama yani genelde çok kişi görmedim burada sosyalleşebilecek
Vardır elbette birileri.
Ne işle meşgulsün?
Ev kızı
Sevgilin vs kimsen yok mu?
Yo.
Ben de senin çalışan versiyonunum hayatım iş oldu. Akıllı bir kızsın belli bir iş edinsen gerisi gelir.
Nerden anladın akıllı olduğumu
Saf olsan kocaya kaçardın profile prenses yazısı koyup baba parası yiyorsun miss gibi.
Haha
Hiç mi dışarı çıkmadın?
Çıktım
Burcu bi evlenemedin gitti
Aradığımı bulamıyorum
Çok fazla kriterlerin var demek ki
Hapishane sana göre değil
Nerden anladın
Yakında anneni ve babanı öldürürsün
Ne alaka be
Bu psikolojiyle maalesef
Allah korusun mal ya
Hakaret etme hakkını vermedim. Yallah engel listeme obsesif kompulsif
Pandemi zamanı max 2 hafta.
Yoh bağlasan durmam sgsgsg
Napion peki
Evi otel gibi kullanıyom çıtırından
Gezionmu calisionmu
Hayır 2 yıl evde durdum
Calisiyormusun
calışmıyorum
yaş 25 mi?
Evet
ee 25 senedir evde mi duruyon? noldu ömür boyu hapis mi yedin hayırdır?
Evet sağlık sorunları iste ya
nasıl bi sağlık sorunu knk?
Kadinsal
ee çocukken demi evdeydin
Evett
ee öl bence, muhtemelen bundan sonra da evden çıkmazsın.
Nasip
ben yardımcı oluruk dark web te kiralık katil var :)
İntihara giriyor olmaz
yok yaw. kiralık katil intihara grimez, yaratıcı açısından baktığında sen kendini öldürmüyosun, bu seni çok rahatlatan bir şey aslında.
Hayattan o kadar nefret etmiyorum. Belkide antidepresanin etkisi.😑
zaten sana söyletmek istediğim buydu, antidepresan kullanma, sen iyisin ve ölmek istemiyorsun , yaşaman gerekiyor ve yaşaman içinde dışarıya çıkman gerekiyor.
ama anlatamıyacağın bişiy varsa özeli açayım ordan yaz destek olabilirim. psikoloji hakkında baya deneyimim var.
İnsanlardan korkuyorum.
zaten yalnız kalmanın nedeni "korkmak" ben genelde bu tür sohbetlere kendim gibi insanlarla girerim çünkü benzer şeyleri ben yaşadım, sosyal bir insanla bu tür sohbetler konuşulmaz (ki zaten psikolojisi öyle değil) yani seni ancak senin gibi hisseden/düşünen benzer şeyleri yaşamış ve bu durumu atlatmış birisi anlayabilir. ve bu insanlardan korkmamalısın fakat burada hiç bu şeyleri yaşamamış insan yorum yapar (bilgiyim edasıyla) o seni anlayamaz (neyi bilirse bilsin) mutlaka senin sen gibi benzer şeyler yaşamış ama bu durumu atlatmış biriyle konuşman lazım. sana doktor bile yardım edemez/etmez zaten onların amacı ilaç dayayıp sisteme para kazandırmak. senin hayatın kimsenin umrunda değil.
Sen nasıl atlattın
önce insanların "kötü" olduğunu kabul ettim, yani benim yalnızlığımın suçu bende değil bu o.. rospu çocukları yüzünden dedim.. ve sonra bu benim suçum değilse yaratıcı benim yaşamamı istiyor ve ben kendimi yaşatmalıyım. ve o kötü insanlar içinde olabilecek en iyilerini bulmaya çalıştım. buldum da ve onlara yanıma alıp (güvenip) tabi tambir güvenme değil (zira her insan temelde kötü bence) fakat büyük ölçüde benim yanımda olacaklarını bildiklerim ve ondan sonra kötülerle "dans etmeyyi" başardım.. bir kötüyle şu an "aşık" atabilecek durumdayım yani bana zarar veremez, benim psikolojimi bozamaz. beni yalnızlığa bir kötü asla itemez. çünkü o sadece bir o... ros pu evladı.
İlaç kullandın mı
evt ama uzun süre değil, bu konuda iyi bir doktor dan duyunca iyice emin oldum dr şöyle dedi (tabi bu psikiyatrist değil ama dahiliye doktoru) "o anti deprasanları kullanmayınnnnnn" zaten böyle bir düşüncem vardı onu duyar duymaz asla 1 tane bile antidepresan içmedim. zaten bir faydası yok , olduğunu düşüyosan kendini kandırıyosundur, zaten kendini kandırmayı ilaç kullanmadan da yaparsın ben şu an ilaç kullandığım dönemi düşünürsüm çok çok fazla iyiyim.
Niye zararlımi
seni yavaş yavaş "zihinsel özürlü" yapıyo diyebilirim,(araştırdım) hele ki antipsikotik alırsan çok kısa zamanda (2yıl gibi) hem zihinsel özürlü, hem şizofren olma ihtimalin çok yüksek (çok ağır derece olmasada belirgin zeka geriliği ve şizofreni belirtileri gösterirsin) sistem iyileştirmek istemiyo , sistem para kazanma ve seni hayatın dışına itmek istiyor.
Lustral ya da citoles nasıl ilaç
antidepresan ilaçlar bunlar (iyi ki antipsikotik vermemiş) çoğu durumda depresyon hastalarına antipsikotik veriyorlar artık çünkü antipsikotik ilaçlar antidepresanlara göre çok pahalı yani sistem çok para kazanıyor, fakat antipsikotikler temelde psikoz, şizofreni hastalarında kullanılan ilaçlar. yani kanser olmadan kanser ilacı içmek gibi düşünebilirsin. kanser ilaçlarının çok büyük zararları ve yan etkileri var fakat kanser ölümcül bir hastalık olduğundan bu riske girip o ilaçları veriyolrlar yçünkü hasta ölecek, ama depresyonda böyle bir şey yok, buna rağmen veriyorlar senin hayatının önemi yok çünkü.. o ilaçlar sana asla iyi gelmeyecek. sebebini yazayım
antidepresanlar serotonin -dopomin dengesizliği (azlığı vs) nedeniyle bunları dengelemek için verilen ilaçlar fakat senin depresyona girmen çevrendeki seni olumsuz etkileyen insanların sonucu serotonin ve domapin dengesizliğidir. yani esasen senin sorunun psikolojik çevrendeki insanları seni olumsuz etkilememesi söz konusu olduğunda bu serotonin ve dopamin dengeleri bozulmayacak ve ilaç kullanmayacaksın tabi beyne böyle ilaçla müdahale etmek çok riskli bir durum beynin tüm dengelerini değiştirmesi söz konusu işte bu noktada doktorların , bilim insanlarının tahmin edemiyeceği sonuçlar ortaya çıkıyor yani felç bile olabilirsin. ya da işitme merkezini bir şekilde etkiler ani işitme kaybı yaşarsın ondan sonra kulaklık takarak hayatına devam edersin bilim şu an insan beyninin %99 uunu bilmiyor (neredeyse hiç bir bilgisi yok beyin hakkında) yani ilaçla müdahale etmek "cahil cesareti" peki bu cesareti neden gösteriyor? çünkü müdahale ettiği ve sonunda zarar görecek kendisi ve değer verdiği (kocası, karısı, çocukları , akrabaları veya değer verdiği bir insan değilsin) doktorların senin "iyiliğini" düşündüğünü düşünme.
Antidepresanlarmı felç ediyor
35 senelik var
Ciddimisin neden
nasip kısmet
Calismionmu
evet çalışıyorum
Var olmaz mi
Neden evdesin
İş yok kpss çalışıyorum
Nerde yaşıyorsun
Yaş kaç ne mezunusun İstanbul sen
Önlisans