Eşimin annesine küfür ettim? ama genede eşim bişey demedi sizce annecimi degilmi?

Eşimle kendi annemlere geldik eşimin zoruyla tabiki kaynanamda kiskancliktan kudirdu hemen hastanedeyim hastayım yalanları uydurmaya başladı neyse eşimle bı konu yüzünden tartıştık ve bana eve gideceğini söyledi bu arada kayananmla alt üst oturuyoruz benm annemlerle arada 7 saatlik mesafe var geleli bı gün olmuştu daha annemlere gidicem diyince sinirlendim annenin yalanları icinmi gidiyosun falan dedim annem yalan soyluo sırf orada durma gel diye dedim anneme kurban ol sen dedi ya nefret ediyorum her böyle kavgada annesine bişey diyince kurban ol sen anneme diyince kendimi tutamadim küfürler ettm sen nasl öyle dersin bide annesi bana çok hakaret küfürler edio çok çektirdi bana yani hep doldurdu oğlunu buda bı annesinin lafına inanıp bı inanmio çoğu kez sessiz kalıo beni savunduğu oluo ezdirdigi oluyo neyse beni o kadar sinirlendirdi ki dedkm annen o. r.. s. p dedim sensin o.. r.. s. p.. u dedi bana bende senin annen olmedikce bize rahat yok huzur yok ta oradan buraya bile karışıo dedm sen ol dedi bende evden kovdum defol annenin yanına madem öyle git annen baksın dedim gitmedi babamı annemi aramış ben yuva yıkmak istemiorum anneme küfür etti kızınız falan filan gitmedi bu eve ama kendime yediremiyorum ya benm aileme dio annem şöyle böyle cok cekmiste yaslida ondada hata var kizindada hata var falan diorum annen iyi olsa bende çok iyi oluyorum ama bütün gorumceleri bile bana kusturmus kadin hiç bişey yapmadugim halde oğluyla kavga ettm gel aramızı yap dediğim için kötü oldu beni istemio sevmio annen diorum sen onla evlenmedin benle evlendin dio ama annesine karışma bize aramız kötü oluyo diyemio annesi bana hakaretler soyluo hep sessiz kalıo ordan uzaklasio ben soylediyincede annem söylemez öyle şeyler boş ver kendi kizlarinada dio geri barisiolar dio of sindiremiorim ayrılalım diorum yok dio ayrilmio hemen kendine zarar verio napcam blmiorum git gide sevgimiz biter gibime gelio 1 senelik evliyiz 😑 ve kahretsin ikinci evliliğim birde annecimi degilmi cozemiyorum sizce annecimi anlattigima göre

Eşimin annesine küfür ettim? ama genede eşim bişey demedi sizce annecimi degilmi?