Aile & Toplum Sade mi yoksa cafcaflı bir düğün mü tercihiniz? Eimira Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evlenmenin zor olduğu bu dönemde borçsuz olarak mı girmek isterdiniz yoksa her şey olsun bir defa değil mi mantığına sahipsiniz? Güncellemeler+1 yıl Bana göre sade düğün kalan para ile altın ve seyahate harcanması gerektiğini düşünüyorum Sade mi yoksa cafcaflı bir düğün mü tercihiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Düğün istemem 0 0 Yorumla
YaaHaak Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Düğün düşünmüyorum, beş para etmeyen akrabalarım için masraf yapamam. 2 1 Yorumla teknolojikaletler +1 yıl Öyle deme sen yine de 🤭 Yorumla
dkdklsdlsepds Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sade kuranlı istiyorum ben düğün olmasa da olur nikah yeterli 2 13 Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Sen gibi kaldı mı ya Yorumla dkdklsdlsepds +1 yıl İşte kıymetimi bilmiyorlar Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Onu geçcen sen Yorumla dkdklsdlsepds +1 yıl Niye Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Değerini bilirler de sen değerini bildirememis olabilir misin Yorumla dkdklsdlsepds +1 yıl Bilmiyorum olabilir ya çok zor çok saçma insanlar çıktı karşıma Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Yadaaa başka bi konuda sıkıntın olabilir mi Yorumla dkdklsdlsepds +1 yıl Ne gibi deli değilim 😃 Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Ne bilim belkide her ne kadar kalbin iyi olsa da uyuz gıcık bir kızsın 🤣 Yorumla dkdklsdlsepds +1 yıl Uyuz değilim de zorum biraz her şey mükemmel olsun istiyorum maddiyatla alakası yok ama maneviyatta her şey mükemmel olmalı diye diretiyorum hep😃 Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Artık nasıl zor bir kadınsın bilemedim valla 😀 Yorumla dkdklsdlsepds +1 yıl Yani karşımdaki hiç yanlış yapmamalı ben hiç yapmam çünkü karşımdaki yanlış yaptığında da anlamadan dinlemeden direkt siliyorum birdaha da adını anmıyorum o kişinin 😃 Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Ooo ama bu çok ağır Yorumla
teknolojikaletler Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Direk nikah 0 5 Yorumla Eimira +1 yıl Mehiri de unutmayalım :) Yorumla teknolojikaletler +1 yıl Ekonomi sıkıntı ne yapalım 🙂 Yorumla Eimira +1 yıl Olmazsa olmazı ama :) kadının dini inancı ne yönde bilemem, belki mehir bilmez istemez Yorumla Eimira +1 yıl Resmi, dini nikah ve mehir haricinde gereksiz bence Özellikle takı törenini görünce yüksek faizli kredi oluyor Yorumla teknolojikaletler +1 yıl Salla gitsin 🙏🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Düğün istemem
Düğün düşünmüyorum, beş para etmeyen akrabalarım için masraf yapamam.
Öyle deme sen yine de 🤭
Sade kuranlı istiyorum ben düğün olmasa da olur nikah yeterli
Sen gibi kaldı mı ya
İşte kıymetimi bilmiyorlar
Onu geçcen sen
Niye
Değerini bilirler de sen değerini bildirememis olabilir misin
Bilmiyorum olabilir ya çok zor çok saçma insanlar çıktı karşıma
Yadaaa başka bi konuda sıkıntın olabilir mi
Ne gibi deli değilim 😃
Ne bilim belkide her ne kadar kalbin iyi olsa da uyuz gıcık bir kızsın 🤣
Uyuz değilim de zorum biraz her şey mükemmel olsun istiyorum maddiyatla alakası yok ama maneviyatta her şey mükemmel olmalı diye diretiyorum hep😃
Artık nasıl zor bir kadınsın bilemedim valla 😀
Yani karşımdaki hiç yanlış yapmamalı ben hiç yapmam çünkü karşımdaki yanlış yaptığında da anlamadan dinlemeden direkt siliyorum birdaha da adını anmıyorum o kişinin 😃
Ooo ama bu çok ağır
Düğün tercihim değil.
sade olsun gece güzel olsun
Nikah 🌸💭
Sade calgisiz cengisiz
Direk nikah
Mehiri de unutmayalım :)
Ekonomi sıkıntı ne yapalım 🙂
Olmazsa olmazı ama :) kadının dini inancı ne yönde bilemem, belki mehir bilmez istemez
Resmi, dini nikah ve mehir haricinde gereksiz bence
Özellikle takı törenini görünce yüksek faizli kredi oluyor
Salla gitsin 🙏🙂