Kızlar, Erkek çocuk tipli kızlardan hoşlanır?

Ben bunu çözdüm artık 15-20 seviyorlar 15 diyen kızı asla engelleyen görmedim bugün bi video gördüm kız 15-17 arası yorumlarda her erkek kızı beğenmiş evlilik teklifi etmiş biri de bana e ne var 15 lik kız neler yapar niye o yaştaki kızla evlenmeyeyim demiş

Ped olan hep aynı şunu der 15 yaşındaki kız sevgili yapıyor 25-30 olsam ne olur ki o kızla olabilirim lafını diyorlar kafa yok mantığa bak

Ped en çok kullandığı lafta kızlar erken olgunlaşır ya da bak zenginler 18 oluyor derler be hepsi reşit normal lafını kullanış

aynen 18 olunca evrim geçiriyor 17 ile 18 arasında çok büyük fark var aynı görünüşte olmazlar aynen 18 girince 30 yaşındaki dayıyla aynı olgunlukta oluyorlar o dayının zekası düşük demiyorlar

Güncellemeler
+1 yıl
Taze çıtır istiyorum diyen kadını obje görür ve net ped net çok net yüzü olgunlaşmamış yaşı 14-19 çocuk ve ergen seviyordur taze çıtır diyenden zaten ne beklenir ki hem ped hem kadını yemek ekmek gibi görür.
İnanmıyorsanız Fake hesap açın 15-20 yaşındayım diyin 25-60 yazacak kalpten gidiyorlar mutluluktan 15-20 görünce en sevdiğim diyorlar birde senim için sorun yoksa konuşalım demezler mi senin için asıl sorun olmalı yaşım diyorum yok kız erken olgunlaşır arkadaş oluruz diyorlar 25-50 yaşındak
Kızlar, Erkek çocuk tipli kızlardan hoşlanır?