Güncellemeler
+1 yıl
Taze çıtır istiyorum diyen kadını obje görür ve net ped net çok net yüzü olgunlaşmamış yaşı 14-19 çocuk ve ergen seviyordur taze çıtır diyenden zaten ne beklenir ki hem ped hem kadını yemek ekmek gibi görür.
İnanmıyorsanız Fake hesap açın 15-20 yaşındayım diyin 25-60 yazacak kalpten gidiyorlar mutluluktan 15-20 görünce en sevdiğim diyorlar birde senim için sorun yoksa konuşalım demezler mi senin için asıl sorun olmalı yaşım diyorum yok kız erken olgunlaşır arkadaş oluruz diyorlar 25-50 yaşındak
İnanmıyorsanız Fake hesap açın 15-20 yaşındayım diyin 25-60 yazacak kalpten gidiyorlar mutluluktan 15-20 görünce en sevdiğim diyorlar birde senim için sorun yoksa konuşalım demezler mi senin için asıl sorun olmalı yaşım diyorum yok kız erken olgunlaşır arkadaş oluruz diyorlar 25-50 yaşındak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Evet bencede küçük yaşlı kızları seviyorlar. Geçen dışarıya çıktım lise öğrencilerin yanında hep koca koca adamlar vardı şok oldum valla
Liseli kızlara bayılırlar zaten liseli etek fantezi kşyafeti bile var liseli ergenlere bakınca ağızlarının suyu alıyor 🤢
Taze çıtır yüzlü vücutlu seviyorum diyen net ped…
@soran bilmiyorum ama baya gördüm yani bide okulun dağılma saatleriydi tüm kızlar ailelerinden izinsiz kafelere gidiyorlardı. Ben onların yüzündeki yakalanma korkusunu gördüğüm için söylüyorum bunları
Erkekler kaç yaşındaydı o yaştaki kızları kandırmak kolay diyorlar birde öğretmen öğrenci ilişkisini çok çok duydum liseli kızlar okuldan çıkarken çevredeki tüm erkekler dayılar dedeler durup onları süzmüştü hayattan midem bulandı
Kız 17 diyelim çocuk 26 filan
15-20 diyince çok hoşlarına gidiyor sanaldan test ermek için konuştuğum hepsine 15 veya 19 dedim çok mutlu oldular çok farklı davranmaya başlıyorlar aşırı iyi davranıyorlar yalakalık yapıp kendini adam göstermeye çalışıp etkilemeye çalışıyorlar saf küçükleri böyle kandırıyorlar 30 yaşındaki birine 15 dedim senin için sorun yoksa konuşalım dedi ben senin için sorun yok mu dedim yo hiç yok 15 kızla arkadaş olurum normal konuşurum dedi 30 yaşındakiyle 15 yaşında ne arkadaşı ya hepsi bu lafı diyor arkadaş olmak gibi tanıtıp yürüyorlar snap aç yaşını küçük söyle nasıl yalvarıyorlar para vereyim hediye alayım teklifini ediyorlar gör
Biliyorum çünkü kandırmak kolay oluyor o yaşları. Kendi yaşlarındaki kadınlar cin gibi çünkü
26 yaşındakine çocuk denmez zaten dünya bile ped için çalışıyor dizilere bak hep yeni nesil 18 girmiş ergen kız 26-45 yaşında dayılar partner yapıyorlar
Doğru valla ne diyim
O 26 net ped… oluyor 30-60 olunca da liseli kıza yan bakacak 26 yaşındaki liseli kızla oluyorsa 60 olunca da yan bakar emin ol
Evet maalesef ki öyle bir devirdeyiz
Eskiden sanki farklıydı 13 kızları carşye yapıyorlardı hep küçük kız istedikleri için cariyeler 24 yaşındaydı en fazla. 30 yaşındakiler görücü üsülü 15-20 evleniyordu erkekler hep aynı parayı bulan 18 olur ped damgası yememek için ama 15 gizliden oluyordur
Sadece kabdırnak değil bunu konuştuğum her erkekten duydum genç çok genç taze çıtır seviyoruz diyorkar ben şunu çözdüm kadın değil ergen tip seviyorlar daha yüzü oturmanamış seviyorlar
boş ver kanka her cins insan var işte
Çoğu böyşe çıtır yok taze seviyorum diyor çocuk yüzlü kadınsı olmayan daha olgunlaşmamış yüzü oturmamış ergen çocukları beğeniyorlar
Normalde bir suç
Umurlarında sanki Fake hesap açtım 15-18 dedim hepsi konuşmak için yalvardı. Zaten ped biri kızın 18 girmesini bekliyor 18 giren bi kıza oh sonunda 18 girdin artık sana gğrğyr bilirim diyenler biliyorum