Cümleyi bitirecek kelime çıkana kadar devam edin. Benimkisi bu oluyor"aşk sert içe dergi icra eder öne çıkan İran Cumhurbaşkanı bu herşeyi oda aynı sergi i uyurum kârı yok etti" 😅 sonunda cümleyi bitirecek kelime çıktı. Bu nasıl bı cümle ya.
Kılavyede parmağınızı oynattığınızda çıkan kelimelerle cümle kurar mısınız?
Sen ne dersen artık bu zulme karşı karşıya geldi mi yoksa esnek tatil mi abi çok güzel olmuş ama ben sana mecburum bir gün sonra tekrar kendi içinde şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz
Evet ben ne dedimki sana sanki bana mixser dedi😂. Sana tuhaf biri dedi bide ben onu engelledim yorumlarda laf sokuyor filan dedi. Acaba ben mi yanlış anladım😂
Barış valla ben hić ona yazmim sınırlı gibi olay çıkar😂. Bı adımız mixser olmamıştı oda oldu. Bide dört ay o seni engellemiş sonra sen onu engellemişsin. Neyse bence boş ver sıkıntılı biri gibi😅
Barış hani geçen bir kız bana mixser demişti ya😂işte ben dayanamayıp konuştum onunla engeli kaldırsın diye oda kaldırdı sende kaldır engeli konuşun. Melek gibi kızım ya djdbbd
'' Sen bilirsin tabi ki öyle bir şey yok geçmişte kaldı seninde öyle düşünmeni istemem ama ben seni çok seviyorum seni çok seviyorum. '' Bende mantıklı şeyler çıktı.