Güncellemeler
1 yıl
Evet an itibariyle umut da bu kategoriye girmiş oldu 😂 rezil rüsva oldu iyice dizi of
Güncellemeler
1 yıl
Günco şerbo
Öyle şeylere maruz kaldınız mı? Dışardan gördüm yeşil türbe, içine girdim estağfurullah tövbe dediğiniz neler var?
#Edameda ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yeşil türbe dedin de aklıma geldi Eda.
Ben sıkı bir Red Pill takipçisi olduğum için kırmızı bayraklı ve yeşil bayraklı kadınları birbirinden ayırabiliyorum.
Yani Fikonun dışarıdan yeşil türbe olarak gördüğü bir kız, gerçekten yeşil türbedir. İçine girsem de girmesem de bundan şüphem yok.
Amaaa... Benim yeşil türbe olarak gördüğüm hiçbir kız beni yeşil türbe olarak görmüyor. Aksine kırmızı bayraklar görüyor bende. Şiddet eğilimli olduğumu falan düşünüyorlar. Alakası yok. Bırak ona şiddet göstermeyi o bana el kaldırsa ben o eli tutar öperim. O kadar merhamet doluyum kadınlara karşı. Bazısı da kendisine bir süre sonra ilgisiz davranacağımı hatta onu aldatacağımı düşünüyor. Benim lugatimde aldatmak kandırmak da yok. Beni aldatacak kaldıracak kadınlarla da ciddi bir ilişki düşünmem zaten.
#FİKRETDOĞAN
Bir kere hesabımı birisi ele gecirmişti ama adam öyle böyle sapık değil bildigin tam sapık neyse sonra ben benim hesabımı çalan kişinin ip si telefon numarasını ve Instagram hesabıni buldim bir baktım adam hesabında Allah kitap peygamber paylaşımları felan var dedim içinde dıştan türbe icinine girince haşa tövbe.
KS de saçma Cinsel Yaşam soruları soranlara "tövbe estağfurullah". dedim hep 😑 ondan başka bir şey yok
🤣
Görkem gibi arada olmak lazım bence bastır bastır duyguları olmuyo😃
Bir yerde patlak verebilir yani :)
🤣Ben kendim öyleyim dışarıdan görenler ne efendi dürüst terbiyeli diyor halbuki içimde ne tufanlar kopuyor.
Ne sen sor ne ben söyleyim :d
Seninkileri biraz biliyorum 😂😬
Bu sözü Ekşi Sözlük'te de duymuştum.
Orada da kızılcık şerbetinden duydukları için yazmıştır
Evet. :D Adı geçen diziyi arada bir izliyorum. Konusu başta çok ilgimi çekti ama sonra aşk filmine döndü. :D
Yine de vazgeçemiyoruz gerçek şerbo severler dizi en rezil hale gelse bile izler 😅
Kadın merdivenden düştü bir ara böyle bir bölüm vardı. :D
Evet 2 bölüm öncesi falan o 😂 iyileşti hiç bir şeyi yok, kötüye bir şey olmaz jsjsjs
Favori karakterim Nilay.
Valla ben de seviyorum 🤣
Ne diyorsa o çıkıyor. :D
Evet :s
:d "
Bazı insanlar var, tam da öylesi. :D
Örnek var mı
Benim vereceğim örnekleri siz nereden bileceksiniz?
Yani davranışsal örnek
Bu söz “içi dışı bir olmayan” anlamında kullanılıyor, dolayısıyla dışına bakıp woow dediklerimizin içinden pislik aktığını muhatap olduktan sonra anlarız. Her türlü negatif davranışla ilişkilendirebilirsiniz.
İslam'da Türbe diye bir şey yoktur
Pardon? 😀
Pouvez-vous parler français?
Hayır
Pardon Fransızca bir kelime
Banane
Mersi de Fransızca ama çok kullanırım. Bu Fransızca bilmem gerektiği anlamına gelmez
Genel olarak insanlar
Ne gördüğünü merak ettim
Her insan biraz öyledir
insanlar var
Oluyor arada öyle
Öyle yasMadim
ayasofya
Özel okul 😐