• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Kadınları paragöz ilan eden erkekler mi cimriler yoksa kadınlar mı paragöz?

_Güneş____00
_Güneş____00 Takip Et
Master Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Kadınları paragöz ilan eden erkekler mi cimriler yoksa kadınlar mı paragöz?
Erkek Soruları Kadın Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • DertPaketEdition
    DertPaketEdition Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınların bitmek bilmeyen istekleri fakat kendilerinin bize katacak birşeyleri olmaması, şöyle ifade edeyim kaçak kürt mavisi redmi telefonlarıyla altında pazardan bozma tayt vs kıyafetleriyle kendilerine mercedes araçlı zengin adam arıyorlar bunun bide görgüsüz fakir klasmanı var oda giyinmeyi öğrenmeye çalışmış internetten en fazla elinde babasını hacize sokup aldırdığı iphone 12 ile kendini bir şey sananlar bu liste uzar yoksa bende kadın düşmanı değilim içlerinde iyileri vardır fakat bize denk düşmüyor.

0
    11 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Evinin işini sen mi yapacaksın veya çocuğunu sen tek başına mı büyüyeceksin? Çocukla babadan çok anne ilgileniyor malûm. Senin soy adın devam edecek diye evleniyor kadın. Hâlâ ne mi katıyor diyorsun?

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Büyüteceksin *

Yorumla
    • DertPaketEdition
      DertPaketEdition
      +1 yıl

Kadın ev hanımı değildir, kadının tüm yönelimi çocuk bakmak çocuk yetiştirmek evin temizliği yemeği vs değildir biz doğurmuyoruz ama yanında duruyoruz bunları bizde yaparız malum cocuğunu terk eden sözde anne çok çöpe çocuk atanların hepsi anne adayları, Kadın devlet iradesi kadar otorider bir asker kadar dinç ve güçlü durması için vardır aynı erkeğin katacağı fikir kadar onunda katacağı akıllı adımlar önemlidir insanlar birbirine maddi önemden ziyade manevi önemi arz eder insan birbirine saygı duymazsa tahammül göstermezse anlaşamazsa iş yığarlarsa ayrıştırırlarsa birbirine nereye kadar gidecek resmen arap sığıntısından farkın yok.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Öyle gören erkek sayısı görmeyen erkek sayısından daha çok. Yanında daha çok çocuğun anne oluyor. Bunu diyen erkek yalan söylüyordur. Hiç olmuyorsunuz demiyorum, dikkat edin. Anne daha çok oluyor dedim. Baba anneye göre daha az vakit harcıyor çocuğa. Çocuğunu çöpe atan, terk eden anne sayısı yüzde kaç? Dünya nüfusu birkaç gördüğünüz haberlerdeki kadın nüfusu kadar az mı çok diyorsunuz? Var mı çevrenizde çocuğunu çöpe atan bir anne veya atmışss keyfimden mi atmış? Bunu da düşünmek lazım. Hiçbir anne kolay kolay çocuğunu çöpe atmaz. Vardı onun bir durumu. Belki de erkek girmiştir sevgili ayağına, seni seviyorum ayağına bir kızın günahına ve hamile bırakmıştır mesela elinde bir işi olmayan bir kadını ve o kadın o çocuğa tek başına yetemeyeceği için atmıştır. Zira hiçbir anne kolay kolay canından bir parçayı çöpe atmaz. Keza çevrenizde kaç anne var çocuğumu terk eden? Yani ailesini çocuk yaşta terk eden erkekler de var. O zaman ben de sözde baba çok desem birkaç erkek yüzünden ve çoğu erkek desem doğru olur mu? Dünya nüfusu benim gördüğüm erkek sayısı kadar mı? O devlet dairesinde çalışan çoğu kadının eşi eve gelince ayağını uzatıp yatan türden. Belki başka ülkede durum farklıdır. Bilmiyorum ama bu ülkede çoğu erkek öyle. O zaman çalışan bir erkek ya çalışan bir kadın talep etmesin ya da talep ediyorsa çok yönlü bir makina gibi görmeyip evde de taşın altına elini koysun. Bunu desem çoğu erkek tamam der ama köprüyü geçtikten sonra çoğu tam tersi biçimde davranır. Bunun örneği çok. Ayrıca Arap sığıntısı olmanın da konuyla bir ilgisi yok. Burada ülke yönetmiyoruz. Çarpıtmayın!

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Çocuğunu *
      Atmışsa*

Yorumla
    • DertPaketEdition
      DertPaketEdition
      +1 yıl

Makale yazmışsın

Yorumla
    • DertPaketEdition
      DertPaketEdition
      +1 yıl

üşendim

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Sen ne yazdın peki? Destan mı?

Yorumla
    • DertPaketEdition
      DertPaketEdition
      +1 yıl

İfade

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Ben de ifade yazdım o zaman.

Yorumla
    • DertPaketEdition
      DertPaketEdition
      +1 yıl

teşekkürler

Yorumla

En İyi Cevaplar

• beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 58%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Erkekler ne derse desin umrumda değil ama benim hayattaki en büyük motivasyonum maddi olarak güvence altında olmaktır nokta. Eğer bir adam evine bakamıyorsa, bana o güvenceyi sağlayamıyorsa bir derdim bir sıkıntım olduğunda ya canım Allah yardımcı olsun deyip imkanın olduğu halde bana destek olmuyorsa s.. tirsin gitsin zaten öyle adamdan hayır gelmez.

0
    5 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Duygularıma tercüman bir yorum. 👏👏

Yorumla
    • beyazorkidem
      beyazorkidem
      +1 yıl

❤️

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

🤍

Yorumla
    • beyazorkidem
      beyazorkidem
      +1 yıl

Teşekkürler 🌺

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Rica ederim. 🌸

Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.

Rahat ve konfor hayatına evlendiğinde de devam etmek isteyen kadın paragöz değildir. Lâkin lüks bir hayat benim olsun diyen kadın paragözdür. Erkekler bunun ayrımını yapamıyor.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

13

Cevap

• fransız
    fransız Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 73%
    +1 yıl

Çocuğa telefonu verip susturanların yakıştırmasıdır. Zoru kolayla bastırma çabası. Kadın erkek farketmiyor.

0
    19 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Bence de öyle. Buradaki sorularda bile var yani iyi para kazanıyor diye evlenen erkek, sevgilisinden borç isteyen erkekler, yani çocukken bizim mahallede de vardı zengin bir kadınla evlenip kadın batınca boşanan ve yine zengin bir kadın bulan biri ve biri de bana denk gelmişti. Mühendislikten biri vardı. Benim hattımın üstüne nişanlısına telefon almayı istemişti. Ben öderim demişti ama şu an konuşmuyoruz. Düğünü olduğundan bile haberim olmadı. İyi ki de annem müsaade etmemiş. Yoksa artık biz öderdik. Başka biri de bizim fakültedendi. Kredi kartı borcu ödeyeceğim paranın asgarisini ödesene deyip benden borç para istemişti. 🤣🤣Tabii, ona borç vereceğim diye artık önümüzdeki ayın borcunu katlamalı öderdim. Gerçi vereceği ne malûm? O da var.

Yorumla
    • fransız
      fransız
      +1 yıl

Benim de kuzenim ev araba tatil ne varsa verdi. Sevgi hariç. Yetmedi tabi.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Kuzenin kız mı erkek mi?

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Tabii, sevgi vermeyince paranın da önemi yok. Parayı insanın kendi de kazanır.

Yorumla
    • fransız
      fransız
      +1 yıl

Fark etmiyor. Sevgi için evlendiler ama bulamadılar. Bu kez birlikte eksikliklerini para ile doldurmaya çalıştılar. biri aldattı, diğeri para koparma derdine düştü.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

İyi yapmış para derdine düşen orada. Sevgi vermeyeceği biriyle evlenip karşı tarafın dengesini bozmaya kalkmanın bir bedeli olmalı.

Yorumla
    • fransız
      fransız
      +1 yıl

Kişiler olaylardan bağımsız değildir bence. Adına birliktelik denmezdi yoksa.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Bilse niyetini baştan zaten pişman olacağı bir şeyi kimse yapmaz. O yüzden burada haksız olan karşı tarafın güvenini kötüye kullanan erkektir.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Pardon, kişileri karıştırdım.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Bir taraf için dediniz sevgi vermedi, para verdi diye. İki taraf için para vermedi veya sevgi vermedi demediniz. O halde sizin de birisi maddi ihtiyaçlarınızı karşılasın ama gram sevgi vermesin. Üstüne de aldatsın. Sorunu kendinizde arar mısınız? Hiç sanmıyorum. Bir de eşinize etmediğiniz hakaret kalmaz.

Yorumla
    • fransız
      fransız
      +1 yıl

Başka bir örnek vereyim. Sevgiyle şımartılmış bir adam tanıyorum. Aldatmayı meşrulaştırmaya çalışıyor şu sıralar. Kadına dediğim tek şey şu oldu: kendini hesaba katmadığın bir mutluluk biçme kimseye. O sıcak bir ortamda yaşarken, sen ayazda üşürsün. 40 yıllık evliler. Kastım buydu biraz. Güven mi vereceğiz, hak ettiği kadar vereceğiz. Yoksa hatasına sebep oluruz.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Güven çok farklı bir mevzu. Güvensiz ilişki olmaz. Olsa da yürümez. O yüzden güveni hak etmek ya da etmemek konusu bile olamaz. O o güveni kötüye kullanan kişinin karaktersizliği.

Yorumla
    • fransız
      fransız
      +1 yıl

Muhakkak. Ama özelde, kusuru kendimde aramadığım bir hatanın esiri olmaktan korkarım. Benim ısrarım burada.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Hatayı yapmayan da kusurlu oluyor arkadaş. Bundan sonra ben de aldatacağım bu gidişle. 😂😂

Yorumla
    • fransız
      fransız
      +1 yıl

Valla şahit olduğum hikayelerden sonra emin konuşamıyorum artık. Kimi linçlesek masum kalıyor. O yüzden herkesi suç ortağı saymayı tercih ediyorum. Aldatan da aldanan da kendini sorgulamalı, yoksa aynı hataya tekrar düşer. En başta dediğim gibi paragözlük başarısızlığın bir sonucu maalesef.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Tıpkı aldatmanın kişinin hamurunun bozuk olmasının sonucu olması gibi mi? 🤣

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Ne güzel, paşalarımızın yediği önüne gelsin, çamaşırları yıkanıp ütülensin, kendi soy adını taşıyan ve devam ettirecek çocuğuna anası da
      dadılık etsin ama bunun karşılığı olarak kadın da erkekten sadece eve bir para getirmesini istediği için paragöz olsun. O zaman siz yapın bütün ev işlerini, siz büyütün çocuğu da biz getirelim prenses erkeklere parayı. Üstüne de aldatalım. Sevgi göstermeyelim. Sonra boşanıp aldattığımız kadınla evlilik veya sevgililik hayatına devam ederken de biz haklı oluruz artık. 😂Sonra da niye diyoruz günümüz erkekleri erkek mi diye? Yani günümüz erkeği olsa olsa anasının pamuk prensesi olur.

Yorumla
    • fransız
      fransız
      +1 yıl

Hamurun bozuk olduğunu düşünmüyorum, fıtrat temizdir. Ama evet insanların dengi dengine olması gerektiğini savunurum.

Evlilikte görevlerin paylaşılması gerektiğine inanıyorum. Kimse kimsenin bakıcısı olmamalı. Zaten sorun da buradan çıkıyor. Kendi özelimi anlatmam normalde ama evdeki işlerde ve ekonomik ihtiyaçlarda tüm sorumluluğu benim aldığım bir ilişki atlattım. Ütüyü de yapan bendim, evi çekip çeviren de, çalışıp para kazanan da. Tek derdim "mutlu olsun ki, huzurlu olayım"dı. Ne kadar para lazımsa hiç yok demedim. En büyük hatamı orada yaptım. Daha çok kazanıp, daha çok bakıcılıktan sonra gözlerimdeki perde kalktı. O aldatmadı Allah var. Ben de aldatmadım. Ama onu o tembelliğe ve konfora hazırlayan bendim. Her gün 10 paket trendyol kargosu gelen bir evde, kirli çamaşırların arasında aç yattım. Onun memnuniyetsizliğine benim sevgim hiçbir zaman yetmiyordu. Temelde istediği kişi değildim ve olmam da mümkün değildi. Halbuki severek evlenmiştik. ilişkilerde sorun asla tek taraflı olmaz, bazen insanlar birbirini aşağı çeker. Bunu fark edince sağlıklı kararı vermekten başka seçeneğim kalmadı. Ben ona o bana zarardı. Öyle devam etseydi aldatır mıydım, Allah bilir. Yargılar ezberlerden çıktığı müddetçe hata yapma ihtimalimiz yükselir. Kimse kimsenin prensesi olmamalı. Kendime bakıp cevaplar veriyorum. Israrım bu yüzden. Herkesin aynı olması diye bir durum yoktur.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Madem dengi değilse başından bir birliktelik kurmasın. Yoksa bir şeylere bahane her türlü bulunuyor.
      İlk paragraf sonrasını okumadım. Çünkü boşa kürek çekmek olacak. Ziyadesiyle bu muhabbet uzadı.

Yorumla
  • AliBeyciğim
    AliBeyciğim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Ya şimdi kız yemek için yskonlaşıyorsa tabiki yedşrmezsin ve cimri der ama normal bir sevgililer bence cimri olmaz çoğu kişi cimrilerde var bu arada

0
    5 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

İlk ve ikinci cümle biraz tezat olmamış mı? Normal sevgiliye bir şey yapmamış olmadığın için mi cimri olmuyor?

Yorumla
    • AliBeyciğim
      AliBeyciğim
      +1 yıl

Demek istediğim şu kız adamı sömürmek için sevgili oluyorsa erkek bunu anlarsa tabiki elini sıkar

Yorumla
    • AliBeyciğim
      AliBeyciğim
      +1 yıl

Diyelim birde birbirini severek sevgili olmuşlar kızın adamın parasında gözü yok bu durumda tabiki eli açılır adamın

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Yooo... Erkekler de gayet sevmeden ilişki yapıyor. Sevmediği için kız onu sevse de gerisi bahane oluyor, yani yine cimri oluyor.

Yorumla
    • AliBeyciğim
      AliBeyciğim
      +1 yıl

Tabikide öyle insanlarda var

Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Kendi de paragöz olan erkek kadını paragöz olarak lanse eder.. Ancak olmayacak şeyler isteyen kadında kendini paragöz sınıfına sokar

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.

Kadınlar paragözdür. Yoksa 70 yaşında bir adamın yanında 23 yaşında kadının ne işi olabilir.

0
    3 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Aynı şeyi o adama da sormak lazım. Torunun yaşındaki kızı hak ediyor musun dede yani?

Yorumla
    • BloodyGamer
      BloodyGamer
      +1 yıl

Paramla satın alıyorum istediğim kadını diyor.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

E insan mal olunca karşındaki kişiyi de mal olarak görüyor demek.

Yorumla
  • Gökyüzü242
    Gökyüzü242 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Bence cinsiyet değil, karaktere bağlıyorum ben konuyu.

0
    0 Yorumla
  • _sencenasıl_
    _sencenasıl_ Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 61%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Para ve güç artık o kadar önemli ki kadınlarda bişey diyemiyorum haklilar

0
    0 Yorumla
  • Hemsir64
    Hemsir64 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Kişiden kişiye göre değişir ama şu zamanda kadinlar paragöz bi adım önde gibi

0
    0 Yorumla
  • mamitelli
    mamitelli Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 63%
    +1 yıl

Bana göre kadınlar para göz genelleme yapmıyorum ama çok denk geldim

0
    0 Yorumla
  • Furkandeniz10
    Furkandeniz10 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 91%
    +1 yıl

Kadınlar parası olmayan erkeğe bakıyor mu?

0
    10 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Kadınlar günümüzde çalışmıyor mu? Kadınlar çöpsüz üzüm mü de sizin üç kuruş paranıza kalsın?

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Pardon soruları karıştırdım. Eeeee... Niye bakmasın? Kadınlar bedava hizmetçi ve çocuk bakıcısı mı? Acıkınca koltukları mı kemireceksiniz? 😃😃

Yorumla
    • Furkandeniz10
      Furkandeniz10
      +1 yıl

Ya zengin erkek peşinde koşuyorsunuz

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

E siz de kullanmaya kadın mı arıyorsunuz? Ki zengin kadın peşinde koşan erkek de çok. Biraz da bundan söz etsene.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Ve niye sorularıma yanıt alamadım?

Yorumla
    • Furkandeniz10
      Furkandeniz10
      +1 yıl

Bir kadın ile laf yarışmasına giripte kazanan erkek mi var 😂 ama her erkek bir değil kullanmaktan ziyade çocukların anası evimin prensesi olarak bakıyorum , evleneceğim insana. 30 yıla kadar ölmezsem tabi 😂

Yorumla
    • Furkandeniz10
      Furkandeniz10
      +1 yıl

Ben dış güzelliği de önem veren biri değilim namuslu karakterli şerefli olsun yeterli zengin fakir hiç önemli değil ki zengin olsun istemem arkamdan g*avata bak dedirtmek istemem

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Ha çocuklarının anası, evinin prensesi onun bunun eline baksın istiyorsun da ondan paragöz ilan ediyorsun anlaşılan. 😀😀

Yorumla
    • Furkandeniz10
      Furkandeniz10
      +1 yıl

Tövbe tövbe kimseye el muhtaç kalmaz ev araba köy evi hayvancılık elimde altın bilezik var çok şükür 🙏

Yorumla
    • Furkandeniz10
      Furkandeniz10
      +1 yıl

Bana sadece hayırlı bir evlat versin dünyaları ona veririm zaten

Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Şimdi paragöz kadında çok var.

0
    1 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Erkek de çok var ama biz sizin kadar bıdı bıdı yapmıyoruz. O yüzden bizim adımız çıkmış.

Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Tanımadan bir şey denmez

0
    0 Yorumla
  • Misakisaki
    Misakisaki Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.

Para göz kadın ve erkekten hayır gelmez

0
    0 Yorumla
  • arascanpolat
    arascanpolat Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

bencede kişiden kişiye değişir

0
    0 Yorumla
  • midyedolma_
    midyedolma_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle günümüz kadınlar çok paragöz.

0
    0 Yorumla
  • Theguardy
    Theguardy Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Kişiye göre değişir

0
    0 Yorumla
  • Esmergenc41
    Esmergenc41 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Hayat pahalı 😂

0
    4 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Çok politik bir cevap. 😂😂

Yorumla
    • Esmergenc41
      Esmergenc41
      +1 yıl

Durum böyle olunca herkes ikiye ayrıldı biri kadını digeri erkegi suçluyor bu açıdan bakan yok 😂

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

🤣🤣Fransız iki cinste de öyleleri var demiş farklı olarak.

Yorumla
    • Esmergenc41
      Esmergenc41
      +1 yıl

Dogrudur 😂

Yorumla
  • melankoliik_
    melankoliik_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Karaktere bakar

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadınları paragöz ilan eden erkekler mi cimriler yoksa kadınlar mı paragöz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler mi “şıpsevdi” kadınlar mı? 38 cevap verildi
Kadınlar mı cimri Erkekler mi? 3 cevap verildi
Gercek Olarak Erkekler mi Cicek Kadınlar mı? 21 cevap verildi
Erkekler mi cimri, kadınlar mı? 75 cevap verildi
Sizce kadınlar mı dedikoducu erkekler mi? 26 cevap verildi
Erkekler mi yoksa kadınlar mı dedikoducu? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kendinize acıyor musunuz?
  • Küpe taktığınızda nasıl saç modelleri tercih ediyorsunuz?
  • Mesaj mı daha güzel, arama mı?
  • Misafirlikte üşüdüğünüzde "kombiyi biraz daha açabilir misiniz, kombiyi açar mısınız" der misiniz?
  • Dış görünüşe sadece erkekler mi önem verir?
  • Çok yoruldum arkadaşlar ama güzel bir yorgunluktu🥳 yorgunken uyuyabiliyor musunuz?
  • Modunu yansıtan bir şarkı bırakır mısın?
  • İnsan en çok hangi anda kendini sorgular?
  • Geceye gürültülü bir şarkı bırakır mısın?
  • Sitedeki üyelere soruyorum; Size göre 'taş gibi' olmanın tanımı nedir? (Fizik mi, aura mı, giyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨