Eşim ve ailesi…?

Herkese merhaba. Ben hemen konuya gireyim. Biz 2 senedir evliyiz ve 1 oğlumuz var 10 aylık.
Oğlum olduğundan beri kayın validem benimle çok değişik davraniyor. Mesela eskiden bana hiç karışmazdi, hayatımla ilgili hiç bir zaman ilgilenmemişti ama çocuk olduğundan beri çok değişti herseyi merak etmeye başladı hayatımda. Ve çocuğuma da çok karisiyor, elbiselerine, yediklerine, herseyine. Ve ben artık sinir olmaya başladım. Eşim de bunu ister istemez fark etti ama bunu hiç bir zaman ona yansıtmadım. Ama o bir şekilde anlamıştı. Ve dün anladım ki annesi ona anlatıyormuş hoşuna gitmeyen şeyleri. Eşim de doğal olarak bana karşı biraz kırgın. Ben gerçekten bütün ailesine karşı çok iyiyim onları çok seviyorum sadece kayın validemle değişti çünkü hoşuma gitmeyen şeyler yapıyor ve söylüyor. Söylediklerine dikkat etmiyor. Oğlumun özel bölgesine dokunuyor. Annem diyor, şeker veriyor. Bazen elbiselerini değişiyo. Anneler anlar bunlar hoşlanmadığımız şeyler. Ve artık ben eskisi gibi olamıyorum.
kayın validemde herseyi kayın babama yetiştir oymuş onu da öğrendim. Ben çalışan bir kadin olarak oğlumu 1 gün ona bir gün de annem birakiyorum. Ama artık kreşe bırakma kararı aldım çünkü en iyisi böyle, mesafeli olmak. Ve haftada 1 kere kayın valideme bırakıcam oğlumu. 4 saat boyunca. Eşim de çok az diyor haftada 2-3 kere git diyor bana ama ben istemiyorum ve onun için çok az haftada 1 kere ama ben söylüyorum ona, ben kayın validemle annem gibi olamam. Haftada 1 kere çok iyi.
Eşimle 4 gündür bu olaylardan kavga ediyoruz

siz ne düşünüyorsunuz?

Eşim ve ailesi…?