Ortada ev sahibi yok doğru düzgün bı ara kadınla tartıştım ama o zaman kapımın önünü koyuyordu bebek arabasıni onu atlattık şimdi bu onlar koyunca hepsi koymaya başladı
Orası sana ait bir alansa muhakkak konuş ve toplattır. Toplamıyorlarsa çöpe at. Ortak alansa yöneticiyle konuş ben bu manzarayı görmek istemiyorum toparlayalım bi yola sokalım şurayı de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Neden şimdiye kadar uyarmadığını merak ettim. Bir de o komşular niye hiç düşünme işler burası pencere önü diye?
Kafaları o kadar çalışıyor söyledim bı kaç kere umursamiyorlar
İyi uyaramamışsın ya da insan değil bunlar her gün bir kaç parçayı çöpe at ama kavga etmeyi göze al. Yönetici yokmu binada nasıl bir s. laklık bu
Ortada ev sahibi yok doğru düzgün bı ara kadınla tartıştım ama o zaman kapımın önünü koyuyordu bebek arabasıni onu atlattık şimdi bu onlar koyunca hepsi koymaya başladı
Hepsini atmaya başla o zaman sen. Uyar bir defa göster evden görünen halini anlarlar herhalde. Ne kadar medeniyetsizler
Üzülüyorum gerek yok öyle şeylere diyorum ama işte bı yere kadar
Dayanamadığın yerde yapacak bişe yok
teşekkür @Lotus____
Orası sana ait bir alansa muhakkak konuş ve toplattır. Toplamıyorlarsa çöpe at. Ortak alansa yöneticiyle konuş ben bu manzarayı görmek istemiyorum toparlayalım bi yola sokalım şurayı de
Eşya olmasa da duvarı göreceksin olsa da boş yere şey yapma
Kokuyo sıkıntı orada kediler giriyo araya cami açamıyorum
O zaman söyle tabi ki
Orası senin dairene ait özel bir alansa komşularından bunları almasını rica et
bence uyarmalısın, eğer seni umursamazlarsa o eşyaları kapılarının önüne bırakabilirsin.
Polis çağır komşu kavgası de durumu anlat gerekeni yaparlar kimsenin eşyasına dokunma ama
Ateşe ver hepsini :))
Valla hak odur
Uyarmazsan koymaya devam ederler.
Bı kac kere topladık ama daha fazla koydular
İlk başta kapımın önünede koyuyorlardı konuştum bı kaç kere daha koydular bende onların kapısına çıkardım koymaktan vazgeçtiler ama bunlar çok fazla
Bir daha uyar. Sana rahatsızlık vermeye hakları yok. Kimin neyi varsa ya evine çıkarsin ya da kömürlügune koysunlar
Uyar ya da öğret, bak kardeşim böyle atılıyo
Uyar tab ki, çok kötü görüntü
Uyar tabi bu ne böyle
Uyarmalsıım tabiki slnuçta camının önü
Mahkemeye kadar taşı bu işi
Uyar tabi kanunen yasak böyle birsey yok
Buvne aqw yerinde cop muymus orasi
Hepsini disariya firlat ama kirarak aticaksin ki bi daha getirmesinlet
Hani şaka da neresi şaka mesela
uyar tabi
Kavga etsen in adına yaparlar
Yalnız mısın