Vicdanı olanlar diyorum çünkü buraya ne zaman yazsam sanki sözlerim okuyan kişiye gibi yorumluyor.
Mezun senem ve dershaneye gidiyorum. Dershaneye başlamadan önce ağır şeyler yaşadığım için sosyal hayat umrumda değildi. Neyse işte son iki ayda normal halime döndüm. Sınıfta bir kız vardı ve sevgilisi vardı. Bu kız bana yakın davranmaya başladı başta hoşlansamda sevgilisi var diye kendimi bastırıyodum. Sonra sevgilisinden ayrıldı ve şu anda sevgilisi yok.
Aynı sınıfta olduğumuzdan dolayı dershane sonrası kafeye gidiyoruz bazen ama baş başa değil 3,4 kişi gidiyoruz. Ben gittikçe bu kıza vuruldum ama öyle böyle değil sabah akşam günün her anı onu düşünmeye başladım. Kız öyle samimi ve içten davranıyorki unutmaya çalışsam bile bir hareket yapıyor tekrar bağlanıyorum.
Normalde söyleyecektim fakat bu davranışlar bana mı özel yoksa onun karakteri mi böyle emin olamadığımdan söylemedim. Bu saf kız lise aşkını saplantı haline getirmiş. Geçen yolda beraber giderken anlattı ve gözü yaşardı. Bende bir yere oturalım dedim saatlerce anlattı konuştuk. Ben onla baş başa kalmanın mutluluğunu yaşarken o bana başkalarını anlatıyordu bu da canımı yakıyodu.
Benim derdim bu. Bu kız çok saf çocuk gibi biraz. Diğer konustuğu erkekler hep başka şehirlerden. Büyük ihtimalle ona duyduğum bu hisleri içime gömeceğim.
Bana boş ver kızı dersine bak demeyin. Ders konusunda sıkıntım yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
sinavina cok az kaliimis zaten oncelikle ona ve guzel bir universiteye odaklan sonra o stresi attiktan sonra guzel bir yere davet ve bu hislerini ona anlat arkadsstan ote oldugunu ama bu hislerini ne kadar bastirmaya calissanda gitmedigini anlat o sana lise askini anlattigi gibi sende ona anlat reddederse ona onu sevmeye devam edechini fakat bunu sessiz yaoacagini ve onu sevdigin icin konusmak bile canini yaktigi icin konusmanizi bitirecegini soyle sonra eger gercekten unutamazsan ve iyiye gitmese3n psikolojik destek tavsiye ederim! erkek veya kadin fark etmez hakkinda hayirlisi olsun genc adam! basarilar! 🙌
Abla sınav cidden problem değil ondan yana sıkıntı yok. Açılmak istiyorum ama beni istemez diye düşünüyorum. Yollarımız ayrılırsa zaten söylerim ona. Beni korkutan onu bir daha görememek.
eğer gerçekten seviyorsan tek pişmanlığın soyleyememek olur ablacim icinde bastirdigin duygular sana zarar massallah sana ayrica ne guzel sevmissin ekbet karsiligini alirsin unutma ama o bilmedikce karsilik bekleyemezsin ve onu girne ihtimalin belki artar, altta baska bir yoruma yanit yazmissin biri olsa hemen sevgili olsam tarzinda bir sey soylemis genc hanim sanirim ona once birinden hoslandigi soyle o oldugunu soyleme sevdigini anlat etkilenir belki, ufak iltifatlar vs. daha da yakinlasirsiniz ama sana gercekten soyluyorum önce acil ablacim reddederse zsten yazmissin saf ve cocuk gibi o kadar kotu davranmaz belki ve dershane hayatin biter sinavin gecer ve universite gercekten universite sana iyi gelir kendini kapatma
Sağol abla. Haklısın. Ben zaten belli ediyorum. dediğin tarzda anlattım öyle pek bişey olmadı. Şimdi açılsam kaybedermişim gibi hissediyorum. Elimden kayacak gibi.
elinden kayacak olan tek sey gencligin, sen genc bir adamsin seneye universiteye gidecksin kendine gel evet sevebilirsin asik olabilirsin ama bu kaybetme duygusuna hakim olamazsin akisina birak kendini yorma
Haklısın abla
dikkat et bakalim başarılar ablacim takilirsa aklina yazarsin🙌🙌
Bence aşk acısının dinmesini bekle sonra da ona açıl
Şu an aşk acısı yok işte. Yani başkalarıyla konuşarak bastırmaya çalışıyor. Ama ben onun hoşlanacağı tarzda değilim gibi. Geçen keşke beni seven olsa hemen sevgili olurdum dedi bana. Açılıp kendimi üzmek istemiyorum. Beni en çok üzen dershane yani sınav bittikten sonra görmeme ihtimali.
Bence sen açıl yinede
Keşke benim onu sevdiğim gibi o'da beni sevse..
Sever belki ne biliyosun
Bilmiyorum işte. Sevse yazar sohbet eder değil mi? Ben bunun için adım attım. Beni sevmemesinden şikayetçi değilim. Ama o küçük ihtimal beni yiyip bitiriyor.
Bilmiyorum ama ona seni daha iyi tanıyıp sevmesi için fırsat ver
Mesela yarın ona söylesem bunu örnek veriyorum. Reddedildim diyelim ben dershaneye nasıl gidicem? O rahatsız hisseder
Hayır be neden öyle hissetsin
Bilmiyorum işte.. Yazsa bi sohbet etse gidicem açılıcam ama sadece yüzyüzeyken falan konuşuyoruz. Sosyal medyadan takipleşiyoruz onun cevap vereceği tarzda paylaşımlar yaptım hiç tık yok.
Sen galiba söyle belki sevmeye çalışır diyosun. Bilmiyorum ama başkası ile konuştuğunu flört anlamında da olsa duyunca içime soğuk bir buz oturdu. Benim yüreğim yanıyor o hayatında bir kere bile görmediği kişiyle sohbet ediyor.
Sen konuş yinede
Sen olsan ne yapardın?
Gider açılırdım beklemeden
bilemedim ki
Erkek olsaydın ne yapardın tam şu an
Dostum erkekte olsam kızda olsam gider açılırdım
Bilemiyorum. Birine anlatsam olmuyor sadece böyle yerlere yazıyorum
Anladım
Peki biri sana böyle bişey dese naparsın
Bilmem
İşte bu yüzden kararsızım.
Herkes ben değil ama
o gözlerine bakınca içine düşüyorum sarı saçlarına bitiyorum...
Açıldım
Ne dedi peki
Düşünmesi gerekiyomuşşş
Düşünsün. Umarım kabul eder ama.
İnşşş
burada mısınn?
Evet noldu
Merak ediyo musun ne oldu
Eveeeet nooldu
Buraya yazmak istemiyorum ya özelden yazsam?
Tamam yaz bakam merak ettim çabbukol