Kızlar, Vicdanı olanlar bakabilir mi buraya?

Vicdanı olanlar diyorum çünkü buraya ne zaman yazsam sanki sözlerim okuyan kişiye gibi yorumluyor.

Mezun senem ve dershaneye gidiyorum. Dershaneye başlamadan önce ağır şeyler yaşadığım için sosyal hayat umrumda değildi. Neyse işte son iki ayda normal halime döndüm. Sınıfta bir kız vardı ve sevgilisi vardı. Bu kız bana yakın davranmaya başladı başta hoşlansamda sevgilisi var diye kendimi bastırıyodum. Sonra sevgilisinden ayrıldı ve şu anda sevgilisi yok.

Aynı sınıfta olduğumuzdan dolayı dershane sonrası kafeye gidiyoruz bazen ama baş başa değil 3,4 kişi gidiyoruz. Ben gittikçe bu kıza vuruldum ama öyle böyle değil sabah akşam günün her anı onu düşünmeye başladım. Kız öyle samimi ve içten davranıyorki unutmaya çalışsam bile bir hareket yapıyor tekrar bağlanıyorum.

Normalde söyleyecektim fakat bu davranışlar bana mı özel yoksa onun karakteri mi böyle emin olamadığımdan söylemedim. Bu saf kız lise aşkını saplantı haline getirmiş. Geçen yolda beraber giderken anlattı ve gözü yaşardı. Bende bir yere oturalım dedim saatlerce anlattı konuştuk. Ben onla baş başa kalmanın mutluluğunu yaşarken o bana başkalarını anlatıyordu bu da canımı yakıyodu.

Benim derdim bu. Bu kız çok saf çocuk gibi biraz. Diğer konustuğu erkekler hep başka şehirlerden. Büyük ihtimalle ona duyduğum bu hisleri içime gömeceğim.

Bana boş ver kızı dersine bak demeyin. Ders konusunda sıkıntım yok.

Kızlar, Vicdanı olanlar bakabilir mi buraya?