Ben ücret vermiyorum, yol ücreti var biraz o kadar. Güzel tabii gündüze oranla gündüz sıcak üstelik yoğun kalabalık iki adımda aşırı su ve gıda tüketmek gerekiyor gece sessiz sakin ıssız daha hissiyatlı ortam ben sürekli buralardayım güzel yani.
Ne pahalısı ne ürünü, efeste biraz pahalı ben pellegrino soda severim mesela az önce 150 lira + çay içtim harici giderin olmaz tavuk dönerde güzel burada ama oda gündüz var dolmuş istersen 30 lira oda burası turistik değil tarihi bir şehir tanrılar kenti gibi düşün ya da hristanlar için kabe gibi.
İçeri girebilir misin yiyecekle bilmiyorum ama giriş ücreti 60 lira galiba müze kart, yine buradan ye iç ya da getir arabayı çek köşeye öyle tüket sen biliyorsun havası biraz serin şu an ona göre.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
efesteyim kanka
Orası neresi? Ben İzmir'de olduğum için tam bilmiyorum orayı.
Selcuk efes antik kenti kanka bende izmirdeyim
Anaa Selcuk'taki Efes'i diyorsun. Ben İstanbul-Ankara falan sanmıştım.
İzmir'in neresinden?
Yok kanka İzmir selçuk efes
Gaziemir
Gece müzeciliği vardı onu geziyorum arabayla döneceğim 00 de kapanıyor burası fırsat var iken gezeyim dedim
Mantıklı bi' şey yapmışsın. Nasıl peki? Gidilir mi ve harcaması ne kadar
Ben ücret vermiyorum, yol ücreti var biraz o kadar. Güzel tabii gündüze oranla gündüz sıcak üstelik yoğun kalabalık iki adımda aşırı su ve gıda tüketmek gerekiyor gece sessiz sakin ıssız daha hissiyatlı ortam ben sürekli buralardayım güzel yani.
Gece gelmek gibi niyetim var, orası turistlik yer olduğu için esnaflar pahalı fiyattan biçiyor ürünleri o yüzden sordum.
Ne pahalısı ne ürünü, efeste biraz pahalı ben pellegrino soda severim mesela az önce 150 lira + çay içtim harici giderin olmaz tavuk dönerde güzel burada ama oda gündüz var dolmuş istersen 30 lira oda burası turistik değil tarihi bir şehir tanrılar kenti gibi düşün ya da hristanlar için kabe gibi.
Arabayla geleceğim, dışarıdan bi'şey getirebiliyorsak iyi bari.
İçeri girebilir misin yiyecekle bilmiyorum ama giriş ücreti 60 lira galiba müze kart, yine buradan ye iç ya da getir arabayı çek köşeye öyle tüket sen biliyorsun havası biraz serin şu an ona göre.
Tamamdır abi teşekkür ederim. Akşam ezanı gibi oraya gidersem arabamı koyabilecek bir yer bulabilir miyim?
Gece 00:00'ye kadar burası açık 20:00'de burada ol zaten girişte garaj var araba için sorun yok
Evdeyim, odamda oturuyorum.
Kitap okumayı seviyor musun?
Seviyorum
Senin için sevdiğim kitabın PDF hâlini aradım bulamadım. Kitap okuman için öneride bulunacaktım :(
Dusunceniz yeter , tesekkur ederim.
Rica ederim, hayırlı akşamlar.
Size de.
Evdeyim uzanıyorum
Allah rahatlık versin.
Eyvallah sen nasilsin
Valla hâl hatır sorulmaya ihtiyacım vardı, sağolasın. Teşekkür ederim:)
Evde
Değiştiremiyorsun bunu sil yeni soru sor
Niye herkese cevap verip bana vermedin?
En nefret ettiğim şey: insan yerine konmamak.
Estağfirullah, antermandan çıkmıştım trene bindim tünele girince internet gitti. şu an eve geldiğim için hepsine bakıyorum.
Tam beğendim yorumuna yanıt veriyordum internet gitti.
Hemen silinmiyor bildiğim kadarıyla, başka türlü adımı açamıyor muyum?
Küstüm ben banane…
Yatağında uzanıyorum
Cafe’de kahvaltı sonrası kahve içiyorum
Evde uyuyordum
Yorgun musun abla?
Abla mı? Yaşım yanlış yazıyor
Hâ 29 diyince abla diyeyim dedim. 26 üstü abla/abi diyorum:)