Herkese merhabalar bu anlatacağım olayı kimseye söylemedim hata günlüğüne her şeyi yazan ben bunu yazmadım ama burada ilk defalığına anlatıyorum
ben 8 9 yaşındayken babam ve annem boşanmıştı.
Ve 2 yil geçtikten sonra babaannemin evide kalıyorduk kardeşlerimle beraber en büyük halam o zamanlar çocuğu yoktu ve yeni evlenmişti bir geceliğine onda kalmamı istedi bende gittim gece oldu 2 halam ve kocası birde komşusu vardı balkonda oturuyorduk ve bana sordular anneni özledin mi diye?
**Bende özlemedim dedim
**neden ki 2 yıldır hiç konuşmadın
**bende beni bırakıp gideni bende bırakırım sevmeyen kişi de bende sevmem demiştim
**onlarda ama o senin annen dediler
**ben susutum ve bir şey dememiştim bi kaç saniye sonra
Bana dediler ki sana bir şey diyeceğiz ama kimseye söyleme baban sizden saklıyor dedi
Ne dedim? dediler ki annen öldü
Ve sesizlik oldu kimse konuşmadı ve halam evine gitti bizde yatmak için içeriye gittik
Ben o gecede hiç uyumadım ve bütün gece dişlerimi sıktım daha fazla sıkmaya başladım düşünmeye basladim belki anneme deseydim gittme diye gittmiyecekti dedim durdum bütün gece
Ve 3 hafta sonra yatılı okuluna gittik ve babamı hiç görmedim görsemde ya 5-10 dk ya da para verip giderdi bazende telefonla konuşurduk yine aynı şekilde 5-10 dk
Ve tam 1 buçuk yıl sonra annemin ölmediğini örendim ama iş içten geçmişti olan şeyleri de kimse geri almaz bi hal aldı
Ve 4 yil boyunca yatılı okulda kaldık
Annemle konuşmam 5 yılımı aldı 7 yil tamamlandığında berbaber yaşmaya başladık
Sıra sizde bu seferlik gizli kullanıcı yorumlarına izin veriyorum uzun uzun yazabilirsiniz okurum 🤗🤗🙂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer