Yurtta bi kız size bu beni takip ediyo sadece yatağa gidip uyumak istiyorum diye iğrenç bi iftira atsa ne yapardınız?

Ben dayanamıyorum ya heteroyum lez değilim iğrenç akıl hastası kız bana böyle bi iftira attı bari gğzel olsa lezin bile bakacağı bi kız değil kahve gözlü kahve saçlı kıza bile benzemeyen biri ben kumral saçlı mavi gözlüyüm benim gibi bi kıza onun gibi bi kızın böyle iğrenç bi iftira atması ve kykdan ceza almaması benim çok canımı sıkıyor 😞 gecenin 3ünde ben çardakta arkadaşımla oturup sohbet ederken hangi blokta olduğunu bilmediğim bu ruh hastası güvenlikle geldi bu beni takip ediyo dedi güvenlik de pek inanmadı sonra bu yatağa gidip uyumak istiyorum dedi ağlayarak Allah’ın malı senin odana bloğuna gelen mi var uyu zıbar bize ne ya bana yaptığı ithama bakın ben psikopat miyim ki benim yüzümden uyuyamayacak ben erkek miyim bana karşı ağlayarak sadece yatağa gidip uyumak istiyorum diyor

Yurtta bi kız size bu beni takip ediyo sadece yatağa gidip uyumak istiyorum diye iğrenç bi iftira atsa ne yapardınız?