Görümcem ve kocası yla ailemin olduğu şehire gittik. Sahil vs gezelim dedik. Kocası tepemizde ne tekne ye bine bildik ne fayton a hep bir yazık paraya. Çok pahalı dedi durdu. Anlayacağınız tatilimize etti. Elimde hep ona hak verir gibi sustu. Ellim açık muamelesi yedim. Koca sahil gezdik çarşı gezdik. Kuru kuru gezdik. Çocuklarm artık anne bu gezmek mi oluyor diye üzüldüler. En son millet bahçesine gittik park bedava diye çocuklar oynasın dediler. Çocuklar üzgün üzgün oturdu oynamadı eve geldik. Zehir oldu evimize geldik. Ve ben bir daha gidişimde eşimi bile götürmeyeceği mi anneme yalnız gideceğimi dedim. Görümcemin kocası kalkıp bana sen benim karım olsan kafanı duvara vururdum. Dedi bende ona ben 18yasında çocuktum evlendiğimde 3evladıma tek baktım. Oğlunuz kahvelerde gezerken. Siz benim gibi gelini asla bulamazsnz dedim. Kavga edip eve geldim. Görümcem şimdi onlara mükkemel hizmet eden aılemi kardeşlerime küçümser gibi bakıyor. Eşim de beni hiç korumadı. Bunlara nasıl ayar çekerim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Soru çok uzun yaa 🥱 neyse senle kapanışı yapalım
Sorunun. Sonunu okumak yeterliymis yaa
Gorumcenin kocası sana karım olsan seni doverdim diyor
Sen. Bunlara nasıl ayar çekerim. Diyon
Valla pess
Kocan ses cikarmamakda haklı
Yani senin alınganlık yaptın nokta çok saçma
Cevap 12 13 yıldız anahtar ile ayarla bidaha bişey olmaz
Saçmalama istersen.
Saçma insana mantıkli cevap kelime israfı
Sana ne denesem boş
Elimi masaya vuruyum
Gorumcenin kocası nasıl böyle diyor
Kocam niye susuyor demiyon
Bunlara nasıl ayar çekerim
Takım sandığı ile
Vurdum zaten karısı hantal n teki benim tırnağım olamaz. Laf saydım bir ton ama eşim orada beni ezdi eve gelince de sen haklısın dedi. Pskolojim aşırı bozuldu. Haklıyken nasıl beni savunmaz pasif iste
Al sana bir kaya
bidaha onlara gitme
Evinede sokma
Madem kocan hantal onu kullan
Sözünü dinlettir
Seni cagirdiklari zaman gitme ya ne gezmeye çocuklarınla git evinde yasa ne kafanı takip kendini üzüyon
Yani önce senin kocana bir ayar vermen lazımm ki arkanda kocan olsun sonra diğerlerinin çaresine bakarsın
Çok haklısın
Senin kocan heralde çok utangaç bir yapıya sahip orada lafını veremedi mi
Benim kocam pasif beni çok ezdirdi ömrümü yedi eve gelip sinir krızı geçirdim ve sen haklsn dedi 😔😔Gidip niye bu lafı dedin diye adama sonradan demiş ama kendimi çok ezik hissediyorum adam orada suçlu bana 2 yüzlü dedi eşim. Konuyla alakası bıle yok
Eşinde ayrı bir değişik yani bi insan karısına böyle davranır mı yani. Erkek dediğin korur kollar sahip çıkar. Sen neden kendini ezik hissediyorsun kusura bakma ama bu kocanın slklgı
Eşin adam değilmiş bir. Bir adam sana sen benim karım olsan diye bir cümle kullanacak benim eşime onu orada karı yapardım
Pardon o yanlış yazmşm karım senin gibi olsa kafasını duvardan duvara vururdum demişti
Ne değişir duvardan duvara vururum ne demek eşin çok pasif sanırım
Eşim pasif zaten bende adamdan çok görümcem ve eşime kızdım. Ben ne çileler çektim çocuk yaşta evlendim 3çocuguma tek baktım orada adaletli olup beni az savunsalardı ben adama laf saymaz dm. Eşim bana 2yüzlü dedi birde nefes alamadm fırlattm bavuları eve geldim. Sonra eniştesi şaka yaptım demiş. Bu gidip kızdm ablam da kzdı dedi. Özür diledi ama bugun bak gene saçmalarlaar sa susmam kendimi savunurum dedim. Ona göre oda kes sus sen olay çıkarma. Konuşmayacaksın diye emretti bana şu an eşim bır köpekten farksız gözümde ve kendimi çok değersiz hissediyorum 😔😔
Sen kendine değer ver yeter boş ver Allah yardımcın olsun
Teşekürler ben gitmeyeceğim artık ailesine bir süre