Sorum görümcem hakkında gelirmisiniz?

Görümcem ve kocası yla ailemin olduğu şehire gittik. Sahil vs gezelim dedik. Kocası tepemizde ne tekne ye bine bildik ne fayton a hep bir yazık paraya. Çok pahalı dedi durdu. Anlayacağınız tatilimize etti. Elimde hep ona hak verir gibi sustu. Ellim açık muamelesi yedim. Koca sahil gezdik çarşı gezdik. Kuru kuru gezdik. Çocuklarm artık anne bu gezmek mi oluyor diye üzüldüler. En son millet bahçesine gittik park bedava diye çocuklar oynasın dediler. Çocuklar üzgün üzgün oturdu oynamadı eve geldik. Zehir oldu evimize geldik. Ve ben bir daha gidişimde eşimi bile götürmeyeceği mi anneme yalnız gideceğimi dedim. Görümcemin kocası kalkıp bana sen benim karım olsan kafanı duvara vururdum. Dedi bende ona ben 18yasında çocuktum evlendiğimde 3evladıma tek baktım. Oğlunuz kahvelerde gezerken. Siz benim gibi gelini asla bulamazsnz dedim. Kavga edip eve geldim. Görümcem şimdi onlara mükkemel hizmet eden aılemi kardeşlerime küçümser gibi bakıyor. Eşim de beni hiç korumadı. Bunlara nasıl ayar çekerim.

Sorum görümcem hakkında gelirmisiniz?