Aile & Toplum Pavyonda çalışan biri nasıl çıkarılır ordan? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Pavyonda çalışan biri nasıl çıkarılır ordan? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dilber vakası yaşanıyor... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır.. Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Çoğu isteyerek kalıyor diye biliyorum 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Bir kız var o farklı Yorumla Soran +1 yıl İstemeyerek orada Yorumla Limbus00 +1 yıl Bilemiyorum bir şeyde demek istemiyorum vebali var Yorumla Soran +1 yıl Ne vebali Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Siz erkekler de nasıl bir ciğer var herkesin eli değmiş kadını mı alacan kendine 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kız mutsuz.. Yorumla
serseritavsan Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl elinden tutup kapıya doğru götürüp dışarı çıkarabilirsiniz 1 0 Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Borcunu öde 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne borcu Yorumla Canselllqx +1 yıl Çalışanın Yorumla Soran +1 yıl Borcu mu olması gerekiyor ki Yorumla Canselllqx +1 yıl Vardır Yorumla Soran +1 yıl Sorayım o zaman, onun yüzünden pavyona gitmeye başladım sjxjxd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dilber vakası yaşanıyor...
Hayır..
Çoğu isteyerek kalıyor diye biliyorum
Bir kız var o farklı
İstemeyerek orada
Bilemiyorum bir şeyde demek istemiyorum vebali var
Ne vebali
Siz erkekler de nasıl bir ciğer var herkesin eli değmiş kadını mı alacan kendine
Kız mutsuz..
elinden tutup kapıya doğru götürüp dışarı çıkarabilirsiniz
Borcunu öde
Ne borcu
Çalışanın
Borcu mu olması gerekiyor ki
Vardır
Sorayım o zaman, onun yüzünden pavyona gitmeye başladım sjxjxd
Çok zor