Görüş alabileceğim, akıl danışabileceğim, hayata dair sohbetler edebileceğim, hoş sohbet bir dost istiyorum hayatımda.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Üzen tecrübelerin var sanırım çokta demlenmiş siniz hayatta
Artık bir şeylere üzülüyor muyum emin değilim. 😄
Reset attın demkki yeni başlangıç yaptın gelecege
Büyüdüm belki de. 😄
Yaş 18 geçti o zaman 😀
30 yaşındayım. 😂
Daha erken
Büyümek için mi? 😄
Başlamamış sın daha 😀
Neye? 😄
Hayata
Başladım bitiriyorum bile. 😄
Daha yolun başındasın
Nerden biliyorsun? 🤔
Gülüşünden anladım
İnsan her şeye rağmen gülemez mi? 😇
Kahkaha atarken aglarsın bazen. Senin için gülüyor
Her şeye rağmen gülebiliyorum sadece. 😄
Olması gereken doğru o
Bence de. 😇
Beni bunaltıyor öyle ciddi sohbetler ya cıvıtmayı gülmeyi seviyorum ben 😂
Gülmeyi güldürmeyi bende severim. Ama bazen ciddiyette gerekiyor. Her şey dozunda güzel. Hepsinin yeri ayrı. 😇
Yok sende o vibe ı alamadım ben daha çok ciddiyet hakim senin sohbetlerinde öyle hissettim 😂
Böyle konuştuğuma bakma sen çok ciddi bir insan değilimdir. Daha çok gülmeli güldürmeli cinstenim. Hatta mizah çok severim. 😄
Olabilir bende severim de tersi pis bir insana da benziyorsun konuşurken gerilebilirim şakalarımı kaldıramayabilirsin ya da beklediğimden çok farklı tepkiler verebilirsin sonra o kadar konuşma boşa gidecek ne anladık 😂
Bir de benim bunları konuşmaya başlamışız gibi anlatmam 😂
Yine yanlış kanıya vardın hakkımda. Sanki tamam hadi konuşalım demişim de şart sunuyormuşsun gibi oldu gerçekten. 😄
İşte onu bende yazdıktan sonra farkettim 😂 valla genelde insanlar hakkında pek yanılmam ben ama seni daha görmedim ondan herhalde 😂
Hakkımda fena yanıldın ama 😄
O zaman doğrusunu sen tanıt 😂
Seni çözemedim. Ya çok uyanıksın ya çok saf. 😂
Uyanıklıktan kastın abazalıksa abaza değilim , saflıktan kastın sa laklıksa o da değilim 😂
İkisi de değil. 😂 Uyanıktan kastım beni tufaya getirip mesaj atmamı sağlamak için kafa karışıklığı yaratmak. Saflıktan kastım iyi niyet. 😇
Tufaya getirip mesaj attırma olayına niye sana zorla sahip oluyormuşum muamelesi yaptın çok anlam veremedim ama kötü niyetli biri değilim ondan eminim 😂
Herkes ister, arar çünkü; olmuş olsa dahi zamanla konu biter, tükenir.
Suyunu çıkarmazsan tükenmez bence. Yani her gün her dakika konuşmaz sınırı aşmazsan konu neden tükensin? Aksine her daim yeni konular bulur insan... Yanlış mı düşünüyorum?
Hangi konulardan bahsettiğini bilmiyorum ama suyu çıkan, sınır aşılan durumlardan bahsetmedim. Zaman gelir, insan kendinden dahi sıkılır. Aramak, değişmek, değiştirmek iyidir.
Eğer sürekli bir iletişim halinde olursan sıkılırsın elbet. Ama dozunda sohbetlerle konu tükenmez. Zamana yayıldığı için her daim yeni konular türer demek istiyorum.
Ben de gerek yok diyorum. Neden bekleyip zamana yayılsın? Gerekirse tükensin gitsin.
Gıcık günumdeyim de...
Belli oluyor 😄
Yanlış yerdesin onu yaptığım çocuk çok ama anlayan çıkmıyor
Doğru yer neresi?
Olsa iyi plur her konuda karsilikli goruş bildirmek güzel
herkes böyle birini arıyor ama günün sonunda yanlış muhabbetlere giriliyor
Dost kalmak imkansız mı? Temiz, saf bir muhabbet... Pembe gözlüklerim mi var gözümde yoksa yine? 🙈😄
zor çok zor
Her seferinde hayal kırıklığı olsa da aramaktan vazgeçemiyorum. Sürekli dedikodu dinlemek zorunda kalmaktan sıkıldım. 😄
aç yeditepe İstanbul izle orada çok güzel anlatıyor senin bu dediğini
Neyi anlatıyor tam olarak yani? 🤔
aç izle cano güzel dizidir
Teşekkür ederim önerin için. Yine elimiz boş kalacak yani. 😄
ne konuşmak istiyorsan yazabilirsin sorun yok anlatmak istediğin bir şey var sanırsam
Anlatmak istediğim özel bir şey yok. Sadece sürekli dedikodu yapmak zorunda olmaktan sıkıldım. Çevremde konuşabileceğim birileri yok. Bana bir şeyler katabilecek birileri olsun hayatımda istiyorum. Ufku geniş insanlar...
mesela merak ettiğin bir konu vs var mı?
Yaşadığımız çağ, toplumsal sorunlar, teknolojinin hayatımıza etkisi, evliliklerin neden yürümediği, boşanma sebepleri, insanların değişimi, maddiyat dünyasındaki zorluklar, insan psikolojisi, dini konular, belki felsefe, ölüm, hayat.. Vs vs. Çoğaltılabilir konular. 😄
Toplumsal sorunlar, teknolojinin hayatımıza etkisi, maddiyat dünyasındaki zorluklar gibi konular, modern yaşamın getirdiği zorlukları ve fırsatları yansıtıyor. Teknolojinin hızlı gelişimi, iletişimi kolaylaştırırken aynı zamanda insan ilişkilerini de karmaşıklaştırıyor. İnsanlar arasındaki bağların zayıflamasına ve iletişim eksikliğine neden olabiliyor.
Evliliklerin neden yürümediği ve boşanma sebepleri gibi konular, bireylerin değişen değerler ve beklentileriyle ilgili. Geleneksel aile yapıları yerine, daha bireysel ve özgürlükçü bir yaşam tarzı tercih ediliyor olabilir. Bunun sonucunda, ilişkilerdeki bağlılık ve uzun vadeli taahhütler zayıflayabiliyor.
İnsan psikolojisi, değişim ve dini konular da önemli birer parça. İnsanların duygusal ve zihinsel ihtiyaçları, toplumun evrildikçe ve değiştikçe değişiyor. Bazıları için maddiyat ve başarı odaklı bir yaşam anlam kaybına neden olabilirken, diğerleri içinse derin düşünme ve maneviyat arayışı önemli hale gelebilir.
Felsefe ve ölüm gibi konular ise insanın varoluşsal sorgulamalarına cevap aradığı derin düşünceler. Hayatın anlamı, ölümün ardındaki bilinmezlikler ve insanın yerinin evren içindeki konumu gibi temel sorular, insanları felsefi ve dini konular üzerine düşünmeye iter.
Sonuç olarak, bu konular modern insanın karşı karşıya kaldığı zorlukları ve derin düşünceleri yansıtıyor. Ancak, bu sorunlarla yüzleşirken, anlayış, empati ve açık fikirlilikle yaklaşmak önemlidir. Belki de bu zorluklarla başa çıkmak için daha derin bağlantılar kurmamız ve insanlık için daha anlamlı bir yaşam tarzı oluşturmamız gerekiyor.
Bnce bnden basedıyorsun hayat tecrübem olsun bılgım olsun bnce o kısı bnımm medenıyet cercevesınde
Kendi kendime yetebiliyorum.
Bende kendime yetiyorum ama iletişim de bir ihtiyaç sonuçta. 😇
Doğru insanla.
İşte bende o doğru insanı arıyorum. Çevremde yok pek. 😄
Genelde doğru insan kategorisine koyduğumuz insanlar, dünyanın diğer ucunda olur, hiç şaşmaz.
Ne yapacağız böyle peki?
Yakında olmayacaksa, uzakta da olmasın mantığı giriyor devreye. En iyisi bu tür bir arayıştan vazgeçmek, yani bu yokluğu hissetmemeye çalışmak.
Ben sadece sosyal medyada değil, karşılıklı kahve içerek sohbet edeceğim birini arıyorum
Ben sosyal medyaya da razıyım. 😄
Sosyal medya da ettiklerim oldu, bir müddet sonra konuşacak konu kalmıyor, sıkılıyorsun ve görmek istiyorsun.
Reel olunca sıkılmıyor mu insan?
Yüz yüze olunca yine konu konuyu açıyor, sıkılmıyorsun. Hangi şehirdesin?
Telefonda konuşurken de konu konuyu açabilir sonuçta 😄
İyi bakalım, bulursun umarım.
Teşekkür ederim 😇
Kesinlikle var ve buradan bile arayışa giriyiruk hep olumsuz oluyor :(
Bir bulamadık gitti 😄
Şimdi hadi o zaman dicem yaaa seyyy ben almim olacak yine 😀
Olumsuzda olsa cevap bile yok bu daha da kötü oldu 😀
Neden cevap vermeyeyim? Sıra gelmedi sadece. Rabb'im gönlüne göre bir dost nasip eder inşallah 😇
Teşekkürler ☺️ bu neden sen olmayasın şöyle peki 😀
Bende istiyorum
Bayanlar olabilir erkek bir süre civitiyor
Birde hayat çok karmaşık cozebilene aşk olsun
Bi yere kadar iyi gider sonra illaki konu sapar
Bu bazen çok gerek duyulan bir şey oluyor
İnşallah bulursun ☺ hakkında hayırlısı olsun
Amin inşallah. Bir bulsam da huzura ersem. 😄
Nasip bakalim ya bulursun umarım ☺ bence hayırlısını iste sen
Ben her zaman hayırlısını istiyorum zaten. 😇
Ee tamam ozaman iste bazen beklemediğin anda gelir ☺
Beklemediğim bir an yok sanırım 😂
Belkide bu yüzden kaybediyorsundur sabret ☺
Belki de.. çok sabırlı bir insan değilim ne yazık ki 😄
Buradan yok mu konuştugun insanlar falan
Yok 😄
Burdan bari bulsaydin 😂
Bulamadım. Niyeti kötü burdakilerin hep. 😄
O yüzden hayırlısını iste dedim ya sabret bakalım ☺
Sende dua et 😄
Allah gönlüne göre versin ☺
Amin cümlemize inşallah 😇
Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun. Kusuru örtmeyi marifet edin kendine, işte o zaman kusursuz olursun 😌
Bu arada gizli oldum ki reklam yapıyor gibi olmayalım ☺
Kimsede kusur aramıyorum. 😄
Ne güzel iste olması gereken de bu
Evet, bu yüzden çok mutsuzum zaten
İnşallah öyle birini bulursun öyleyse. Ama mutlu olur musun bilmem. 😄
Özelde konuşalım istersen seninle
En zor bulunan şey
Belki de bulunamayan bir şey... 🥺
İlla ki biri denk gelir insana, arkadaşın olmaz sevgilin olur ama işte zor iş 🥲
Umarım denk gelir. Sıkıldım artık çünkü. 😄
Sen anlatacaklarını biriktir yine de, gelince yığarsın üstüne hepsini 😂
Yok hepsini bir anda harcamam😄
E geç gelmenin bi’ cezası olmalı ama 😂
Ceza buluruz elbet 😄
Aman cezasız bırakma, bak canını sıkmış hala ortalıkta yok 😂
Kim bilir nerde ne yapıyor?😂
O hiç belli olmaz, yanıbaşında da olabilir, uyuyor falan da olabilir konudan bağımsız 😂
Uyansın artık bir zahmet. 😄
Dimi, burada bekliyorlar o yatıyor, olmaz 😂 cezasından mı korkuyor acaba
Korkak olmasın 😂
Ben görürsem çekeyim kulaklarını bari, kızcağız perişan diyeyim 😂
Abartma o kadar da 😄
Ne diyeyim sen söyle 😂
Hayat memat meselesi de acil gelsin. 😂😂😂
Anlatacakları birikmiş ilgilen şu kızla deyyus diyeyim mi 😂
Deyyus deme 😂
Hiç de kıyamazmış, cezayı nasıl vereceksin sen 😂
Bilmiyorum.😄
sen ceza falan veremezsin, gelince de dört ayak üstüne düşer bence 😂
Olabilir 😄
Bakalım kim olacak bu şanslı adam 😂
Şanslı mı zaman gösterir. 😄
Bence şanslı şanslı, şuna bak laf bile edilmiyor adama, hala ortalıkta yok 😂
Trafiğe takılmıştır belki 😄
Savunmaya da başladığına göre bu adam kesin şanslı, gelince bi’ de öp sarıl bari tam olsun 😂
olgunlarım var :)
Felsefe seven yok
Var tabiki
Dilersen edebiliriz
Bazen...