Bu durumdan çok sıkıldım?

Arkadaşlar merhaba ben 1 yıldır kamuda memurum. 24 yaşındayım birkaç problemimden bahsedicem annem din adı altında saçma sapan şeyler yapıyor biraz geri düşünceleri olan bi kadın babam desen ayrı kafada oldu bitti huzur vermedi bize maddi anlamda da bize çok zorluklar yaşattı zengin olduğu halde abim desen babamdan para tırtıklama peşinde olduğu için babamla çıkar ilişkisi içerisinde babamla annemin ilişkisi hiç iyi olmadı kaç kere boşanma aşamasına geldiler. Demem o ki düzgün bi aile ilişkimiz hiç olmadı evde sohbet muhabbet ortamı hiç yok aynı masaya bile oturmuyoruz oturup birlikte çay içip sohbet edelim falan yok herkes kendi odasında bir araya geldiklerinde de 2 cümle konuşurlarsa 3. sü tartışma kavga oluyo böyle bi ortamda büyüdüm ben ve şu an insanlardan uzak duruyorum 1 yıl önce atandım güzel bi mesleğim var param var arabam var ama bu aile ilişkilerim bende öyle bi travma etkisi yaratmışki insanlarla konuşmamak için uzak durmak için çaba sarf ediyorum doğru düzgün arkadaşım bile yok olanları da görüşmeye görüşmeye telefonlarını açmaya açmaya kendimden bi nevi uzaklaştırdım bu durumdan memnun değilim ama istemsiz bir şekilde bu yaşadıklarımı tüm insanlara mâl etmişim hayatımda birisi var onunla çok iyi anlaşıyorum yeri geliyor arkadaşlıkta yapıyor bana kimseye ihtiyaç duymuyorum o varken kimseyle de arkadaşlık yapasım konuşasım gelmiyor iş hayatında mecburi olarak iş arkadaşlarımla konuşmak zorunda kalıyorum bu bile beni inanılmaz bunaltıyor ve yoruyor eve misafir geleceği zaman dışarı çıkıyorum sırf birileriyle diyaloğa girmekten rahatsız olduğum için ama aileme bu durumu söylemedim tabi misafirden kaçıyorum zannediyorlar oysa zerre kadar alakası yok evde de kimseyle konuşmuyorum çünkü anlaşılmadığımı düşünüyorum ailem çok gerici laftan anlamayan insanlar lütfen yardımcı olun bu durumdan kurtulmak istiyorum

Bu durumdan çok sıkıldım?