Çok saçma bi soru gibi gelicek kimin ne yorum yaptiği gram umrumda değil zor durumda çaresiz kalmış bi insanla evlenip hayatını düzeltmek istiyorum evlilik tabiki şart değil bu onun isticeği bisey beraber gezelim sinemaya gidelim oyun oynayalim yemek yapalim istiyorum bi nevi hayat arkadaşı olsun istiyorum kendim 19 yaşindayim İzmir'de yaşiyorum çok güzel bi işim var çokda güzel bi kazancim ailemden 3 4 senedir ayri yasiyorum eğer olursa bi insanla tanisip onu iyice taniyip hayatima almak istiyorum onunla çocukluğumu yaşayip gezelim eğlenelim istiyorum bu çok saçma gelicek ama herkesin istediği seyler farklidir boş yorum yapicak çok insan olucak ama hiç umrumda degil
Güncellemeler
+1 yıl
@mirayyldrm yorumun silinmiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaşımız uyussa direk gel beni kurtar artık derdim ama ablan yaşındayım bee😄
22 23 olsan olabilirmis 🙂
Millet niye kötü yorum yapmış ki sana sanki ahlaksız bişey teklif etmişsin gibi 😄
Millet zavalli çünkü ben ordada belirttim bos yorum yapicaklar diye belliydi zaten 🙂
Hayir 35 40 yasinda olsam derim haklilar ama oylede degilim ki
Bence iyi bir niyetin var sonuçta Türkiye'de ailesinden baskı gören çok kız var ve bazı kızlar için tek kurtuluş da maalesef evlilik oluyor böyle bir gerçeği kimse inkar edemez
Evet en azindan 40 50 yasindaki bi adamla evlenmek yerine kafasinin daha iyi anlasabilceği birisiyle evlenmesi daha mantikli
3.5 senelik bi iliskide az degil be onunla neden bu yola girmedjn ki
Ne zamandan beri bu düşüncen var?
Son 1 aydir ve gercektende uzun uzun düşündüm kisa süreli bisey istemiyorum o insana baglanip o kisiyle büyümek o kişiyle vakit geçirmek istiyorum
Benim yasitlarim kiz/erkek sürekli hayatlarina baska insan alip onlarla takiliyorlar buda benim hoşuma giden bişey değil
Normal bir şekilde tanışmak varken neden bu tür bir şey ego falan mı tatmin edeceksin
Bunun egoyla alakasi olan kismi söylermisin
Daha kendine sahip çıkacak yaşta değilsin sorunu olan birinin hayatını değiştirdim kafasına mı gireceksin
Ben 14 yasindan beri ailemden ayriyim son 3 4 senedirde tek basima yasiyorum kendime sahip cikicak yasta olup olmadigimi bilemessin kendi firma mi bile kurmus bi insanim bu yaşta ne yasadigimi bilmeden neden yorum yapiyorsun ki?
Sokakta kaldiğim zamanlar veya ailemden kemiklerim kirilana dek dayak yerkende siz sahip ciktiniz dimi haklisiniz
Ne yaşadığını bilemem tabiki ama yorum biraz garip geldi bu tür bir isteğin karşılığıda burada çıkmaz
Bunu kimse bilemez ki belki benim gibi bi hayat yasayan bi insan denk gelir çok zor durumdadir sokaga atilmistir bunu kimse bilemez
Dediklerin gerçekse ön yargım için özür dilerim
Gerçek olmamasini cok diledim gerçekren sabahlara kadar oturup ağladiğmi hatirliyorum çok şükür hepsini atlattim çok güzel bi hayatim var artik hepsinden uzak bi sekilde
Senin adına cidden üzüldüm umarım hayatını mutlulukla sürdüreceğin birini bulursun
Umarim teşekkür ederim
Yardım etme anlayışın evlilik mi başka türlü et
Bos yorum 1
Senin ki kadar degill
Bos yorum 2
Sen kendine zengin koca aramaya devam et zavalli