Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bunu yapabilecek gucteyim herif zaten alkol gobekli sigaradan sesi catallasmis bi kopek.
Güncellemeler
+1 yıl
Ofke kontrol problemim olsaydi simdiye kadar adami en iyi ihtimalle hastanelik etmistim. Ofke kontrol problemi adi ustunde kontrolle ilgilidir. Kontrol edemiyosan problemin vardir ben kontrol edemiyorum demedim. Biraz anlayisinizi gelistirin pls.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani ben de sevmiyorum sigarayı ama sen biraz daha vahşisin 😀
Ben kimsenin havasini kirletmiyorum evini kirletmiyorum ama bana yapildigi bi de uzerine zorbalik eklenince elimde degil... bana zarari olmayacak olsa yaparim dediklerimi tereddut bile etmem.
Çok haklısın ama elinde değildir
Evet istemsiz sekilde oluyo mesela anlik imgeler geliyo boyle ve gercekten yaptigimi hayal ediyorum
Hele ki grip olduğum zamansa ben de öyle oluyorum 😃
Ne grubu ya
Gribi*
Grip veya nezle olunca sigara dumanı beni iyice hasta eder
Evet haklisin
Ben sigara çok az içtim ve çok rezil bir şey, okulda olsun askerde olsun hep uzak kaldım.
Ben de merak edip denemistim. Insanlar neden iciyolar anlamak icin :D ama anlamadim, pis bisey, zevki de yok. Tamamen ergence bi tavir sigara
Kesinlikle haklısın sadece gereksiz bir meşgale, bazılarının bağımlı olduğu bir şey, bazılarının ise kendini kanıtlama yöntemi.
Kendini kanitlamak icin sigara icmek de ne bileyim.. asagiliyorum onlari ya, sigara icen zaten eziktir.
Öyle gerçekten
Çok film izlemiş diye yorumladım
Filmle alakasi yok kucuklukten beri boyleyim :D
Öfke terapilerine katılmayı düşündün mü hiç?
Komsuyu doversem bu terapinin kendisi olur :D bak ortada sebepsiz bi durum bilmem farkinda misin?
Sebepsiz bi durum yok*
Sorununa çözüm üretmen gerek, komşuya şiddet uygulayarak öfkenden kurtulamazsın. Tam tersi bu daha da artmasına sebep olur.
Benim ofkeyle problemim yok senin anlayisin kit biraz
Öfke sorunun yoksa bi çözüm bul, adamı dövdüğünü hayal etme.
Hosuma gidiyo :)
Tam bir psikopat profili çiziyorsun.
Filmleri yazanlarada da dersin bunu :D benim gibi kafalar olmasa o sevdigin filmler de olmazdi.
He ayrica ofke kontrol problemi olanlarda problem, ofke degil onu kontrol edememektir. Tabi siz siradan insanlarin dusunebilme yetileri sinirli oldugu icin bunu kendiliginizden anlamanizi beklemiyorum :)
Olmuyor cok sukur
😂😂😂
Nesi komik ya😭
O kadar güçlü musun
Evet yapabilcek gucteyim yoksa boyle biseye kalkismam, hayalini bile kurmam
Adam daha güçlüdür emin ol
:D sen oyle zannedebilirsin
Spor yapıyor musun adam nasıl biri sen nasıl birisin boy kilo kaç bunlar önemli etken
Adamin tipini yazdim ben spor yapiyorum evet evde beyzbol sopasi bile var ama ona gerek yok anahtarligimla bile halledebiliirm kolayca :D
hm kolay gele