Aile & Toplum Gerçek hayatta bir insan ile tanışmak kolay mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çabuk arkadaş olabilir misiniz? Yoksa çekinir misiniz? Terslenmek ve yanlış anlaşılmaktan korkar mısınız? Gerçek hayatta bir insan ile tanışmak kolay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
byzks Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Yani biri bana laf atsa çok rahat iletişim kurarım ve arkadaş olmaktan çekinmem kendimde yeri gelir adım atarım ama arkadaş olacak kadarda ifade edemem kendimi sanırım biraz çekingenlik vardır 😂 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Ben tanışmak istemem 0 0 Yorumla
teknolojikaletler Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Çekinirim. Terslenmekten değilde gereksiz aksiyonlara karşıyım. 1 0 Yorumla
Esrablabla Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Pozitif bir tanışma zor. Türkler olarak böyle şeylere önyargılıyız. 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. İnsan olanlarala evet hergün onlarcasıyla tanışır konuşurum insan olmayanları ciddiye almıyorum. 0 0 Yorumla
İonux Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Isındıysam arkadaş olabilirim ama çabucak değil 1 0 Yorumla