Merhaba 5 senelik ilişkim var 4 ay sonra evleniyoruz. Nişanlımın ailesi maddi olarak eahat harcamalar yaptıkları için durumları hep yok ama bir eşkilde borç harç rahat bir yaşam sürmeye çalışıyorlar işe gitmiyorlar emekli maaşları var. Neyse tanıştığım günden beri sürekli para istiyorlar elektrik su vesaire. Düğün alışverişine başladık çoğu şeyi kız tarafı olarak biz aldık. Nişanlımın artık maddi durumuna el attım o işi bırak şu işe gir gibisinden ve arkamdan 30 bin borç hapmış bana eşya alamazken bunlara sinirlenip kavga ettik dün dediler halıları bari biz alalım bende istemiyorum dedim nişanlımda sinirlendi babannneini ittti iki üç kez eve git diye sizce suçlumuyum galıları da bize aldırttılar bu git olayı olmadan önce. Yani adamlar hem bana sabah akşam laf soktu hem halıları alcaz diyip bize aldırttı bende babanneni görmek istemiyorum diyince kadını itti düşmedi ama baya itti
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evlenme onunla hayatın düzen tutmaz
Bence de. Hem beni banka gibi görüyorlar hem de saygıları yok laf sokmaya devam ediyorlar
Zor işler baya kötü olmuş
Çok yoruldum artık. Erkek gibi hissediyorum kendimi herşeyi al al al yav alıyım da bir kere teşekkür etmiyorlar
Nişanlılık dönemlerinde ailelerde işin içine girince gerçek yüzler ortaya çıkıyor.. senin de herşeyi almaman lazım bence
Ama napıyım almıyorlar para yok diyorlar nişanlımla babam ikisi ev kredisi ödüyor nişanlım 9bin babam 6600 tl ödüyor ev eşyaları full ben aldım birde babam
Senin baban da mi ödüyor ev kredisini
Evet
Damat adayı sansliymis.. işin büyük çoğunluğunu siz yapıyorsunuz.. kavga etcegine teşekkür etmesi lazim
Yok valla kavga var saygısızlık var her şey var her şey bir güler yüz gördüysem ailesinden oda benden para isterlerken
Bilmiyorum iyi düşün ama sen alttan alma yeterince fedakarlık yapmışsın zaten
Dünden beri vicdan azabı çekiyorum ben itsin istemedim gitsin istedim bayram harçlığı verdiler bayramın birinci günü bir tl verdiler onları görmek istemediğimi nişanlıma söyledim ama yine getirmişti itsin istemedim gitse yeterdi kalbimi çok kırdılar her şey eksik oldu halıcıdan ayrılırken anneme görüşürüz bile demeden çekip gitti babannesi
İttirmek kötü olmuş ama sen ittir dememişsin sonuçta
Evet ama nedense ben vicdan azabından ölüyorum dünden beri. Onlar bana keşke birazcık gerçek ve iyi davransaydı. Beni banka gibi görmek yerine kızları gibi görselerdi halı alcaz diye mağzaya girip 5 bin tl verdiler nişanlım bende sadece 10 bin var sende para var mı dedi herkesin içinde benden para istediler vermek zorunda kaldım
Senden para istemeleri çok kötü bişey ya nişanlinla konuş iyice
İşte onlara göre bu normalmiş biz bir aileyiz diyorlar ama benim babamı arayıp ondan bile istediler
Baban bişey demiyor mu
Durumları yoktur kızım diyordu başlarda ama şu an bağırıp çağırıyor kızımı kullanıyorsunuz diyor.
Haklı.. ben ilk defa duydum kiz tarafınin bu kadar yardım ettigini
Herşeye rağmen nişanlım da biraz olsun beni çok sevip ilgilense ailesi birazcık saygı duysa ama yok işte. Dertleşmek iyi geldi teşekkür ediyorum. Çevreme bir şey anlatamıyorum anlatsam gülerler çünkü teşekkür ederim 🙏
Hoş olmamış biraz
Ben tamam babanne sen git demesini beklerdim eşşek gibi çalışıyorum onlar benden daha rahat yaşam sürüyor heryere borçları var ve hala benden para istiyorlar çalışmak yerine sürekli borç para evimin çopu şeyini ben yaptım saygılları bile yok bana
Tamam bundan haklısın ama işte babaanneye karşı o davranış hoş olmamış
Sence ne yapmam lazım
Nişanlınla konuş çok abarttın de
Benimle konuşmuyor ki engelledi beni ayrılmadık ama bir kaç gün böyle görüşmeyelim diyor
O zaman yazınca konuşursun şimdi elden bir şey gelmiyor
Gerek yok