Aile & Toplum Patronum beni üstümde hiç bir şey yokken gördü sizce ne hissetmistir? dengesizhoncikponcik Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Of çok utanç vericiydi Güncellemeler+1 yıl Birde banyoda Rukiye kankami ararken ordada beni gördü bende onu😂 Güncellemeler+1 yıl Yanlışlıkla onu aramışım patron şok bende kapatmadım konuştuk 😂 Patronum beni üstümde hiç bir şey yokken gördü sizce ne hissetmistir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Utanç verici değil gurur vericiydi diyecektin heralde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olayı detayları ile merak ettim canım takip eder misin beni konuşalım baya heyecanlı bir olaya benziyor 😅 0 0 Yorumla
Özkan2433 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Nerede gördü ki üstünü mü değiştiriyor dun 0 11 Yorumla Özkan2433 +1 yıl Senin dediklerin gerçek mi Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Evet Yorumla Özkan2433 +1 yıl Yuhh yaşın kaç fiziğin iyi mi Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl 160 90 kiloyum😂98 dogumluyum Yorumla Özkan2433 +1 yıl İyi salladin sende Yorumla Özkan2433 +1 yıl Böyle olur mu ya Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Niye Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Arabada açtım onun arabasinda😂 Yorumla Özkan2433 +1 yıl Himm sende iyice adamı deli etmiş sin ayrıntıları dinlemek isterim Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Özkan2433 +1 yıl Anlatır mısın peki Yorumla
moneybank Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Nasıl siz ne iş yapıyorsunuz ki 0 2 Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Ya ben onun odasinda giyiniyodum bir anda gördü 😂 Yorumla moneybank +1 yıl E sonra :) Yorumla
şifaismim Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl patronun seni neden çıplak görüyor? 0 5 Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Giyinirken Yorumla şifaismim +1 yıl Giyinme odası yokmu ayrıca özel alana saygısı bile yok patron adam değil söylim yani seninde hoşuna gitmiş belliki ama seninle niyeti başka hatta sadece seninle değil :) Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Başkasını almıyor şekerim 😂 Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Bugün gene gittim uyudum Yorumla şifaismim +1 yıl sen devam et kullanılmaya:) Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. Tahrik olmuştur, fiziģin nasıl? 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Görsün bir şey olmaz anlıksa 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Patron nerde görür oyle 0 0 Yorumla
nedenyalnızım088 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Gördükten sonra hemen gitti mi bari 1 15 Yorumla Özkan2433 +1 yıl Sanmıyorum gitmez bence Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Gitmedi zaten😂 Yorumla nedenyalnızım088 +1 yıl Patronun karısı mısın yani artık 😜 Yorumla Özkan2433 +1 yıl Yuhh yaş kaç senjn Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Ya bilmiyorum bana sinirleniyor ama yarım saat resmen baktı canım 😂 Yorumla Özkan2433 +1 yıl Çıplak Ken mi baktı öyle Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Evet onun şeyinin kalktığını gördüm güldüm o sürekli bana kızdığı için bende gıcıklığına özel bölgemin yanaklarını açtım kapattım 😂delirdi Yorumla nedenyalnızım088 +1 yıl Ya uydurma be kızım kim olsa saplar orada patronun pasif mi nasıl bir iş yeri orası Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Yapamadıki 😂ama onun arabasında bu sefer ben actim Yorumla nedenyalnızım088 +1 yıl Özelden yazsana bana kız bu konu konuştukça dallanıp budaklanıyo Yorumla nedenyalnızım088 +1 yıl Tüm detayları özelden konuşalım hadi bekliyorum seni canım Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Sen yaz bana yazamıyom Yorumla nedenyalnızım088 +1 yıl Ben de yazamıyorum ki seviyesi düşük hesabın Yorumla Özkan2433 +1 yıl Takip gerekiyor Yorumla nedenyalnızım088 +1 yıl Takip et sende beni ponçik konuşalım Yorumla
Kocamhergunbeceriyor Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Dikkat et ona asılmasın 1 1 Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Çok yakışıklı 😂sanırım o bişeyler hissediyor bana gözünü alamadi Yorumla
fatihde3410 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Nasıl gördü ki 0 6 Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Bildiğin ciplak Yorumla fatihde3410 +1 yıl Nerede gördübu şekilde Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Giyinirken Yorumla fatihde3410 +1 yıl Srni mi gözlüyormuş Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Bir anda gördü işte onun odasinda giyinirken😂 Yorumla fatihde3410 +1 yıl Onun odasında neden giyiniyorsun başka yer yok mu Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. Nerede gördü 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Hiçbir şey 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nerde 0 3 Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Çıplakken mi Konuştunuz Yorumla dengesizhoncikponcik +1 yıl Evet😂 Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Seninde hoşuna gitmiş bu o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Utanç verici değil gurur vericiydi diyecektin heralde
Olayı detayları ile merak ettim canım takip eder misin beni konuşalım baya heyecanlı bir olaya benziyor 😅
Nerede gördü ki üstünü mü değiştiriyor dun
Senin dediklerin gerçek mi
Evet
Yuhh yaşın kaç fiziğin iyi mi
160 90 kiloyum😂98 dogumluyum
İyi salladin sende
Böyle olur mu ya
Niye
Arabada açtım onun arabasinda😂
Himm sende iyice adamı deli etmiş sin ayrıntıları dinlemek isterim
😂😂😂😂
Anlatır mısın peki
Nasıl siz ne iş yapıyorsunuz ki
Ya ben onun odasinda giyiniyodum bir anda gördü 😂
E sonra :)
patronun seni neden çıplak görüyor?
Giyinirken
Giyinme odası yokmu ayrıca özel alana saygısı bile yok patron adam değil söylim yani seninde hoşuna gitmiş belliki ama seninle niyeti başka hatta sadece seninle değil :)
Başkasını almıyor şekerim 😂
Bugün gene gittim uyudum
sen devam et kullanılmaya:)
Tahrik olmuştur, fiziģin nasıl?
Ne olacak bişi. Hissetmez
izinsiz mi girdin odasina
Görsün bir şey olmaz anlıksa
Patron nerde görür oyle
Sen ise çıplak gidiyon galiba
O nasıl yer ki çıplak olabiliyorsun
Gördükten sonra hemen gitti mi bari
Sanmıyorum gitmez bence
Gitmedi zaten😂
Patronun karısı mısın yani artık 😜
Yuhh yaş kaç senjn
Ya bilmiyorum bana sinirleniyor ama yarım saat resmen baktı canım 😂
Çıplak Ken mi baktı öyle
Evet onun şeyinin kalktığını gördüm güldüm o sürekli bana kızdığı için bende gıcıklığına özel bölgemin yanaklarını açtım kapattım 😂delirdi
Ya uydurma be kızım kim olsa saplar orada patronun pasif mi nasıl bir iş yeri orası
Yapamadıki 😂ama onun arabasında bu sefer ben actim
Özelden yazsana bana kız bu konu konuştukça dallanıp budaklanıyo
Tüm detayları özelden konuşalım hadi bekliyorum seni canım
Sen yaz bana yazamıyom
Ben de yazamıyorum ki seviyesi düşük hesabın
Takip gerekiyor
Takip et sende beni ponçik konuşalım
Dikkat et ona asılmasın
Çok yakışıklı 😂sanırım o bişeyler hissediyor bana gözünü alamadi
Nasıl gördü ki
Bildiğin ciplak
Nerede gördübu şekilde