Son zamanlarda forumda reşit olmayan pek çok arkadaşin evden kactiğini veya resit olanlarin bile evden kaçmak istediklerini duyuyorum kimseye kesinlikle evden kaçmayin vs diye bi tavsiyede bulunmıcam hayata ne kadar erken atilip hayatin zorluklari ile karsilasirsaniz o kadar güzel bi hayatiniz olur kendimden biliyorum
Öncelikle evden kaçmadan önce kendinize kalicak bi yer bulun bunu ev arkadaşi sitelerinden bulabilirsiniz veya uygulamalardan
Evine yerleşiceğiniz kişiyle herşeyi kesinlestirin herhangi bi aksilik olmamasi için
Evden en önemli eşyalarinizi alin oyuncaktir bilgisayardir bu tarz ivir zivirlari almayin sadece kiyafet ve bakim esyalari alabilirsiniz
Ondan sonra size tavsiyem evden gündüz saatleri cıkın gece gece uğraşılmaz
Eşyalarinizi aldiniz ve evden tamamen ayrildiniz diyelim otogardasiniz ve sehir degistirceksiniz bileti kesinlikle internet üzerinden bir başkasi adina alin bu kişi ailenizden biri abiniz kardesiniz ablaniz olabilir otobüste kimse size bilet sormaz önemli olan doğru koltuğa oturmanjz eğer soran olursada sms'i göstermeniz yeterli olur
Artik evinizden uzak başka bi sehir ve baska bi evdesiniz kesinlikle şu an boşa harcicak bi vaktiniz yok veya arkadaşlarinizla vakit geciricek ilk yapmaniz gereken sey size yakin bölgede iş ilanlarina bakip bi ise girmek işe girceğiniz yerlere okul okumadiginizi belirtin ki size kesin gözüyle baksinlar.
Şimdi burdan kazancaginiz para sizin kendinize ait ilk kazandiginiz para olucak ve o parayi çok doğru bi sekilxe harcamalisiniz ilk 2 3 ay hiç bir sekilde gereksiz harcama yapmayin bu şekilde ilerlerseniz hayatinizi yavastan bi düzene sokabilirsiniz
Bu konunun altina gelip pek çok kişi boş yorum yspicak o kişilere söyle bi cevap vermek istiyorum ayni hayati bende yaşadim 14 yaşinda evden kaçtim 4 5 senedirde tek basima kendi ayaklarimin üzerinde duruyorum şu an ki aylik kazancim 150 200bin tl arasinda. Herkes tabiki benim gibi değil ben kafami kullaniyorum akilli bi insanim ama her insaninda hayata erken atilmasi gerekiyor bişeyleri yaşamasi görmesi deneyimlemesi zaten bu söylediğim şeyler evden kaçmayi kafaya koymuş insanlar içindir tabiki kimsenin evden kaçmasini istemem ama eğer kacmayi kafaya koyduysaniz sonuna kadar okuyun.
Eğer hala merak ettiğiniz şeyler olursa sorabilirsinjz destek olurum
Sonuna kadar okumadan bos yorum yapmayin gelip buraya kimseye akil vermeyin siz rahatsiniz tabi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer