Öncelik olarak yakın çevremde scricco var ama artı ve eksi yönleri çok rocconun temizini bulmak da nerdeyse zorlaştıyor ve tek kapı olması ailemde karşı çıkıyor vee öte yandan leon'un da fiyatı da fazla şişik ve yüksek kmleri sizce artı eksi yönde kendim kullanacağım her yönden hangisi daha iyi olur alırkende satarken de bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim?
Sizce Leon Fr mı yoksa vw Scricco mu almalıyım bu iki araç arasında kaldım sizler ne düşünüyorsunuz?
İhtiyaca göre değişir bu şimdi. Golf mu Leon mu desen zor olurdu ama bu kolay. Genç olsun spor olsun dersen Scirocco, genç olsun, spor olsun ama aileyle de binerken geniş olsun, daha kolay satılsın dersen de Leon
Anladım aslında golf de düşünmedim değil ancak ne bileyim sportif olarak Leon ve scricco daha cazip geliyor ancak biri tek kapı diğeri çift ikisininde piyasası mağlum kendi aracımı sattım işte bunlara bakıyorum bakalım nasip
Araçtan beklenti nedir, satma gibi bir düşünce olunca çabuk gitsin istenir mi? Bunlar önemli detaylar. Yani ben yıllarca golf kullanmış biri olarak golfe bayılıyordum mesela. Zaten eşdeğer araçlar ama Scirocco sadece bir tık daha spor ve görünümü de spor yani o değişikliği var
Yani alsam temizini düşük km sini kullanırım onun dışında aksi bir durum olmadıkça satmam , ben golfde kullandım ama bilmiyorm yakın çevredeki arkadaşlar leonnda güzel hızlı satarsın öte yandan Rocco arkadaşlarda diyo al bin tek binicisiysen işini görür keyif alırsın spor araç diyolar
Şimdi reis dedikleri doğru ben sadece satarken konusuna eğildim. Aileyle değil kendin ya da kız arkadaşla binerim çok dertt değil küçük olması falan dersen Scirocco olur ama ondan aldığın keyfi muhtemelen Fr da verecek sana 😂 işin özü şu ki hangisini tercih edersen et, hiç fark etmeyecek gibi bir kıyas bu
Öyle ama ikiside güzel araç tam piyasa arabası ama scricco motor gücü bakımdan spor bakımdan leondan bir tık daha önde duruyor yani performans olarak ama bakacaz
Reis öyle ama tek kapı arabanın gücü de öyle hissettiriyor ki anlamadım ki ama diğer seçenek de diğerinden daha pahalı bir piyasa olmuş anlamadım yani bu döngüyü
En İyi Cevaplar