Hayatınızda görmeyeceğiniz duymayacağınıx en dramatize hikayemi dinleyin lütfen yardımcı olun?

Merhaba herkese gören lütfen belki bir vesile olur yardımcı olur diye buraya gelmekte buldum çareyi Benim annem ben kendimi bildim bileli uyuşturucu içiyor ama ne olursa olsun benim yanımda olmaya çalıştı hayatı boyunca Allah var eline para geçtikçe banada lise hayatımın son senelerinde iyice abarttı ve delirmeye sanrılar görmeye başladı bende üniversiteye başladım sonra da online olunca eve döndüm annemin sorunları o zaman başladı beni sürekli huzursuzluklar sanrılar görmeler kendini Allah’la konuşuyor görmeler bir gün kavga ettik anneannende kal dedi ve ben evlenmek zorunda kaldım kaçtım eşimle bir şekilde düzenimi oturtturdum 2 senedir evliyim annem ilk defa geçen gün evime geldi ve otururlarken eşim onu eleştirdi diye küfür etti eşime seni döverim dedi eşimde sinirlendi benim evimde bağıramazsın böyle diyince annem eşimin üzerine yürüyüp tokat attı iki kere ayırmaya çalıştım olmadı eşimde annemin göğüs kısmından ittirerek koltukta yumruğunu gösterdi ama vurmadı sg bu evden dedi anneme annemin yaptığı asla doğru değil ama ben çok vicdan azabı çekiyorum annemin kovulması bu şekilde evimden gittiği için sizce kim haklı? nolursunuz bir yorum yapın?

Hayatınızda görmeyeceğiniz duymayacağınıx en dramatize hikayemi dinleyin lütfen yardımcı olun?