Kaynanam her şeye karışıyor?

Merhabalar sorunum başlıktan belli zaten direkt konuya gireyim benim çok iyi giden bi ilişkim var sevgilimin ailesi beni biliyor benim annem de onu biliyor. Sevgilimin babası sevgilimle okuduğumuz şehre geldi tanıştım yemek yedik bana hediye bile almış çok tatlı bi adam hatta kurbanda beni kendilerine 2 kere davet etti. Buraya kadar sorun yok fakat erkek arkadaşımın bi annesi var ki sormayın bu ramazan bayramında annesiyle tanışmaya niyetim vardı oğluna bin tane laf saydı bu kız bu kadar rahat mı buraya nasıl gelecek elalem ne der ailesi bu kadar rahat mı bilmem ne ama evlerinde bile kalmayacaktım tanışıp dönecektim hemen laf söz olur bizim burada dedi. Şöyle bi durum da var ben hostesim ve evlenene kadar birikim yapıp bu işi yapıcam daha sonradan yer hizmetlerine geçicem başta erkek arkadaşım bunu bilerek benimle sevgili oldu ama annesi şu an ona elalem ne der biri bir şey der senin zoruna gider falan diyor afedersiniz ama sanki es*ortluk yapıyorum. Sevgilim de annesi böyle dedikten sonra ne var yani sen de hosteslik yapmazsın artık yer hizmetlerinde çalışırsın diyor. Ona ana kuzusu diyince ben suçlu oluyorum sürekli annesi ne derse onu savunup bizim iyiliğimiz için diyor ama her insan her düşündüğünü bence söylememeli otobüsle kendi şehrime dönerken bile kız başına tek mi döndün gibi bir şey söyledi gerçekten hiç alışık değilim sevgilim de giyimime arkadaşlarıma karışmaya başladı ne yapmam lazım beynim bırak diyor ama kalbim yüzünden katlanıyorum hep bunlara

Kaynanam her şeye karışıyor?