Erkekler hiç aynaya bakmıyor istedikleri kız nadir güzellikte olan
Erkekler hep en güzelini ister?
Erkekler hiç aynaya bakmıyor istedikleri kız nadir güzellikte olan
Asla kendilerine bakmazlar asla
şiirler de şarkılar da filmlerde dizilerde her yerde erkek hep çevresindeki köydeki şehirdeki en güzel kıza aşık derler ben dışa bakanları aşık olarak görmüyorum.
güzel değil yaşadığı yerin en güzelini isterler
Bi kadın yakışıklı eli yüzü düzgün temiz bakımlı uzun veya zengin birini isterse or diyorkae
erkrk kızın daha vaj rengine kadar bakıyor esmer kadın kömür kara diye ırkçışık zorbalık yapılır ve bunu diyende esmer kıl yumağı olan erkekler en çok yapıyor kadın dediğin bembeyaz sarışın olacak diyor tanrıya hakaret resmen bu
kadın yakışıklı zengin isteyince escrt or erkek kızı torunu yaşında ergen kız isteyince normal reşit?
kadınlar bir şey istemesin yoksa or escrt der erkolar
yok kadın özgürce bir şey isteyemez seçemez hakkı yok hep kadın özgürce bir şey isterse hemen or der manipüle ederler seni aldatır derler çirkin aldatmaz yakışıklı aldatır buna inanan net saftır neden fakir çirkin erkeği iyi olarak gösteriyorlar? Çirkin veya fakir erkek çok güzel kızla olabilmek için biz size değer veririz der ama çok güzel olmayan kıza değer vermiyor sevmiyorlar hangi çirkin fallt erkek efendiydi? Yemezler erkolar oyununuzu
Gerçek anlamda sevmiyen insanlar güzelini arar tipe önem verir düşüncesini duygusunu aşkını sevgisini hiçbirzaman sevmez onun için bizi gerçekten gönülden ve kalbinden seven insanları sevelim parada güzellikde birgün gelir elinden gider yalnız kalbindeki sevgi seninle kalır..
Cevap
5Cevap
Knk kadinlarda kisa boylu ama hep en uzun erkegi hayal ediyor :D
Farklı şeyler
Kısa kızla uzun çirkin durmaz ama güzel kozla çirkin erkek veya büyük erkek çok kötü korkunç durur
Zaten çok kısa kız seven erkekte ped var mı gibi bence
Normalim be kısa kızları savundum yorumu gösrrr
Savunmak mı oluyor
Boyun kaç
Kesin 170 en fazla
Evet en güzelini istiyorum
Sen en yakışıklı mısın Barbie bebek al oyna o zaman objen yok
Sarışın beyaz tenli renkli gözlü 20 yaşında her erkek böyle sever
Kızlarda aynı en yakışıklısı
Harun abi yalan söyleme yemezler
Ya harun abi işine gelmeyince harun abi sende bende öyle değil miyiz
Ben dünyanın çevremin en yakışıklı erkeğini aramayorum erkekler gibi
Yok kızlar pek yakışıklı istemiyor esmer erkek istiyorlar dünyanın çoğu öyle zaten ama erkekler renkli gözlü kadın istiyor
Renkli gözlü sarı kadın çok az
@DanoneGünlükSut renkli gözlü sarı erkekte az doğru kadınlar mağara erkeği seviyor. Erkekler nadir güzellikte kız ister aynaya bakmaz dağ..
@DanoneGünlükSut esmer olmak bizim mi elimizde? Esmer degiliz diye sevmeyin bizi tamam
Cok uzun yazmışsın. Ama doğru güzelini isterim
Sen en yakışıklısı mısın
En yakışıklı olduğum doğrudur 😏
Kesin kesin
İnanmak zorunda değilsin
Sıkıntı yok
🙄 seneryoya bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?