Erkekler hep en güzelini ister?

Asla kendilerine bakmazlar asla

şiirler de şarkılar da filmlerde dizilerde her yerde erkek hep çevresindeki köydeki şehirdeki en güzel kıza aşık derler ben dışa bakanları aşık olarak görmüyorum.

güzel değil yaşadığı yerin en güzelini isterler

Bi kadın yakışıklı eli yüzü düzgün temiz bakımlı uzun veya zengin birini isterse or diyorkae

erkrk kızın daha vaj rengine kadar bakıyor esmer kadın kömür kara diye ırkçışık zorbalık yapılır ve bunu diyende esmer kıl yumağı olan erkekler en çok yapıyor kadın dediğin bembeyaz sarışın olacak diyor tanrıya hakaret resmen bu

kadın yakışıklı zengin isteyince escrt or erkek kızı torunu yaşında ergen kız isteyince normal reşit?
kadınlar bir şey istemesin yoksa or escrt der erkolar

yok kadın özgürce bir şey isteyemez seçemez hakkı yok hep kadın özgürce bir şey isterse hemen or der manipüle ederler seni aldatır derler çirkin aldatmaz yakışıklı aldatır buna inanan net saftır neden fakir çirkin erkeği iyi olarak gösteriyorlar? Çirkin veya fakir erkek çok güzel kızla olabilmek için biz size değer veririz der ama çok güzel olmayan kıza değer vermiyor sevmiyorlar hangi çirkin fallt erkek efendiydi? Yemezler erkolar oyununuzu

Güncellemeler
+1 yıl
18 lik ergenlere çıtır diyorlar 18 reşitim ilk yaşı bu yaştaki kıza her yaşta erkek yan baka bilir ama 17 bakamaz bu nasıl zeka? 18 lik kıza ilgi duyan ve çıtır diyen pedo… yüzde yüz 30-70 yaşında dayılar dedeler 19 liseli çocuğa yan bakıyorsa reşit diye normal olmuyor yuh ya reşit olunca o yaşta kıza ilgi duymak nasıl normal oluyor bunu diyen net zekanda sorun var kadın 1 yaş büyük olsa anormal derler 18 lik erkeği çocuk derler kız olana yan bakarkar
Güncellemeler
+1 yıl
Kart dayılar gelmiş en güzelini bebek gibi kız istiyor
Erkekler hiç aynaya bakmıyor istedikleri kız nadir güzellikte olan
Erkekler hep en güzelini ister?