Ellenmemiş, erkek arkadaşı olmamış kız kalmamış amacınız ne cidden sevgili yapmakda sanki çok helal ve düzgün bir yola giriyorsunuz ben şahsen erkek arkadaşı olmuş kızla asla evlenmem namuslu kadının sevgilisi olmaz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evlenmeyi düşünmem
Peki barışcım
Erkekte namus yoktur kadında vardır mı? Dini keşke işinize geldiği gibi yorumlamasanız
Ben de bir kızı ellemiş bir erkeği namuslu görmem onunla evlenmem.
Banane bundan
Erkekde namus yoktur kadında vardır haberin olsun İslam'da kadına diyor ki mümin kadınlara söyle iffetine sahip çıksınlar Kuran'da yazıyor
Sen kendi fikrini yazmışsın ben de kendi fikrimi yazdım yoruma açık bir yer burası
İslam'da ayrıca ilk tesettür erkeklere inmiştir gözlerinize yani. Bakmak bile haram iken dokunmak ellemek ne kadar haramdır düşün bakalım çok zeki çocuk seni. Erkeğin de namusu vardır
Kızlar böyle şeyi takmaz ama dürüst olmam gerekirse çocukken çok yaramazdım birkaç kez kızları ellemişliğim var
Sizin bütün vücudunuz tesettür ona bakarsan el ve yüz hariç bizim göz göbek ve diz kapağı falan
Ben kızım ve ben takılıyorum geçmişe. Ayrıca sen yaramazsan milleti ne eleştiriyorsun aynı şeyin lacivertisin
Çocukken öyleydim sonradan düzeldim çocukken ayrıca masum ve günahsızız
Ergenliğe gelmeden önce yaptıysan masumsun evet ama o kadar küçükken bir kızı ellemen de garip. O yaşta nerden aklına geldi acaba
Valla çok da küçük değildim aslında gene bir 8-14 yaş aralarında vardım
Ergenliğe girdikten sonra yapmış olma ihtimalin yüksek yani masum sayılmazsın diye düşünüyorum
Tam hatırlamıyorum ergen olup olmadığımı
O yüzden masumum
Senin gibi biriyle asla evlenmezdim kendim gibi temizini bulurdum. Bari milleti eleştiriyorsun sen de temiz olsaydın
Zina etmedim ama
Sadece + 18 şeyler hakkında konuştum bikaç kez birde çocukken yaşadığım şeyler var
Knk sen bu kafayla devam et
@SteelForGee hangimize diyorsun?
Meeks se
@SteelForGee haklıyım dimi haklısın de lütfen njroxekld
Dememe gerek var mı sence sösld
@SteelForGee onunla konuşurken sinirim bozuldu belki ihtiyaç duydum demene desene aaa
Bu dünyadaki en haklı insan sensin biraz Abartı oldu ama anca keser seni
@SteelForGee çok iyi geldi rahatladım tamam teşekkürler nroxmeld
😂😂
Rica ederim her zaman😂
Elemanın kafa şaka mı ag bunu nasıl kafa yapısı. O ayetin devamını okumadın mı zırcahil yeminle ya
@RashfordTr oh tamam bir kişi daha hak verdi o gün yaşadığım konuşmanın siniri geçti teşekkürler ndoxmdld
Kız haklı dağılın smsnndxnxjx
var mı arttıran
@SteelForGee bir üç beş kişi daha yazsın en haklı beni ilan edelim bence nasıl fikir nasıl fikir ndocmdldl
Mükemmel snsndj
@SteelForGee beklemede kalalım o zaman hepimiz nrockdns
Hâle vardır diye düşünüyorum evlilik nedir bilen
Ben varım knk öyle deme
Güzel soru.