Amcam halamla konuşmuyor elini uzattı öpmedi. Diğer amcam kız kuzenime elini uzatmadı. Bu küskünleriniz saçma doğru değil diyorum ama sen karışma diyorlar üzücü oluyor 💔
Elbette hiçbir şekilde küs kalmak birbirini kin kusmak nefret kusmak inancımıza göre de doğru bir şey değildir fakat bazı zamanlar vardır ki insandan zarar geliyorsa yani akraba da olsa arkadaşın da olsa o kişiden psikolojik veya manen bir zarar görüyorsan mesafeli davranmak iyidir ama küs olmak kin kusmak kötü olmasını istemek inancımıza göre doğru değildir.
Aynı durum bizde de vardı ya mal mülk kapışması yüzünden halam babamı görmemek için iftara gelmedi o derece neyse ki bana küskün değilmiş sarıldı. Zaten bana küsmesi mümkün değil ki 😇
İki kardeş ne kadar küs kalabilir ki bizimki de abi diyor ama içine içine diyor zamanla dışına çıkar diye düşünüyoruz 😂 mal mülk davaları kötü bir noktaya getiriyor işi
Biliyor musun ben kaçmak için sıyrılmak için ya da kurtulmak için çok sık yalana başvuruyordum önceden Sonra biri hayatıma girdi değer verdiğim biriydi. Bana tonla yalan söyledi. Artık yalan denen şeyden nefret ediyorum. Her şekilde sonucu n'olursa olsun doğruyu söylemek en makulü hep
İnsanlar acı tecrübe kazanmadan böyle şeyleri öğrenemiyor işte o hayatına giren şahıs aslında sana bir sınav yaşattı ve sen bu sınavdan ders çıkarmış oldun
Sanırım. Bir abi şey demişti , sana bir sır vereceğim erkekler çok fazla yalan söyler her söylediklerine inanma demişti 😂 söylemeyin ya yapmayın bize bunu
Genelde yalan söylemem ben yani söylediğim yalan maksimum uyurum dersem uyumayıp oyuna girerim telefondan oyun oynarım veya bilgisayarda çizim yaparım başka yalan olmaz bende 🤣
Yoo açabilirsin asla üstüme alınmam. Hayatıma alıp değer verdiğim hiç kimsenin arkasından iş çevirmiyorum karakterle de ilgili. Çok klasik bir söz ama yolda bulduklarımı yola çıktıklarımla değişmiyorum
Yolda bulduğum dediğin çöp mü oluyor yani üstüne de alın demedim aslında yani dediğin gibi karakter meselesi iş çevirmek felan mide bulandırıcı oluyor empati gereğini gelişmemiş ve karakter oturmamış insanların uğraşlarıdır
Kadınlar daha beter cümlesi sinirlendirmiştir belki 🤔 çöpten bahsetmiyorum. Biriyle bir yola çıktıktan sonra o yolda karşına çıkan başka insanları kastediyorum