Gecmiste yaptigim hatalara bana yapilan saygisizliklara hak etmedigim seyler yasadigimi goruyorum ve uzuluyorum evet elden gelen bir sey yok ama kaziklanmak ve kazik atan insanlari cevremde gormek asiri rahatsiz edici
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
her şey olacağına varır o yüzden hiç kafaya takmıyorum herşeyden ders çıkarırım
Olan oldu boş ver üzülme paşam diyorum hemen kendimi affediyorum çok yumuşak kalpliyim sanırım
Gecmisimdeki ahmakliklarim geleceğimi temizliyor olarak bakıyorum. Ve o zaman ki yaptıklarım davranislarim vs vs bu zaman ki beni ortaya koydu
Evet bizi daha kotu seylerden koruyo diyebilirz ama üzüyo ya
E insan güçsüz bir varlıktır esasında. Üzülür elbet. Demir dovulmeden olmadığı gibi, insan da hayat ya da her ne dersen dovulmeden olmuyor.
Ben insanlara her deyi yapabilir gozuyle bakiyorum yani dost kazigi yedigimde gecmise donup insandir yapar diyorum ama sorun ben baktihimda yeterli tepkiyi koyamamissim bu cok agrima gidiyo onlarin gozunde ezik konuma duşmek
Karşındakine herşeyi yapabilme özgürlüğünü veren sensin. İnsanların tel orguleri yoktur
Evet ben cok fazla iltimas gosterdim resmen kendimi hice saydim dönüsüm yasamak istiyorjm artik
Soyle ki insanlar her zaman kullanmak ister herşeyi. Sen de onları kullan. Yani hani yelkenleri suya indirip gerçek seni onlara sunma da mış gibi yap sen de onları kullan. Ama bu dediğim şu değil örneğin al benim arabamin anahtarını git arabayı haşat et getir. Bu değil. Onlari hayatını kolaylaştıracak düzeyde kullan. Ve duygularinla bir insana asla yaklaşma. Onlara -1 ile yaklaş senden kademe almalarını izle eğer kademe alıyor ise yavaş yavaş 0 1 diye git. Ama asla duygularını katma. Yani duyguların ile hareket et ama karşı tarafs belli etme. Taşa Kaya at güle gül.
Off su evreye ulasmak istiyorum ben o kadar duygusal bi insanim ki ya wp de insanlara engel atamayan bi tip sirf benim hakkimda kotu dusunmesin diue ama boyle olmaz sanki
Elbette böyle olmaz. Ama senin bu iyi niyetliligin seni sen yapan bir özellik bunda şüphe yok. Sana asla değiş diyemem değişme ve degisemezsin de zaten. Ama bir kaliten bir durusun olsun. Yani sana yanlış yapmanın bir bedeli olsun. Çünkü insanlar sana her daim istediklerini yapma özgürlüğüne sahip olurlarsa hem bir degerin kalmaz hem de çok üzülürsün. Yine duygusal ol ama cezakar da olmaktan imtina etme.
Haklisin bunlarin en temel sebebi de benim kendime deger vermeyisim
Bence değerlisin ve değerinin farkındasın ama yanlış insanlara yanlış değerler veriyorsun. Yani şöyle düşün şimdi bir boks maçı yapıyoruz seninle diyelim ben sana diyorum ki bu maç senin yapmamıza gerek yok. E ne oldu kıyasıya kıran kırana geçecek dövüşe. Şimdi bu adil mi? Vereceğin değer için savaş verebilecek kişilere değer ver. Yani içinden de ki sen bu dövüşü kazandin ve al sana değer.
Bunu yaptığın için çoğu kişi sana kaba, egoist diyecek ama alakası yok. İnsanlar senden fayda saglayamazsa onlar için bir önemin olmaz.
Degisime nerden baslamaliyim kendime guvenerek baskalarini umursamayarak mi peki
Hayır hayır. Başkalarını umursama demiyorum sana bak. Eğer böyle yaparsan kimseyi umursamaz olursun. Hayatta hep kötüler yoktur umursanacak insanlar da var. Sadece seninle olmanın bir bedeli olsun. İlk yapacağın şey bu bedeli belirlemek. Mesela bir iş uzerinde çalışıyorsun ve bir arkadaşın ya da akraban ya da her neyse senden bir şey istedi. şu an isim var uygun olduğum vakit ilgileneceğim. Yani sana ulaşmanın bedelleri olmalı. şu an kendinle ilgilen islerinle vs ve dışarıdan gelen herkes o işlerden sonra olsun ve o işlerden sonra olanların bir kısmı zaten eğer gerçekten seninle olmak istiyorlarsa o bedeli ödeyecekler ve önceliklerini bekleyecekler. Yani seninle olmak için bekleyecekler.
Ama bunun için de tabii bir güç lazım sana. Bu güce ne dersen de. Ben mesela statü olarak nitelendiririm. Statü sahibi yap kendini
Evet Şu an sinava hazirlaniyorum mesela bi cocukla konisuyodum cok arada kaliyodum iste derslerimi bazen aksatiyodum konusmak icin merak ettigim icin ama sinir cektim yogunim vs diye siz de haklisiniz ki degerimi bildirmem icin kendi sinirlarimi koymaliyim
Elbette. Ve zaten o bedeli ödeyenler gerçek kişiler olacak. Yoksa sıradan bir kişi neden senin için bedel ödesin ki değil mi
Evet ama gecmisimi unutamiyorum canım hissi gecmiyo
S'alak
Geçmişini unutmak isteme. Geçmişin her daim seninle olsun. Mesela sınav a çalışıyorum dedin ya oradan örnek vereyim şimdi mesela bir konuda not almışsın defterine ve bir test çözerken soru ile karşılaşıp oldukça zorlanıyorsun. Eğer o aldığın not olmasa ne yaparsın? Tabii ki o aldığın nota bakıp bilgini tazeleyip o bilgiyi kullanacaksın. Geçmişinde böyle işte. Geçmişini unutursan o yaşadıklarıni bir daha yaşadığında bakman gereken bir defterin olmayacak. Geçmişini kullan. Bu kadar duygusal yaklaşma lütfen, rica ediyorum. Hayat duygusallari kolay ezer.
Haklisin hatirlaticam bunlari kendime sizin dusuncelerinizi cok begendim
Estağfirullah. Ama şu da bir gerçek ki bir musibet bin nasihattan daha hayırlıdır :)
Evet ama ben com takintili oldugum icin cogu zaman modumu dusuruyo gecmisi hatirlamak o yuzden yara almamak icin savasiyorum ama bi sekilde buluyoalr beni😅
Çünkü kapıların açık.
Dogru valla 😅
Şöyle düşün. Sen şimdi duygusal bir kadinsin. Ya güçlüsün de bir avcı için kolay bir lokmasin çok kaba tabirle. Ben de yetersiz ilgisiz ama egoist bir insan olayım. Şimdi sen duygusal olarak duygular vermeye öyle aciksin ki ben niye senden faydalanmayayim ki saf temiz miss gibi duygu sevgi ilgi her şey var sende. Ohh sınırların da yok her istediğimi soylerim yaparim. Değil mi?
Ben sey dusunuyorum karsimdaki insan neden boyle bir sey yapsin neden benden bu kadar faydalanmaya duygularimi si. kmeye calissin beni mahvetsin o da insan diyorum fazla mi iyimsey yaklasiyorum
Neden yapmasın ki? Az önce açıkladım. İnsan aç bir varlıktir. Ve ihtiyaçlar hiyerarsisinde sevgi ihtiyaci da vardır. İnsan ihtiyaç duyduğu bir şey için her türlü kurnazlığı yapmaya hazırdır. Evet sen bunu yapmazsın ben bunu yapmam belki ama insanlara sen olarak bakma ona başkası olarak bak. İnsan o hiyerarsideki sevgi ihtiyacini karşılamak için senin hazırda tuttuğun o saf ve temiz sevgiye ihtiyacı var.
Ve yoksunluk yaşayan biri her türlü şeyi yapmaya hazırdır. Bir madde bağımlısini düşün. Maddeye ulaşmak için neler yapmaz? Sevgi/ilgi ihtiyaci da tıpkı onunla eş değer
Vay be insanla boyle demek
Bundan fazlası...
Galiba yaş aldikca kendimi daha cok sevip yalnizliktan mutlu olucam bunu cok iyi anladim
Yaş aldıkça piseceksin ve olacaksın. En azından olmanı ümit ediyorum
Cok tesekkuler tavsiyeler icin
Estağfirullah
Vaktin var mı?
Ne icin
Sohbete ihtiyaç duyuyorum da biraz, eminim ki sen de duyuyorsundur?
Evet
Teklifimi geri cevirmeme nezaketi gösterdiğin için minnettarım 🙏
Sorunda bu affetmiyorum.. Hatalarım ile yaşıyorum ki tekrarı olmasın.
Ama affetmezsen kendine kizmaz misin her gun
Zamanla tecrübe edince edince anlıyorsun hayatı