Bazı zamanlar ailemizden destek almak isteriz. Kimi zaman ise kendi işimizi kendimiz halletmeyi. Peki sizin karşılaştığınız durum neydi?

Bazı zamanlar ailemizden destek almak isteriz. Kimi zaman ise kendi işimizi kendimiz halletmeyi. Peki sizin karşılaştığınız durum neydi?

Benim abim babam da destek verir aslında anne de verir ama mesela para veriliyor ve ailece kullanmak nasip oluyor diyorum ya herşeyde bir hayır vardır neden çünkü abim çok fazla olan telefon faturasını ödüyor aslında oda garip neden o kadar geliyor çünkü abimin evinde internet olduğu için kullanmıyorum sadece annem birileriyle konuşuyor tanıdık bu kadar sonra bana kulaklıklar alır kılıf aldı geçen sene galiba bir şey sipariş ettirdim aldı abimin hakkı ödenmez tabiki hepsinin ama abim de saolsun yapıyor mesela kulaklık iyi çıkmadı yeni kulaklık aldı 2 yıl olacak galiba hala ikisi çalışıyor ondan önceki koptu falan saysan çok kulaklık aldı kablolu babam dedi sana kulaklık alalım ben istemedim çünkü o kulaklık kablosuz telefona uymuyor
Hayır, hiç olmadı. Babam sağ olsun ve eşimin ailesi de bu konularda çok hassas asla başkalarına muhtaç olmamıza müsaade etmezler. Daima her koşulda birbirimize iyi ve kötü günde destek olmuşuzdur.
Oldu diyeyim fazla uzatmadan kapatayım konuyu 😊
Rica ederimm🍀
Cevap
11Cevap
Evet zaten bir kere bile destek görmedim ve artık aile demiyorum onlara. sildim.
Zor anında güçlü değilsen ailen bile gün gelir onu yüzüne vurur.. en zor gününde bile dim dik ayakta olmasını öğrenmen lazım
Hiç olmadı ailem iyi veya kötü her anımda yanımda desteklerini verdiler sevgiyle büyüten aileme sonsuz şükranlarımı sunuyorum ☺️❤️
Hepsi sağ olsun, geri planda durmadılar hiç bir zaman.
En zor anlarimin hepsi zaten ailemin sebep oldukları anlar 🥲 kendileri sorun çikarmasa gayet depresyonsuz hayat yasicam ama izin vermiyorlar sağlikli olmama
Çoğu zaman oldu ama şöyle bir şey var aileler ile her konuda zaten konuşulmaz
Daha zor zaman olmadı çok şükür ama normal zamanda evet oluyor
Anlatınca genelde tersliyolar. Aşırı ğzen durum da o oluyo zaten.
Evet öyle zamanlar oldu maalesef. Her zaman yanımızda herkesi bulamadık. Ama sorun değil. Allah bana yeter.☝️🩷❤️🧡💛💚🩵💙💜
Aile mi, O nası bişey, Bizimkiler hiç var olmadı ki 😂
Defalarca kez.
Hayır olmadı canım ailem
Oldu tabi onlar olmasa halim duman😃
Hep yanımda oldular 🙏
Hayır, ailem hep yanımda arkamdadır..
Evet oldu
Çok …
Evet oldu
Olmadi.
Çok defa oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?