Kızlar veya erkekler acil bakabilir miii?

Ben 3 günlüğüne satış yaptım ve oradaki bir çocukla flört ediyorduk bakisiyorduk benimle konuşmak için hallere girdi laf atıp ikimizde atisiyorduk , komik oluyordu neyse 3. gun yani son gün çalışanlar beni iftara davet etti bende çocuğa sordum (sence kalayım mi bilmiyorum dedim ) kal istersen dedi. Kaldım. Yemek saatinde kalabaliktik onun yani boştu oraya oturdum yedik yemeklerimizi ben üstümü değiştirmeye gittim, çıktım. Herkese görüşürüz tanıdıgima çok sevindim dedim , arkamdan dahi gelmedi oysa beklemistim inst, numaramı ister diye düşündüm istemedi gelmedi acaba kalabalık olduğu için diye gelmedi , ama bir seyelr uydurabilirdi ben kapıdan çıkmadan bile koşa koşa gelebilirdi? Çok üzüldüm çok. Biz konuşurken ara ara buraya uğra gel tamam mı demişti bana oysa. cok detay var ama anlatmaya gerek yok yanımda ki reyonları çok duzeltiyordu düzeltirken birbirimizi taniyorduk nerede oturduğunu dahi biliyorum! Neden kızlar böyle yaptı sizce? Diyorum ki ansızın markete bir şey almaya gitsem (2-3 hafta sonra yani) görmezden gelsem onu? Kurban bayraminda 1 buçuk ay sonra bir daha gidicem satış için 3 gün yine, napsam sizce? Neden böyle yaptı?

Kızlar veya erkekler acil bakabilir miii?