Aile & Toplum Hiç burada birisiyle sesli konuştunuz mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nereliydi? Güncellemeler+1 yıl Nereli diye de sordum farkındaysanız a. yav cevap yazmak zor degil yaMaksat sohbet muhabbet Hiç burada birisiyle sesli konuştunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Seslide konuştum, telefon numarasını alıpta konuştum ve buluşupta konuştum. 0 0 Yorumla
dmrrosmnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl oldu hala konuşuyoruz dert ortağı gibi bir şeyiz diyebilirim 0 1 Yorumla dmrrosmnn +1 yıl İstanbul Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok konuştuğum oldu kimi ile uzun yıllar kimi ile günübirlik 0 1 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl 4 tanesi İstanbul 2 Yalova Ankara Erzurum hatırladığım bunlar Yorumla
kinkguy Takip Et Yoda Yaş: 53 +1 yıl Ohoo bir sürü sesli konusmyi birak buluştuk 8 yil konustugum oldu 0 0 Yorumla
revolve-34 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl konustum nerelı oldunu napcaksın senmısın dıe dusunuyorsun 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bizzat yüz yüze konuştuk, sesli ne 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nereliydi peki o şansli kişi hayret 🤔 Yorumla Oluştur +1 yıl İstanbul elbette, başka şehirlerde olsak mümkün olmazdı Yorumla Soran +1 yıl Neden olmazdi cunku istanbuldasin anladim 👍🏻 Yorumla Oluştur +1 yıl Sen nerdesin? Yorumla Soran +1 yıl Eskişehir Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. çok eski üye değilim ama evet bir kaç kez konuştum 0 1 Yorumla Barmecide +1 yıl Ankara , konya İstanbul Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 747 cevap paylaştı. Konuşuyorum hayla numarasını bile aldım😅 0 1 Yorumla ynkmert +1 yıl Mardin😬 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Buluşup görüştüm. Ne seslisi. 😀 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Evet konuştum 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Çok önceden konuştum hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sayisiz 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Seslide konuştum, telefon numarasını alıpta konuştum ve buluşupta konuştum.
oldu hala konuşuyoruz dert ortağı gibi bir şeyiz diyebilirim
İstanbul
Çok konuştuğum oldu kimi ile uzun yıllar kimi ile günübirlik
4 tanesi İstanbul 2 Yalova Ankara Erzurum hatırladığım bunlar
Ohoo bir sürü sesli konusmyi birak buluştuk 8 yil konustugum oldu
konustum nerelı oldunu napcaksın senmısın dıe dusunuyorsun
Bizzat yüz yüze konuştuk, sesli ne
Nereliydi peki o şansli kişi hayret 🤔
İstanbul elbette, başka şehirlerde olsak mümkün olmazdı
Neden olmazdi cunku istanbuldasin anladim 👍🏻
Sen nerdesin?
Eskişehir