AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
p*rno gibi seks yapamıyorsundur
Fiziğin kötüdür
Yüzün çirkindir
Senle tahrik olmuyordur
Anal seks seviyordur
Grup seviyordur
Altta 500 tane sebep yatar ve ordaki hiç bir şeyi senle yaşayamıyordur.
Onun hayalini kuramadigi bir güzellik vücut sahibiyim arzuluyum herşeyi yaptık hatta yapmak istediklerimi yaptırmıyor günah ve hijyen için diyor ben onun isteklerini bulmak için kendim istiyorum dedim belki çekiniyor utanıyor diye ama yok yani o kdr çaba sonuç p*rno
Geçmiş olsun
sorun anlaşıldı ayıp günah diye konuya bakması. bir erkek evliyse ayıp günah demeden eşinin zevk aldığı her şeyi yapmalı ama yapmıyorsa ondan ne dağ olur ne kasaba. ya katlanacaksın ya ayrılacaksın ya aldatacaksın başka çaren yok çünkü o seni o filmlerle aldatıyor ve fırsatını bulsun başka birisiyle de aldatır. çünkü bu zihniyetteki dinci kişiler eşine gelince haram günah dışarıdakine gelince serbest diye her haltı yer ve gariptir ki gay ve travestilere bile sapkınlıkları için giderler.
Denemeden mi evlendin :)
adamın gücü yok muhtemelen ve senin karşımda çaresiz hissettiği için kaçıyor olabilir
yeteri kadar tatmin olmuyordur
farklı şeyler bakıyordur
bilgi ediniyordur,
fantezi öğreniyordur
falan falan sebep çok
O kesinlikle kimseyle mutlu olamaz p*rno bırakması sart p*rno haz hiç bir sekste yok
Seninle ilgili degil
Nasıl biraktiracam peki ne ypmam gerek ne demem gerek
Onun istemesi şart
p*rno izlemeyi bırakacak
Sadece p*rno yetmez
Seks içerikli şeyleri seyretmek okumak yokkkk
6 ay en az
Bol bol seviseceksinjZ giriş olmasi sart değil
Gerçek sekse alisacak ilk başta zor olur
Meyvesini yersin
Sağol da adam sevişmeyi bilmiyor direk konuya giriyor durdurulamiyor ki en fazla 1 dk sevisme
Uzun uzun ikna et
Zevk almıyor o
Zevk alacak
Evin internetine fitre köydür
Şifreli ona verme sitelere girmesi
Yavaş yavaş ögrenir
Sen masterbasyon yap ona
Baslangicta
Ztn öyle yakaladım onu güvenli arama aktif ti.
dün gece aktif değildi baktım şüphelendim geçmiş silinmiş güvenli aramayı kapatmış ve bugün tekrar güvenli aramayı aç miş.
Son kötü biter birakmasi lazım belki terapi
Nasıl tanistin hep mi boyleydi
Evliliğimin 2. Haftasında ilk yakaladim nişanlı ve sevgili dönemi bir şey görmedim
Ciddi bir iş onun mutluluğu icin
Günah olan bir şey olamaz aranızda
Oral dahil
fantezi olarak izliyor olabilir tatmin problemi vardır ondan olabilir bunlar hep sebep
Yani karısına bağlı şimdindemek ki yetmiyor karısı veya alışkınsa bağımlıysa öyle izler
boyle erkekler ramamen maldır altaldir bana göre ya da ruh hastasi ya da elindeknin kiymetini bilmiuordur
guzel ya da fıizigin yerinde degildir ya da tatmin Edemiyor olabilirsin belkide
Site film ne? Açık film mi izliiyor?
Üyelik yeni yayinlamiyor yazdığımı o yüzden farklı yol özledim. p*rno izliyor yakaladım
Sürekli mi izliyor?
3 yıl içinde 2 . Kez yakaladım yakaladığım bu kdr dahasını bilemiyorum
yani demekki doymuyor
Karısından tatmin olamıyodur
Site flm ne lan
Bekarlıktan kalan alışkanlıktır
vermezsen tabi izler.
Ne diyon sen gulüüüümmm?
Esini mi yakaladin yoksaa
2 oldu yakaladım neden diye sorduğumda şeytana uydum diyor
Kapali bi bayanmisin sen?
Şeytan kapalı yani onun cevabı savunmasından benim kapalı olduğumu mu vurguluyacan
Evt kapaliyim ama evde bam başkayım
Cevabi vermissin zaten acaba bakimsiz donemlerin mi oluyo diye oyle sormak istedim, yeterince tatmin olmuyo mu senle?
Kendinden geciyo olsa hisseder görürüm. Düşün ben sırf eşimi eksik bırakmamak için doğuma giderken de iliski yaşadım doğum sonrası ilk hafta acıma rağmen ayakta bakımlı ve özenli giyindim pijama takım giymedim . şu an uzakta olması mı etkiledi yoksa sıkıldımı bilmiyorum kafam almıyor
Uzakta mi yasiyo senden yasin kac
3 haftadır ayrıyız bugün gelicek ama eve almama taraftarıyım ,27
Etmiyorum gelince büyük olay için konumuz ben değilim
Ne adil ki kadın erkek açısından ztn. Bu adil olsaydı keşke
Evet uzuldum senin adina boyle arzudolu bi kadinin kuruyup gitmesi yazik, boyle hodukler sizi haketmiyo
Haketmiyor biliyorum ztn artık hakedecek biri olmasi için çok geç kaldı terkedicem olup bitecek ytr
Kullanmadığım kostüm kalmadı konu kalmadı eşime ztn bacım oluyorum ben eşim fazlasıyla memnun benden hatta onu haketmedigimi dile getiriyor kendisi. p*rno izleme sorunu belki de sevişememeye bağlı olabilirmi
Olabilir biliyomusun
Sevisme yok direk konuya giriyor vekit kaybetmiyelim diyor ben istiyorum hiç yoksa yarım saat sevişmek kıvam almak ama onun için ilişki sadece gir çık.
Oluyorum ama farkli oluyor o şekil istediğim yere çıkamıyorum
Zirveye cikamadigini esin anliyo mu
Orgazm olduğumu fark ediyor ztn sonra daha ne istiyorsun diyor oysa benim isteğim farklı bunu defalarca dile getiriyorum hersefeinde TM diyor ama yok birsey. Eskiden orgazm taklidi yapıyordum şu an yapmıyorum açık açık söylüyorum bazen iş üstündeyken onu yönetiyorum ona da kızıyor oysa benim yoneltmemem gerek onun yapmasi gerek bunu anlamıyor işte bende mecbur kalıyorum söylemeye sakince dedim olmadı şu an da kırarak inciterek şekilde söylüyorum olmuyor
O seni cok aktif goruyo olabilir ve bundan dolayi kendini geri plana cekip seks yapacagima kafam rahat mastürbasyon yaparim diyor olabilir bi sonraki seksinizde kontrolu ona birak tamamen sana hakim olsun denemek istedign bise var mı diye sor
Olabilir bu çünkü bana doyumsuz diyor her gün her gün olmaz diyor sen istems diyor ben istemek istiyorum ben başlatmak istiyorum aslında galiba beni isteksiz görmek istiyor
Evet sen cok aktifsin erkek aktif olur, erkek kendini seksin patronu hissetmezse geri cekebilir kontrolu ona birak bi de bu sekilde dene duzelmezse tekrardan konusabilirz umarim ise yarar ozel mesajim acik, sana faydali olmak isterim bu yorum uzerinden de konusabiliriz duzelme olup olmadiginu☺️
Çok sağol her şey için rahatladım azda olsa. Ama öfkem dinmiyor midem bulaniyor şu an eşimden ve ben kendini bilen tanışan biriyim ben yapamiycam bunla. İlki hata ikinci hata değil göz ardı etmek vazgeçmek düşünmemek hata bir kere olur benim tabiatımda.
Nasil olcakki bosancan mi ozaman
Evt olmuyor bundan sonrası hastalık olur benim için şüphe bitirir beni en sağlıklisi ayrılmak
Kac cocuk var
1 buçuk yaşında kızım bir tane
Peki calisiyon mu kizina ne olcak
Ailem var çalışırım da millet eylemem kimseye güveniyorum kendime zorundayım da anne yım yapamama lüksüm yok
seninle yapmıyor mu?
Haram tatlı geliyor
Tatlı geliyor sonra pişman oluyor Kur'an'a el basmalar falan hopp sonra yine aynı
Neden izlemesinki
Evli ya ondan olabilirmi
Evli olsun belki yeni şeyler görüp denemek isteyecek
Herşeyi yaşattım bı kalan şey onun sikilmesi başka bı bok kalmadı o kdar ugras tim onun istekleri için ama neden yani aklım almıyor
Hımmm o zaman haklısın yani belkide alışkanlık vardır izlemeden duramıyordur
kocan açık film izliyor ölemi?
Evt neden izler ki bı problem olmadığı halde
20 farkklı sebebi var monotonluk bağımlılık bi sürü sey
hiç bi sorun olmadığından emin misin?
Sorun varsa benim le alakalı olması imkansız o kadar eminim.
onunla ilgili bu bir bağımlılık maalesef gördüğü seyleri deniyor mu
Hangi tür izlediğini görmedim. Ters ilişki istedi bı ara oldu ve pişman oldu daha olmiyacak dedi
maalesef bağımlı ve devam edecek
izlemeye devam edecek o
ama sunu yapabilirsin mesala
onu bağımlılıktan kurtarabilirsin
gittin mi sakın bunun için adamı terk etme
Terkedicem oluru yok düzelmez bu ben binde bir rastlanır kadınken onun pasifligi bitirdi beni
sana ne yapacağını anlatayım
Anlat bakalım
bi kere kesinlikle yasaklamıyacaksın karsına cağır serbestsin de
bu durumu kişilestirme senle hiç bi alakası yok cünkü
benzer bir seyi kendisine yasatacaksın
Nasıl yani
E fantezi. Bende izliyorum ve Yasim 45 :)
Alışkanlık
Neden izlemesin
Evli olduğu için
Eşin mi
Niye izlemesin
Sen vermediğin için
Bana kalsa o ölür üstümde. Ondan değil yani 😂
mastürbasyon bağımlısı olabilir