Ogretmenime asik oluyorum?

18ime senenin basinda girdim lise son sınıfım ikinci dönemde geometri hocamiz degisti yerine baska bir hoca geldi (38 yasinda) adam basta ilgimi cekmemisti hic, adamin memleketi ve benim adim ayni isme sahipmis daha ilk dersimizde surekli bunu soyleyip durdu sonraki derslerde senin yerin digerlerinden farkli bende dedi ogrencilere cikolata aldirip bana veriyordu neyse sonra biz kaynastik falan ama aramizda hala bir sey yok sonra ben buna surekli soru falan soruyorum dersle ilgili numarani ver bana at sorularini sonra bakicam dedi bende kaydettim kendimi ismimin sonuna da kalp falan koydum (bende az degilim) neyse attim sorularimi cok guzel kaydetmişsin :) yazmisti bana biz bayagi kaynastik bana hocam deme falan demeye basladi demiyordum bir gun babamla ve annemle kavga edip evden ciktim aksam saatleriydi ona yazdim beni alabilir misin konum attim hicbir sey yazmadan hemen geldi oldugum yere evine goturdu beni anlattim iste olanlari sonra birlikte uyuduk ama hicbir sey yasanmadi sonraki gun okula gittik birlikte eve geldigimizde banyo yaptim bana yeni giysiler almisti onlari giydim tv izlerken bir anda yakinlastik ve iliskiye girdik kendimi cok iyi hissettim ama tuhaf da hissettiriyor bu arada daha once evlenmis bes yildir bosanmis karisindan iki cocugu var ogretmenim oldugu icin ve 38 yasinda oldugu icin kendimi kotu hissediyorum ama onu cok seviyorum o da beni cok seviyor belli o da surekli yasin cok kucuk diyip duruyor o da huzursuz belli ki ama hayatimda hissettigim en iyi duygulari hissediyorum adamla ne yapmaliyim?
Ogretmenime asik oluyorum?