Akraba ile iş yapmak nasıl bir duygudur sizce?
Güzel
Berbat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle berbat bir noktadan sonra ikisinde birinde oluşan problem diğerini de etkiler ve isler daha da sarpa sarar. Bırak akrabayı tanıdıkla bile çok iyi düşündükten sonra is yapılmalı.
Akraba ile ye iç ama alışveriş yapma demiş atalarımız.
Bunca zaman sonu hep hüsran oldu. Akrabalık ilişkinize zarar vermek istemiyorsaniz uzak durun.
denemesi bedava ben denedim ebemi gördüm ki bir kez de değil birden fazla eğer bir anlaşmazlık olursa bir de küslük olur onunla uğraşırsın bırak aç kal ama akraba ile bir işe girme bence
sakın böle bir hata yapma çünkü akraban olduğu için bazı konuları zor sölersin bide karaktersiz birine denk gelirsen çıkılmaz yola girersin tavsiye etmiyorum
Cevap
16Cevap
Bu hatayı yapmayın. Benim eşim yeğeninin ısrarıyla dükkan açtı. Onu da müdür yaptı. Konuşulduğun üstünde para harcıyor, eşimi de borca soktu. Ben çok biliyorum karışma diyor eşime. Personelin yanında saygısızlık yapıyor. Eşim biraz yumuşak biri. Bildiğin kullanıyor adamı. inşallah dükkan çalışır da eşim gurbete gitmek zorunda kalmaz. Eğer batırırsa işi ona hakkımı helal etmiyeceğim.
Çünkü hiç kimseyi dinlemiyor. Sanki yatırımı o yaptı da, kendi işini yapıyor da, biz ise durduk yere karışıyoruz. Birde mekanın sahibiyim gibi paylaşımlarda bulunuyor. İşin en berbat yanı onun annesini hem eşim, hem ben çok seviyoruz. Onunla aramız bozulsun istemem. Allah kolaylıklar versin bize ve sabır.
1. Yolculuğa çıkarken
2. İş yaparken akraba olmamalı
Karakterleriniz uyuşsa da uyuşmasa da ilişkileri zedeler. Biri diğerinden daha da ilerde olucaktır ve yaratılış gereği kıskançlık doğucaktır. zor iş
Akrabayla asla iş yapılmaz.
Hemşeri hemşeriyi gurbette sever, akraba akrabayı her yerde sever :)
Mesela ben ambulansta çalışıyorum gayet güzel zevkli :)
illa kendıne dusman edınmek ıstyorsan gıt vatan haınlerıne bulas daha ıyı
5 sene öz dayımın yanın da çalıştım 5 aylık sigortam yattığını öğrendim o günden beri samimi olamadım kendisiyle ve kimseye güvenemez oldum iş konusun da.
Ben de hep öyle diyorum yanlış anlıcak bişey yok :)
ye iç eğlen gez ama akraba ıs yapma ne olursa olsun kırk yıl sırtında tası bır gun bırak en boktan adam olursun ben onu anladım bu hayatta
Akraba ile ye iç ama asla alış veriş yapma hele kız hiç alma..
bence yapma iyi değil
Akraba-dost sakın ola..
Kesinlikle akraba ile iş yapma
Sonunda darbeyi yersen gardaş..
tavsiye edilmez dostken düşman olursunuz.
Hayırlı sonuçları olmayabilir
Yapılmamalı, sonu pişmanlık..
... oktan boncuk çıkartmaktır
Kesinlik le yanlis
karakterine bağlı
Bence akrabalarla is guc olmaz.
çok kötü
doğru değil bence.
bence yapılmamalı
Aman diyim :)
kötü cooook kötü
Iyi olmayabilir