Merhaba. evime gelen arkadasim annemin kolyesini calmis galiba cunku baska arkadaslarimin seylerinide caliyomus napmaliyim?

Bir gun bizde ev bostu bende 3 kiz arkadasimi cagirdim 1 kiz arkadasim ailesi cagirdi diye gitti diger ikiside kaldi o gun annem kolyesini cikarip gitmis koymus bir yere o gun kizlar surekli odalari gezmek istedi falan benimde aklima hic gelmedi byle birsey olabilecegi ama yanindaydım her an ama ondan sonraki gün hicbir sekilde annemin altin kolyesini bulamiyoruz annemde o arkadaslarin almis olabilirmi diyor bende gittim en yakinima sordum oda dedi x almis olabilir benim annemin parasinida caldi cunku dedi sonra nye sordum nde x almis olabilir falan dedi ben gittm kiza soyledim kibarca kiz ben almadim zaten hep yanımdaydın falan dedi hic gormedim dedi ama evi talan ediyoruz kac gundur cikmiyo hicbiryerden napicam annem arkadasinin annesine ararim falan diyo

Güncellemeler
+1 yıl
bu arada ben dun gece annemin kolyesini ruyamda kizin boynunda gordum fotograf cekmis bir sekilde anlami ne bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Xi korkutmak icin annem polise sikayet edicekmis sanirim falan dedim xte ne alaka ya falan dedi bende annem annene arar bence dedim annem cingenelik cikartir falandedi
Merhaba. evime gelen arkadasim annemin kolyesini calmis galiba cunku baska arkadaslarimin seylerinide caliyomus napmaliyim?