Kizlar hanımlar siz ne istersiniz?

44 yaşındayım 16 senelik evliyim 2 kızımız var geçmişte eşime karşı yanlışlıklar yaptım kabul.

Devlet memuruyum evim arabam var lise mezunuyum iş harici off günlerde ek iş yaptim taksi servis otobüs şoförlüğü. Hala da yaparım anlayacağınız çalışkanım kimseye muhtaç değilim

Essek gibi çalışıyorum geçmişte ki hatalarımı yapmiyorum eşim benden soğudu her şeye aşırı tepki veriyor günlerce buzhane gibi davranıyor susuyorum tamam diyorum içime atıyorum bı hobim araba sürmek ve sigara içmek arkadaşına gider doğum günü kutlar benimle dışarı çıkmaz nedeni bagiriyormusum en küçük hatama sesimin yükselmesine hiç bir şeye tahammülü yok

Yıllardır opmekte bile nazlanir ayrılmak istiyor bazen gidecek yerim yok çocuklara kıyamıyorum. Geçmiyor bitmiyor ayrılmayı düşünüyorum bazen eşimi seviyorum belkide benim ahiretimi kurtaracak bu sabır başka kadın olmadı hayatimda öncesinde de

Yatak odası hayatımız yok denecek kadar az ondan sonra yatağa girince uyandırıyordu diye bağırıyor o yatar iken bende gidiyorum sigara kokuyorsun diyor içmiyorum 5-6 saat tras olup duş alıyorum dişlerimi fircaliyorum bu defa başka sebep öne sürüyor

Kimseye muhtaç etmiyorum arabasını aldım evini aldım araba sürmeyi öğrettim.

Karışmıyorum yok

Siz ne istiyorsunuz ne yapmam gerekli bilmiyorum

Kizlar hanımlar siz ne istersiniz?