Ayrı ev tuttum ama…?

Daha öncede buraya yazmıştım ailemle sorunlarım var ayrı eve çıkmak istiyorum diye. Ben evimi 1 hafta önce tuttum ama ailem bugün öğrendi annem triplere girdi bunu millete nasıl açıklıycam kimseye bir şey diyemem herkes ne düşünür evlenmeden bu evden niye çıkıyorsun evine bir erkek gelir bir erkek gider diye başladı konuşmaya bende ne kadar iğrenç düşünüyorsun tamam kızım git dene biz arkandayız demek yerine neden bunları söylüyorsun dedim.
ayrı eve çıkma kararımı çoktan almıştım cesaretim yoktu buradaki bazı arkadaşlar sayesinde ve gidişata göre cesaretimi topladım evimi tuttum üvey babam kardeşlerim benciller hep bana hep bana kendilerinden para çıkmasın başkasından çıksın mantığındalar üzerimden geçiniyorlar bu apaçık ortada kira faturalar eve yiyecek giysi her şey üzerimde yoruldum annem bunu nasıl göremez ya nasıl susabilir tamam çık evine bunları yapma herkes başının çaresine baksın evlenene kadar bunlarımı besliyceksin demek yerine iğrenç şeyler söylüyor sonra ben ayrı eve çıkıyorum diye kendisi kırılıyor kırılan ezilen benim yıllarca 24 yaşındayım birikimim bile yok asla geri adım atmayacağım psikolojik baskılarını vicdanıma oynamalarna kanmayacağım buraya yazmamdaki amaç içimdeki huzursuzluğu rahatlatmak bana destek olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum
Ayrı ev tuttum ama…?