Aile içi ruhsal psikolojizi bozuk olan amcamın bana saldırmasıyla oldu şu an iyiyim ama uğraşıp duruyor sesimi çıkarmıyorum gidip uğraşırsam şikayet edersem hapsemi girer bana diyor ki sen benim kıyafetimi yırttın bu yüzden sen içeri girerzin diyor benim halimde bu
Darp raporumda var fotoğraflarımda var şikayetçi olursam ne olur?
Seni bu hale getiren baban bile olsa bir dakika bekleme insanların da bir sabretme süresi vardır ve hiç anlamazsın her şey bir anda gelişir ve patlar sonra hatırlamazsın.
Gözlüklü birine vurması, direk hapis cezası geçmiş olsun, ama suçun başlangıcıda önemli, tahrik veya başlangıcı senin yapmanda olabilir seni suçlu ilan edilmen için
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üstüme geliyor ağzıma açmıyorum yüzüme bak diyor hakaret ediyor
Hasta zaten daha önce karakola şikayet etti beni ben ona elektrik yolluyor elleri ayakları buz kesiyormuş ben ajan olarak ses kaydını alıp İstihbarata veriyormuşum
Ya şikayetçi olmadım ama hastanede dediler bir şey olursa karakola gidin söyleyin onlar darp raporunu bulur biz kayda geçtik dedi şu an iyiyim ama iyileştim ama yine uğraşıp duruyor
Psikiyatrist servisinde yattı 45 gün ben ona elektrik yolluyorum elleri ayakları buz kesiyormuş ses kaydını alıp istihbarata veriyormuşum karakoldan çağırdılar güldüler normalde çağırmazdık rahatsız olduğu belli beyefendinin dedi
Hasta zaten daha önce karakola şikayet etti beni ben ona elektrik yolluyor elleri ayakları buz kesiyormuş ben ajan olarak ses kaydını alıp İstihbarata veriyormuşum
Ya şikayetçi olmadım ama hastanede dediler bir şey olursa karakola gidin söyleyin onlar darp raporunu bulur biz kayda geçtik dedi şu an iyiyim ama iyileştim ama yine uğraşıp duruyor