Ailem psikopat sorunlu insanlar.
Evden gidip aileme haber vermeden başka şehirde yatılı işe giricem ama telefon numaramı değiştirmek zorundayım.
İlk önce iş bulmam lazım sonra oraya gidene kadar telimi değiştirmem lazım ailemin bana ulaşamaması için.
Ama iş için beni arayacaklar nasıl ulaşacaklar?
Ne yapiyim ya.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hattını değişirsen ulaşamazlar
Ciddi mi. Ama iş yerinden ulaşabilirler mi?
Çalışacağın yeri söylemezsen bilmezlerse ulaşamazlar
Hayır hayır iş yerindekiler bana ulaşamaz yani farklı hatla tekrar ararsam hattımı değiştirdim mi desem?
Yeni aldığın hatla ara numaramı değiştim de
Hımm mantıklı ya. İşe yarar sağol.
Ailene söyle işim uzakta ayrı eve çıkıcam diye iş bahanesiyle bişey diyemezler kaçarsan stres olursun
Bilemiyorum görüşmek istemiyorum onlarla artık.
Kaç yaşındasın
29
O yaşta aile çekilir mi bee
Çekilmez tabi. Özgüvenim yükseldi şu an ondan gidecek cesaretim var. Önceden yoktu gidemedim:)
Kanka bana da yol göstersene bende aynı durumdayım daha okulun bitmesine 2 sene var arabamı alıp hemen ayrı eve çıkmak istiyorum başka şehirde iş bulsam falan gidebilir miyim ya güzellikle olsun istiyorum kaçma falan psikolojimin kaldırabileceği bir şey değil
Tamam. Şimdi bakalım bi. Okulunu bitirmek istiyor musun? Yoksa başka şehirde çalışmak mı istiyon?
Okulumu bitirip okuduğum alanda başka şehirde iş bulup ayrı evime çıkmak istiyorum kendi şehrim de olur da keyfi çıkarmazlar gibi
Tamam niye bulamayasın. Söyleyeceksin başka şehirde iş buldum diye bana dediğin gibi. Kim tutabilir?
Kanka bu sefer de yok gitmiyorsun falan derler diye korkuyorum seninkiler demez belki ya da orada kira verceksin masrafın olcak burada daha aza çalışsan da aynı falan derler engel olurlar diye korkuyorum
Desinler. Sen gitmek istersen durduramaz kimse bunu bil.
İzin alma onlardan, haber ver çık git.
O zamanda gelirler döve söve götürürler
Yaşın kaç? 18 den büyüksün. Polis çağırırsın. Bu kadar korkma. Psikolojini 2 seneye güçlendirirsin.
21 yaşındayım o zamana 26 falan olurum herhalde ama ben kaçmayla falan değil de onların onayıyla olsun istiyorum hayat ya belli mi olur belki işim iyi diye uzak bir yer olursa çık zorlanma derler
Kendin buldun çaresini işte:)
Yinede yollamazlar diye korkuyorum arada bilmiyorum ya inşallah hallolur her şey sen ne yaptın ne yapıcaksın
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!