Aile & Toplum Sahur yapmadığı halde benim gibi uyumayan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ramazanda geç uyumak kural gibi sanki 😀 Güncellemeler+1 yıl Guncelll Sahur yapmadığı halde benim gibi uyumayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ezgiiasln Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Uyku düzenim bozuldu evet berbat bir durum gündüz de sürekli uyukluyorum 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi gelen yoruma menemen tavsiye edicem dedim kendime sahurda menemen gömün menemen candır 😀 Yorumla ezgiiasln +1 yıl Ahahaha gündüz canım çekmişti zaten aklıma girdin bak Yorumla Soran +1 yıl bende bir şey itiraf edicem şimdi sıkı dur 😀 normalde sahur yapmiyorum ama dolapta menemen var aklim onda bugün ☺️ Yorumla ezgiiasln +1 yıl Afiyet olsun o halde 😅 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Ben bir şey yaptım ☺️ Yorumla ezgiiasln +1 yıl Ne yaptın 👀 Yorumla Soran +1 yıl Fark etmedin mi bildirim mi gelmedi :( Yorumla Soran +1 yıl Kabul etmemiştim hala ama :( Yorumla Soran +1 yıl Xperim yetmiyor yazmaya ilk sen yazarsan parazit yaparım ardına ☺️ Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. bnde yapmam kiama oruç tutarım 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Bende tutuyorum ama sahur yapmam Yorumla S93S94 +1 yıl bmde aynıyımçay içerim sy içerim Yorumla Soran +1 yıl Bir deyler yiyince insanın midesi ağrıyor sanki Yorumla S93S94 +1 yıl doluyorumacsyip Yorumla S93S94 +1 yıl boykg kaç Yorumla Soran +1 yıl 1.78 boy 80 kilo neden bro Yorumla S93S94 +1 yıl bn sanki biraz kilo werdm Yorumla Soran +1 yıl Kilo vermek her daim iyidir sağlıklıdır Yorumla S93S94 +1 yıl keşkee Yorumla Soran +1 yıl İstek attım bro Yorumla S93S94 +1 yıl oks tm Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. O ben işte. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çoğu kişi böyle artık Yorumla
Muggllleee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben hep geç uyuyorum alışkanlık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hep geç uyuma bu güzelliğin bozulur uyku önemli 😉 Yorumla
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sahur yapar namaz kilar uyurum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Allah kabul etsin namaz yok Allah af etsin :( Yorumla Samurai1251 +1 yıl İnsallah başlarsın. En uzun yolculuklar bile tek bir adımla başlar. Yorumla Soran +1 yıl Arada kılıyorum ama süreklilik olmuyor birde bazı günahlardan sonra utanıyorum ibadet etmeye el açmaya :( Yorumla Samurai1251 +1 yıl Ümitsiz olmamalıyız. Mümin ümit ve korku arasında olmalıdır. Tek bir kişi cennete girecek diye haber olsa o kişi ben miyim diye ümitli olmalıdır. Tek bir kişi cehenneme girecek bir diye haber olsa o kişi aaba ben miyim diye korku içinde olmalıdır. Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor be dostum olmuyor :( önceden ibadeti aksatmazdkm ama sonra ne olduysa uzaklaştım hep Yorumla Samurai1251 +1 yıl Bence bi başla gerisi gelir. Ama namaz disinda da dikkat et yaradanin emirlerine. Mesela bi kız görünce ilk bakıştan sonra kafanı çevir. Yorumla Soran +1 yıl İnşallah brom eyvallah sağol Yorumla Samurai1251 +1 yıl Insallah🤲 Yorumla
Sedefimsii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evet bir bey daha var sizin gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Selam soyleyin 😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bide alıştık uyku da gelmiyor 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Evet o da var ama sabah mesaide kötü oluyor calisanlar için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl Alakasız olacak ama doğulu musunuz 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yes Yorumla Soran +1 yıl Nicktwn belli oluyor 😀 Yorumla Soran +1 yıl İsminiz buysa anlamıni yansıtıyorsaniz sıkıntı birazcık 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimine bahar kimine kış kim olduğuna bağlı Yorumla Soran +1 yıl Vayyy ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Eklesem kış mi bahar mi gorsem desem olar mi ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seçilmem seçerim 😜 Yorumla Soran +1 yıl Buda mi gol 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Seçersen artık 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Secilmedik mi elendik mi acun bey 😀 Yorumla Soran +1 yıl Acun bey karar verdiniz mi 😀 Yorumla Soran +1 yıl Acun. bey ağaç ettiniz ama bizi 😃 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Birazdan uyuyacağım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sabah oldu sayılır zaten Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. İsteyiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah kolaylık versin bende vardiyalı calisiuorum ama şu an izindeyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uyku düzenim bozuldu evet berbat bir durum gündüz de sürekli uyukluyorum
Şimdi gelen yoruma menemen tavsiye edicem dedim kendime sahurda menemen gömün menemen candır 😀
Ahahaha gündüz canım çekmişti zaten aklıma girdin bak
bende bir şey itiraf edicem şimdi sıkı dur 😀 normalde sahur yapmiyorum ama dolapta menemen var aklim onda bugün ☺️
Afiyet olsun o halde 😅
Teşekkürler ☺️
Ben bir şey yaptım ☺️
Ne yaptın 👀
Fark etmedin mi bildirim mi gelmedi :(
Kabul etmemiştim hala ama :(
Xperim yetmiyor yazmaya ilk sen yazarsan parazit yaparım ardına ☺️
bnde yapmam ki
ama oruç tutarım
Bende tutuyorum ama sahur yapmam
bmde aynıyım
çay içerim sy içerim
Bir deyler yiyince insanın midesi ağrıyor sanki
doluyorum
acsyip
boykg kaç
1.78 boy 80 kilo neden bro
bn sanki biraz kilo werdm
Kilo vermek her daim iyidir sağlıklıdır
keşkee
İstek attım bro
oks tm
O ben işte.
Çoğu kişi böyle artık
Ben hep geç uyuyorum alışkanlık
Hep geç uyuma bu güzelliğin bozulur uyku önemli 😉
Sahur yapar namaz kilar uyurum
Allah kabul etsin namaz yok Allah af etsin :(
İnsallah başlarsın. En uzun yolculuklar bile tek bir adımla başlar.
Arada kılıyorum ama süreklilik olmuyor birde bazı günahlardan sonra utanıyorum ibadet etmeye el açmaya :(
Ümitsiz olmamalıyız. Mümin ümit ve korku arasında olmalıdır. Tek bir kişi cennete girecek diye haber olsa o kişi ben miyim diye ümitli olmalıdır. Tek bir kişi cehenneme girecek bir diye haber olsa o kişi aaba ben miyim diye korku içinde olmalıdır.
Olmuyor be dostum olmuyor :( önceden ibadeti aksatmazdkm ama sonra ne olduysa uzaklaştım hep
Bence bi başla gerisi gelir. Ama namaz disinda da dikkat et yaradanin emirlerine. Mesela bi kız görünce ilk bakıştan sonra kafanı çevir.
İnşallah brom eyvallah sağol
Insallah🤲
Evet bir bey daha var sizin gibi
Selam soyleyin 😀
Bide alıştık uyku da gelmiyor
Evet o da var ama sabah mesaide kötü oluyor calisanlar için
Kesinlikle
Alakasız olacak ama doğulu musunuz 🤔
Yes
Nicktwn belli oluyor 😀
İsminiz buysa anlamıni yansıtıyorsaniz sıkıntı birazcık 😀
Kimine bahar kimine kış kim olduğuna bağlı