Herkes; çok sertler, yere düşsen el uzatmazlar, kandırırlar gibi şeyler diyorlar. Ankara 'da üniversite okunmaz mı şimdi, kararsızım. Peki sizce Ankara insanı nasıldır, üniversite okunacak bir şehir mi?

Herkes; çok sertler, yere düşsen el uzatmazlar, kandırırlar gibi şeyler diyorlar. Ankara 'da üniversite okunmaz mı şimdi, kararsızım. Peki sizce Ankara insanı nasıldır, üniversite okunacak bir şehir mi?

Ankara 'ya çok gidip geldim. İnsanı ile hiçbir zaman problem yaşamadım. Ama çoğu memur ve emekçi insanlardan oluşuyor. İyisi de vardır, kötüsü de. Her yer için geçerli. Ama kafa dengi birilerini bulursan, çok eğlenirsin. Ankara insanının eğlenceli tarafı güzeldir.
Her çeşit insanın barındığı bir yerdir.
Ankaralı'dan çok Çorumlu, Yozgatlı, Çankırılı, Kırşehirli ve Kırıkkaleli vardır.
Çayyolu, Çukurambar, Oran, Bahçeli, Esat, Kavaklıdere, Batıkent, Eryaman gibi semtlerinde genellikle "Elit" diye tabir edilen insanları oturur.
Yenidoğan, Saraycık, Hıdırlıktepe gibi yerler ise "Getto" diye tabir edilen, genelinin toplumdan soyutlandığı ve suç oranlarının yüksek olduğu bölgelerdir.
Üniversiteye gelince; Türkiye'nin en iyi üniversitelerinin bulunduğu bir ildir Ankara .
ODTÜ, Hacettepe, Bilkent gibi köklü ve kaliteli eğitim yuvaları mevcuttur.
Rica ederim, başarılar 🦋
Klasik Türk insanı işte Ankaralıların geneli, kimisi aşırı yardımsever düşmeden bile elini uzatır, kimisinin de gözünün önünde ölsen umurunda olmaz
Ankara gibisi var mı be? Kesinlikle ilk tercihlerin hepsi Ankara olsun pişman olursan yüzüme tükür sıççççç
Yaşadım çok bulundum çok anılar bambaşka bi yer kesinlikle yaz kızım sen bakma öbürlerinin dediklerine. Aşık olacaksın oraya
Saçımı değil her yerimi parçala istersen. Kötü mötü değil kızım ne kötüsü
Rica ederim
Eskişehir falan yazma bildiğin köy gibi bi yer orası. 2 saatte tüm Eskişehiri bitirirsin. Zamanla sıkılırsın orada
Bakma onlara sen sürü psikolojisi başka bişey değil. Dediğimi yap sen ciddiyim
Güven oğlum
Kaç puan aldın
Tamam ablam gülüm. Gel Angaraya seni şöyle Aspavaya götüreyim duymuşsundur garnını doyuralım la gardaş sonra okula kaydını yaptırırsın cjjcjfnf
Ne zaman sınav ve ne zaman açıklanma tarihi
Bişey kalmamış hanım abla. İyi çalıştın mı sınava
Olmaz. Sınav öncesi gün pencere açık yatma soğuk yeme önemli olan o
Yok kız sıkılmıyorum. Sonuç noldu MSÜde? Hadi kız yaparsın sen
Canım doymayayım mı? Anlamadım. Olsun bırak nazar boncuğu
Rica ederim la
La Ankara 'ya gelsem mi diye düşünüyordu da , bakalım Ankara seni alacak mı, Ankara dakin devlet universitere girebilmek lazım insanda harbi dubur olmasi gerekli
Cevap
51Cevap
Değişir kişiye göre her insan aynı değildir. Ankara da yaşıyorum ama insanı pek iyi değil maalesef.
Bende bir soru sormak istiyorum anlaralı arkadaslara balıkesirliyim, ankaradan geçerken gazi gölbaşı yazısı gördüm orası nezaman gazi ismi aldı ve neden öyle deniyor yazının asılı oldugu büyük bi tabela var karsıdan görünüyo
Heryerde iyi de var kötü de var, şehir olarak sıkıcı bir şehirdir.
Memleket ayrımı yapmayı seven biri değilim.. İnsanları öyle değerlendirmek istemiyorum ama Ankara’nın insanı gerçekten bir tuhaf..
Ankaralı olarak söylüyorum. Yani semnt olarak durum değişiyor. Genel merkezde okuyacaksan Çankaya bölgesinde olursun ve sıkıntı çekmezsin.
Tanıdığım Ankara insanları;Dürüst, korumacı, yardımseverfi vs. Üniversite okunacak bir şehir en basitinden.
lubunyası da çok delikanlısı da, semtten semte değişir, genel olarak anadolu insanıdır, pek zararları dokunmaz.
ben Ankara 'da iki sene yaşadım. Öncesinde İstanbul'da'ydım. Ankara 'dan sonra İstanbul'u hiç aramaz oldum.
Ankara güzeldir üni okunacak unidir hiç kimseyi dinleme git oku Ankara 'da okunur.
Biraz kabadır. Ama ben çok kibarım ve tatlıyım 😋😆
Ruhsuz betomerler. İyi insanlarda var ama deniz havasını görmedikleri için kaos severler
Ankara da yaşıyorum iyidir güzeldir ama arada çıkıyor değişik tipler
Üniversite okumak için güzel ama diğerleri de pek yalan olduğu söylenemez insanı soğuktur
Ankara insanı şöyle böyle diyenlere göre mi karar vereceksin orada okuyup okumayacağına iyiymiş
İnsanı için bir şey diyemem ama okunur güzel bir şehir...
Kiminle iyi anlaştıysam Ankara 'da yaşıyor olurdu.
Güzel iyi üniversiteler var ama eskisehir daha iyidir
Şehre göre karar vermek saçma olur. Karaktere göre değişir.
Ankara güzel bir şehir öğrenci içinde gayet iyi çekinmeden gel
O şeyleri diyenlerin, Ankaralılar tarafından kalbi kırılmıştır ondan dolayı öyle diyorlardır.
Lan yavrum bu Ankara'ya has bişey değilki. gittiğin her memlekette bunu göreceksin zaten. Bu şekilde şehir seçemezsin maalesef
Ankara’da üniversite okunur ama Ankara insanını boş ver.
Sıkıcı kasvetli bir şehir. Puanım 10 üzerinden 1.
Ankaralı erkek nasıldır?
valla genelini bilmem birini bilyok ben de de, bakayım uyuyor mu dedm
İnsanımız merttir yardım severdir sen bakma onu diyenlere çok da pahalı bir şehir değil gönül rahatlığıyla gelip okuyabilirsin
Ben Ankaradayım ama ankaralı değilim yardımcı olurum sana
İyidir. Ankara şöyle bir memleket yakın arkadaşlar orada oturur ama sana uzak olur
Me alaka ya onlar çankırı çorum yozgatlıdır Ankara'da ankaralıya denk gel önce
Ne okumak istediğini de söyleseydin
Kızlarını ssverim iyidir
Bunu diyenler pek uğramamışlar Ankara'ya galiba 😂
Hepsi zengin oluyor genelde
Ankara’yı mı satın alacaksın?
@Saddov bazısı vardır Adamdır🥂
@Saddov Saddov deyince de akla adam gelir. D
@TayyarRA eyidir
Adam olani var olmiyani var
bilmiyorum biraz sert olur
Ankara 'nın insanı mert olur soğuğu sert olur