Benim gibi birisi var mı?

24 yaşındayım ve hiç arkadaşım yok. Olmamasının sebebi depresyon ve yalnız kalma isteği. Önceden çok fazla arkadaşım vardı (Okul hayatı boyunca) daha sonra ne olduysa hepsinden soğdum. Lise mezunuyum (meslek lisesi ) hayallerim var. Karışık anlatacağım çünkü içimi dökmek istiyorum.. Küçüklükten bu yana hiç dışarı çıkmadım sosyal aktivite denemedim ama hepsini yapmayı çok istiyorum. Maraş'ta doğup büyüdüm, depremden sonra tamamen 1 yıl yalnız geçirdim. (Söylememin sebebi insanlarla iletişim kurmayı bilmiyorum ve yalnız başıma hiç bir şey yapmak istemiyorum ) Şimdi birisi olsun ve arkadaşım olsun istiyorum. Birlikte ders çalışmak zayıflamak (98 kiloyum) bana her şeyi öğretsin ya da birlikte öğrenelim, güzel anılarımız olsun istiyorum. Dolu dolu vakit geçirmek ve benim gibi birisi varsa konuşabiliriz? makyaj yapmayı gezmeyi kitap okumayı ders çalışmayı ve spor yapmayı öğrenebiliriz deneyebiliriz. Lütfen kırıcı konuşmayın buraya her şeyi yazamıyorum. Ciddi olanlar varsa konuşalım.. Ankara /mamakta yaşıyorum.
Benim gibi birisi var mı?