Abi bu ne ya? Önceden Türk erkeğinin bir ağırlığı vardı. Bunlara mi vatan emanet? Müdür ne? Tertip ne? İyice sulanmış bunlar. Ben bu nesilden değilim yemin ederim 🙄🤦🏼♀️ yeni nesilin halini gördükçe üzülüyorum

Abi bu ne ya? Önceden Türk erkeğinin bir ağırlığı vardı. Bunlara mi vatan emanet? Müdür ne? Tertip ne? İyice sulanmış bunlar. Ben bu nesilden değilim yemin ederim 🙄🤦🏼♀️ yeni nesilin halini gördükçe üzülüyorum

Böyle genellemeler çok saçma bu şekilde düşüneceksek kızların durumu da ortada ama çok kaliteli karaktere sahip aklı başında bı çok kız da var saçma davranışları olmaz mesela böyle sorular sormazlar
Genel olarak yeni nesilin halini görüyoruz. Kızı da erkeği de ayrı kafada. Kızları savunduğumu söylemedim. Böyle sorular sormazlar? Galiba sitede bugün ilk günün? Veya Twitter ortamına hiç bakmadın. Anlıyorum
Kimlerin sormayacağı söyledim, ve bahsettiğin şeyin nesille de çok ilgisi olduğunu sanmıyorum. Sacma insanları anlatırken Türk erkeği demeyi doğru bulmuyorum ciddi bı genelleme ve gerek Yok bunun yerune çevreni değiştir daha düzgün insanlarla iletişim kur böyle tipleri de görmezden gel
Cevap
20Cevap
İnterneti kapatıp dağda yasayacagim bunlar yüzünden mk
Bende ya bu ne🤢🤮
Yeni nesil Türk erkekleri de eski nesil Türk erkekleri de genel olarak berbat. Eski nesil Türk erkekleri bence birazcık daha kötü
@cool_boy_ ben it kopuk olan ve olmayan hiçbir Türk erkeğiyle takılmadım. Gözlemlerime göre konuştum. Hiçbir şeyin de acısını çıkarmıyorum ama sen reddedilmenin acısını genelleme yaparak ve sataşarak çıkarıyorsun. Bizi kendinizle karıştırmayın. Bu ülkenin kadınlarıyla erkekleri farklı birbirinden. Türk erkeğini istediğim kadar kötülerim çünkü fazlasıyla kötüler.
Evet kesinlikle
Tiktoka sağ olsun beyinleri sulu çamur gibi cıvık cıvık
Artık onlar adına utanıyoruz ya
Benim çalıştığım yerde öyle laflar kullanmıyorlarda gençlerin çoğu elektronik sigara bağımlısı olmuş vaziyette rahatça birbirlerinin kucaklarında falan oturabiliyorlar kanka dediği kızın oğlanın dudaklarından öpebiliyor çok garip
İyice cıvıttılar pislikkler
Hallerinden baya memnun duruyorlar ama bilmiyorum ileride pişman olmazlar umarım
Aslında tiktokla hiçbi alakası yok insanların beyni zaten gidikö
erkekler de adam değiller diye düşünüyorum.
daha çok ayakkabı altına yapışan sakız gibi cıvıklar
Vallahi saçmalamış. Tıpkı keko Tofaşçılar gibi ergence yazmış.
😂🤣🤣🤣🤣hakketen bu ne yaaa
@sozsuzzaman
😂😂😂
Bi bilsem 😂
Düzgün olanları var elbette ki ama bozulan serseri sayısı çoğaldı Maalesef Dikkatli seçmek gerekir
Çoğu ergen kız için yapmadıkları yok soğudum. Yabancı birini bulup piyasadan çekileceğim
Çoğu *m canım ya da oyun bağlısı yaş olmuş 40 hala oyun oynuyor
Ne anlatıyor la o çocuk. Kafası kırık onun.
Aynen sdxghjindrgv
Haha 😂 sana laf atması kendini normal görmesi 😂
Tüm manyaklar beni buluyor 😂😂😂
Asko diyen toooplar bile var hsjjsjsjd
Susma hakkımı kullanıyorum 🤣🤣
Valla bak sirf kizlarla samimi olacaklar diye erkekliklerinden ediyolar kendilerini.
Ya trol takılıyor işte çok takma sende
Bktan sey
Şeyler
Ne erkekler var bee güzel kızlarla konuşuyorlar
Saçma sapan tipler.
Önceden Türk kadınının da bir zerafeti vardı.
Bencede kanka çok değişik
Ne diyor bu tertip ya 😂😂
Bende anlamadım değişik ya 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
Hepsi bir olmaz öyle cıvık erkekleri sevmem ben
böyle genellemeleri anca solcular yapar.
Hahaha 😂 solcusun o zaman
Ne için
Allah sabır versin
Ergenlik bu, geçer
Yumuşak bunlar
Buyuruyorlar Anna kuzuları
😂aynen
Komik knk sadece
Değişmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?