Kırmadan konuşalım?

Merhaba millet ben ecrin 20 yaşındayım size birşeyler sormak istiyorum ben 17 yaşında bir çocukla çıktım ilk başlarda her şey çok güzeldi çocuk bana deli gibi aşktı ve ben çok şeye inandırıldım istemeye geldii 19 yaşıma girdim istemeye geldi ama babam vermedi yaşım küçük diye ve uzak mesafa diye sonra ben bi hatta yaptım ve çocukla bir şey yaşadık siz anladınız çocuk beni asla bırakmayacağına hep yanımda olacağına söz verdii biz çocukla onu yaşadıktan sonra ben bir daha çocuğu tanıyamaz oldum sanki o beni çok seven adam gitti yerine canavar biri geldii haftalarca aramıyor yazmıyor merak dahii etmiyor sürekli her yerden engelliyor ve en son tartışmamız 26 Mart ve o günden sonra artık asla gene bana yazmadı aramadı sormadı ve şunuda eklemek istiyorum sürekli bana hakaret küfürler eden bi insandı ve ben o şeyi yaşadığım için çok pişmanım ne yapacam bilmiyorum ailem duyarsa beni öldürür ve ben onun yüzünden hayatıma kimseyi alamıyorum kimseyle konuşamıyorum hayatıma bakamıyorum sürekli aklımda o şey var travma olarak bende kaldıı gerçekten ben artık ne yapacam bilmiyorum kendi hayatımı cehenneme çevirmiş gibi hissediyorum çocuk hayatına bakıyor ama ben bakamıyorum
Kırmadan konuşalım?