Nereli olduğu önemli değil kalbi güzelmi o önemli dürüstmü o önemli vefakar birimi o önemli yuva nedir biliyormu o önemli iyi günde kötü günde yanımdamı o önemli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vardı bı kız arkadaşım evlenelim falan diyorduk ama sonra bı haller oldu saçma sapan konuşmaya başladı olmadı yani ama yinede hayır demem sen evlilik dusunuyorsan evlenelim anasını satayım :)
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen kimsin ya gizli üyeyle evlenen de deli olması gereks
Bisey sorucam, bulgaristan türkü denilen çok kişi gördüm. Aşırı paragöz oluyorlar. Rüsvet almaya falan çok meyilliler. Erkekleri de para için karilarini caliştiriyor. Yani ne bileyim adamin hali vakti yerinde ama karisini çaycı yapiyor şirketlere, tuvalet temizletiyor, paspascı yapiyor. Adamin birkac evi var arabalari var yani. Bu kadar paraya tapmak da ne bileyim
Yok normalde genellemem ama Bulgaristan türkü olup çok kişi gördüm böyle. Aşırı paragöz ve cimriler. Mesela oğlunun sevdiği kızı almıyor kizin ailesiyle kavga çıkarıyor mahsus, sonra oğluna kaçir diyor. Kiz kaçinca kiza düğün eşya ev falan yapmiyorlar. Çok duydum böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Aşıksam evlenirim. Nereli olduğu önemli değil
Nereli olduğu önemli değil kalbi güzelmi o önemli dürüstmü o önemli vefakar birimi o önemli yuva nedir biliyormu o önemli iyi günde kötü günde yanımdamı o önemli
Vardı bı kız arkadaşım evlenelim falan diyorduk ama sonra bı haller oldu saçma sapan konuşmaya başladı olmadı yani ama yinede hayır demem sen evlilik dusunuyorsan evlenelim anasını satayım :)
Sen kimsin ya gizli üyeyle evlenen de deli olması gereks
Gizli olmasam hemen evleniyoduk zaten
Hee kesin bide yakışıklı efendi namazında niyazında biri isen evlenirim sjaka
Yakışıklılık kişiye göre değişir ben idare eder boyuttayim namazida bı kılıyorum bı kilmiyorum şeytan giriyo aklıma işte
Ozaman bana eyv
Güle güle Allah gönlüne göre versin :)
O değilde gel madem doğru yolda ilerlemek istiyosun bende sana yardımcı olayım demeni beklerdim ama olmadı iyi geceler 😂
Şimdi çok riskli olur öyle desem çünkü senin tipin de önemli benim için
Gel fotoğraf göndereyim
E anlat kendini birinci esmer kumral sarışın misin boylu poslu musun kaç yaşındasın filan
Peki
Bulamadım seni mesajını da silmişsin glb
Ben silmedim KS sağolsun kaldırmış
Bildirim gelmiş olması lazım bp başı ve son harfleri
Oo. pasaport lazım :). pasaportu alayım vatandasligi alayım sorun yok :)
Zaten yaşantım. bulgarca. mastikasindan zaorskasina banickasindan kebapcesine :)
Evlenirdim isterse hristiyan olsun fark etmez önemli olan insanlık
Ben onları gerçekten çok beğeniyorum kültürlerini seviyorum
diye sordun bizim abazoşlara
Sorem dedim kam
Hayır direk dolandırıcı lık geliyor aklıma
Bende yok öyle şey. Aynı kalıba sokmayalım lutfen herkesi sadece bulgaristanlı diye
💐💐💐💐
türkeye ye gelmek için kaç euro istiyon? :d
Türkiyedede yaşarım ama bulgaristanda agrılmam ya yinede çokça gelirdim belkide ben türkiyeli kocamı bulgaristana getirirdim
sahtekar :d
adam gibi durursa evlenirim
Adam gibi durursa ne demek ya sjakak
gözü sag sola kaymandan bahsediom :D
Yani o genel olarak insanlıktan olduğu için bulgaristana bi ön yargıların yok demek
yanı durum bu ona göre
Güzel oluyorlar genelde evlenilir
Neresinden Deliorman falan mi
Haskovo türkçesi Hasköy
evlenirim onlar hristiyan
Hayır ya türk müslüman ama bulgaristanda doğup büyümüş
Olmaz o zaman
Sarışınsa evlenilir. :D
Tokatcı hepsi haberiniz olsun.
Müslüman sa belki ama zor
Öncelik Türkiye benim için
Asla asla demem
gürcistanlı erkekle evlenirim
Müslüman olmasaydı daha iyiydi.
Yok hayır
Tamam
👍
tabiki evlenirim kac yasindasin ki
21
nerdensin
Benimle evlen mi dedim la, sadece fikirlerinizi öğrenmek istedim 😂
tesetürlümüsün
Neden olmasin
La sen benim biraz önceki soruma cevap verdin sjajs
Valla önüme gelen soruya fikrim varsa cevap veriyorum denk gelmiştir öyle 😂
Bulup da evlenmeyenin aklına tüküreyim
Çingene sevmiyim
Olabilir
evet pomak arkadaşlarım da var
bakireyse olur :)
Türkse evlenmem
Özelikle evlenirim
Hönk 😂 niye
Hönk ne la 😆
Bulgarlar nasillarki 🤔
Bisey sorucam, bulgaristan türkü denilen çok kişi gördüm. Aşırı paragöz oluyorlar. Rüsvet almaya falan çok meyilliler.
Erkekleri de para için karilarini caliştiriyor. Yani ne bileyim adamin hali vakti yerinde ama karisini çaycı yapiyor şirketlere, tuvalet temizletiyor, paspascı yapiyor.
Adamin birkac evi var arabalari var yani.
Bu kadar paraya tapmak da ne bileyim
@Kenank07 türk olan bulgaristanlı diyorum ben, trakyalılar gibi konuşuyoz
Bu dünya üzerinde heryerde böyle insan var ya. Her türlüsü var Bulgaristandan iyiside kötüsüde
Ama evet var bu kadınlar da çalışıyor evde durmaktansa. Bizim ev hanımı olmak tuhaf geliyor ama öyle olanlar da var yani yok demiyorum
Uzun bolu sarı saçlı vs mi 🤔
Yok normalde genellemem ama Bulgaristan türkü olup çok kişi gördüm böyle. Aşırı paragöz ve cimriler. Mesela oğlunun sevdiği kızı almıyor kizin ailesiyle kavga çıkarıyor mahsus, sonra oğluna kaçir diyor. Kiz kaçinca kiza düğün eşya ev falan yapmiyorlar. Çok duydum böyle
@Kenank07 hayır. Çoğunlukla kumral. Ben türküm kumral mavi gözlü. Boy olarak kısasıda var uzunu da ama sen ruslar gibi sanma bulgarları 😂
Ben sevdim 😅
Sen misin bu?
Bulgaristanlı türk kızı ewet
iyi bence.
Bencedes
Neden olmasın
Evet
Evlenirim tabi
Evet evlenrm
Evlenilir tabi